Page 222 of 1402 FirstFirst ... 1221722122182192202212222232242252262322723227221222 ... LastLast
Results 5,526 to 5,550 of 35035

Thread: Iz raznih novina III

Thanks Thanks Given 
    2,100
    Thanks Thanks Received 
    3,742
    Thanked in
    1,573 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Ne znači, jer ja znam Bidona Mujovića koji je držao Basler, jednom je bio u novinama intervju sa njim, opisan kao "posljednji podgorički boem" jer voli da zapjeva i da popije. Čak je i neki spot snimio prije par godina. Ima oko 35-36 godina. Pomislih da mu ovaj uhapšeni nije otac. Znam da je bio neki parajlija, ali se nikad nisam interesovao čime se bavi.
    to ti je taj
    f6

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,667
    Thanked in
    3,833 Posts

Mrčeni Bidon.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    3,383
    Thanks Thanks Received 
    1,717
    Thanked in
    940 Posts

Дакле пазите ову улизицу нашу.

Klanjanje dženaza namaza za stradale u Ankari

http://www.cdm.me/drustvo/crna-gora/klanjanje-dzenaza-namaza-za-stradale-u-ankari

„U našim institucijama omladina neće biti zloupotrebljena vjerom kao što se to danas dešava od pojedinih pojedinaca i organizacija”, naveo je Fejzić.

Ђе је био кад су 10.10.2015. бомбаши самоубице убиле 95 људи на скупу подршке прокурдској партији у анкари, па је поводом тога проглашена тродневна жалост у турској?
    Али зато је ту, кад су нападнути војници турске, да стане и брани ердогана, јер кукавац не може сам у турску владати, но му треба помоћ фејзића из цг.
    Пи.
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    12,533
    Thanks Thanks Received 
    2,360
    Thanked in
    1,205 Posts

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
    http://www.cdm.me/drustvo/hronika/ba...?comments=true

Ima li odje pravnika da mi objasni sto su trebali da urade ova dvojica giliptera da bi tuzilac u ovom slucaju odredio pritvor? Da se poseru zeni u krevet? Popisaju na astal? Nesto trece?
    neka idu doma do daljnjega i opustoše usput još koju kuće....realno, i nema osnova da se zadrže u pritvoru
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    6,108
    Thanks Thanks Received 
    6,664
    Thanked in
    3,179 Posts

Nocas tacno u ponoc protesti ispred Ambasade Srbije! Ocemo li ljudi? Uraaaaa!!

http://www.vijesti.me/svijet/srbija-...-o-nato-875559
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by avet View Post
    Nocas tacno u ponoc protesti ispred Ambasade Srbije! Ocemo li ljudi? Uraaaaa!!

http://www.vijesti.me/svijet/srbija-...-o-nato-875559
    Logicno je da chatnick Tomislav Nikolic potpise saradnju sa zapadnim saveznicima.Chatnicima su Amerikanci i Englezi bili saveznici.Francuska posthumno odlikovala Drazu,Amerika i Ruzvelt jos za zivota mu dali najveci americki orden. Karadjordjevici su pobjegli i krili se kod Engleza,kao i citava vlada u egzilu.

Evo sada nakon 60 godina Amerikanci i Englezi vratise chatnike na vlast.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

nikolic i vucic su pocetnici,jos ce se vidjet ko su u stvari..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nisu pocetnici nego pravi chatnici.Seselj je citavu poslednju deceniju 20.vijeka psovao vlastima komunisticku majku,Miru Markovic nazivao crvenom vjesticom,optuzivao komuniste da su izdanici srpskih nacionalnih interesa.Usao je u Slobovu vladu iskljucivo zbog rata za Kosovo.

Kad se njima jos prikljuci SPO,onda dolazimo do zakljucka da u Srbiji ima mnogo manje ljubitelja Rusije nego u Crnoj Gori.Ceda Jovanovic,DS....tamo je samo SPS proruski orjentisan.Partija od 7-8% podrske.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Mstislav View Post
    Ђе је био кад су 10.10.2015. бомбаши самоубице убиле 95 људи на скупу подршке прокурдској партији у анкари, па је поводом тога проглашена тродневна жалост у турској? Али зато је ту, кад су нападнути војници турске, да стане и брани ердогана, јер кукавац не може сам у турску владати, но му треба помоћ фејзића из цг. Пи.
    Pi, zaista.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by Alley-oop View Post
    Nisu pocetnici nego pravi chatnici.Seselj je citavu poslednju deceniju 20.vijeka psovao vlastima komunisticku majku,Miru Markovic nazivao crvenom vjesticom,optuzivao komuniste da su izdanici srpskih nacionalnih interesa.Usao je u Slobovu vladu iskljucivo zbog rata za Kosovo.

Kad se njima jos prikljuci SPO,onda dolazimo do zakljucka da u Srbiji ima mnogo manje ljubitelja Rusije nego u Crnoj Gori.Ceda Jovanovic,DS....tamo je samo SPS proruski orjentisan.Partija od 7-8% podrske.
    Dobro si pomenuo Čedu kao neki faktor. Lik na da nije prošao cenzus za parlament već nije prošao cenzus ni da Kurir piše o njemu
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    Dobro si pomenuo Čedu kao neki faktor. Lik na da nije prošao cenzus za parlament već nije prošao cenzus ni da Kurir piše o njemu

Dvije najvece srpske partije su prozapadno orjentisane,to su DS i chatnicki SNS.Zatim dolaze manje partije kao sto su G17,Ujedinjeni regioni,Cankove Lige vojvodjanske,SPO i manjinske partije kojih je 15-20%.Svi su oni zapadno orjentisani.

Proruski je orjentisan SPS koji ima jacinu 7-8% i mooozda dijelom Kostunicin DSS koji je opet vanparlamentarna stranka.Jos neke nebitne desnicarske organizacije koje ukupno ne mogu skupiti par procenata.A da,i Seseljev SRS je tu ali on je takodje vanparlamentarna stranka.Svi ukupno nemaju 15% podrske.

Ulazak Srbije u NATO uopste nece biti turbulentan,nece biti potreban referendum ili otvaranje nekih vecih debata.Preko 80% stanovnistva podrzava NATO i Zapad.To je rekord cak u evropskim okvirima.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,667
    Thanked in
    3,833 Posts

Može li to neko našim Srbima da javi? Mandić, Knežević, Bulatović, Radunović, Gojković i družina izgleda nisu dobili dopis. Da se nije u putu zagubio?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Može li to neko našim Srbima da javi? Mandić, Knežević, Bulatović, Radunović, Gojković i družina izgleda nisu dobili dopis. Da se nije u putu zagubio?
    Nisu samo Srbi protiv NATO-a vec i Crnogorci,a ja znam i nekoliko Bosnjaka koji su protiv.Recimo,Slavko Perovic je protiv ulaska u NATO pakt,on je simbol crnogorstva.
    Crna Gora ima mnogo jace istorijske i duhovne veze sa Rusijom nego Srbija.

Srbijanci su uvijek bili antikomunisticki nastrojeni i strogo prozapadno orjentisani.Kapitalisti.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,667
    Thanked in
    3,833 Posts

Može li makar to neko našim Srbima da javi?

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Dvije najvece srpske partije su prozapadno orjentisane,to su DS i chatnicki SNS.Zatim dolaze manje partije kao sto su G17,Ujedinjeni regioni,Cankove Lige vojvodjanske,SPO i manjinske partije kojih je 15-20%.Svi su oni zapadno orjentisani.

Proruski je orjentisan SPS koji ima jacinu 7-8% i mooozda dijelom Kostunicin DSS koji je opet vanparlamentarna stranka.Jos neke nebitne desnicarske organizacije koje ukupno ne mogu skupiti par procenata.A da,i Seseljev SRS je tu ali on je takodje vanparlamentarna stranka.Svi ukupno nemaju 15% podrske.

Ulazak Srbije u NATO uopste nece biti turbulentan,nece biti potreban referendum ili otvaranje nekih vecih debata.Preko 80% stanovnistva podrzava NATO i Zapad.To je rekord cak u evropskim okvirima.
    Nisi u pravu. Ako ikad ides u Srbiju znas da ovo da su Srbi 80% prozapadno orjentisano nema veze sa zivotom.

To da partije zavrsavaju posao sa zapadom stoji. Da nije javno mjenje tako antinato raspolozeno Srbija bi davno usla u Nato ali niko nece da ide sa tom pricom jer zna da ce na sljedecim izborima biti pometen od stranaka sa populistickom pricom.

Da je tako ko sto ti pricas ne bi vijest o odluci skupstine Srbije bila gurana ispod tepiha i precutkivana od svih mainstream medija u Srbiji.

Evo neku anketu iskopah o tom prozapadnom raspolozenju

http://www.vesti-online.com/Vesti/Sr...jom-nego-za-EU
    Last edited by kimmi; 19-02-16 at 21:43.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,667
    Thanked in
    3,833 Posts

Mada su sve prilika da ili strpljivo pali, ili ćemo ga viđet kako se snimio đe osjećajno čita poeziju svojom rukom napisanu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Nisi u pravu. Ako ikad ides u Srbiju znas da ovo da su Srbi 80% prozapadno orjentisano nema veze sa zivotom.

To da partije zavrsavaju posao sa zapadom stoji. Da nije javno mjenje tako antinato raspolozeno Srbija bi davno usla u Nato ali niko nece da ide sa tom pricom jer zna da ce na sljedecim izborima biti pometen od stranaka sa populistickom pricom.

Da je tako ko sto ti pricas ne bi vijest o odluci skupstine Srbije bila gurana ispod tepiha i precutkivana od svih mainstream medija u Srbiji.

Srbijanci su izrazito prozapadno orjentisani,da ne kazem grublju rijec-tipa da mrze Rusiju.Preko 80% stanovnistva Srbije su bili pripadnici chatnickog pokreta,i sasvim je onda logicno da njihovi potomci vole zapad.Nece voljeti Rusiju koja je napunila zapad njihovim precima,pa tako danas samo u Cikagu zivi preko 300 000 Srba,koje protjerala ruska Crvena Armija.

Obican Srbijanac obozava zapad,ali nece se sa time javno hvaliti.Nije im takav mentalitet.Dokaz za to je 80% birackog tijela koje glasa pro-nato partije.

Protiv NATO pakta je glasna manjina u vodu SRS,nekih desnih organizacija ili NVO,ali to je smijesna brojka.Pa u Italiji stalno postoje takve anti-nato demonstracije.U samoj Americi postoje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Može li makar to neko našim Srbima da javi?
    Vecina nasih Srba je za NATO,mislim na pro-chatnicke Srbe.To je Vojvoda Mandic potvrdio u razgovoru sa americkim ambasadorom,postoji zvanican dokument.Rekao Manda da voli NATO,ali zbog biraca mora biti na papiru protiv.

Logicno je da chatnik Mandic voli NATO,sigurno su mu partizani i Rusi protjerali neke pretke na Zapad.

Ja imam nekoliko drugova chatnika,bas chatnika,koji obozavaju Ameriku i stalno pjevaju "Kad sam bio mali poklone mi slali,iz Cikaga moji znas ti dobro koji".Ljudi prozapadno orjentisani,mrze patoloski komuniste i Ruse.

Thanks Thanks Given 
    1,020
    Thanks Thanks Received 
    4,112
    Thanked in
    2,316 Posts

@Alley-oop

Нешто си се грдно преварио.НАТО интеграције имају подршку само код танког дијела грађанства у Срба.
    Све остало је против, неки чак до фанатизма.Разлози за тако нешто имају своју историјску дубину, али су деведесете, и све тековине деведесетих, главни генератор мржње према НАТО-у.

Постојала је шанса да се почетком двијехљадитих, зауставе тековине деведесетих и да се Срби суоче са стварношћу, али је то пропуштено убиством Ђинђића и доласком на власт људи које су дијелили исте свјетоназоре, као и они чије је болесне планове НАТО осујетио и у Босни а посебно на Косову.

Тадић је наставио да плеше на том таласу, а сада Вучић покушава да освијести Србе, по принципу кувања жабе.

Што се Мандића тиче, он је само тражио спонзора, као што га је данас нашао код одређених кругова у Москви.То што су четници из четрдесетих били прозападно оријентисани не значи да су и ови данашњи карикатурни четници такође прозападно оријентисани, јер то није политички програм сам по себи.
    Њихов политички програм је етнички чиста Велика Србија.Са ким ће то остварити мање је битно.

Исто тако ја нисам условно речено прозападно оријентисан зато имам неке емоције према западу.Ја сам прозападно оријентисан јер сматрам да су интеграције са Западом кроз НАТО и ЕУ, најбољи могући оквир за развој моје земље и у крајњој линији моје нације.
    Last edited by BAR; 19-02-16 at 23:04.
    Црногорце је одржало црногорско срце.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

zanimljivo izlaganje kameruna i briselskog vrha live - cnn...
    'specijalni status'...
    turska-rusija frkica se nastavlja... kako stojimo sa nasom dijasporom u turskoj? pristizu li ili je sve ok?
    Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

BAR,Reci ko je tacno protiv NATO pakta u Srbiji,koje strukture? Koliku podrsku u glasackom tijelu imaju te strukture?DS i SNS su otvoreno za NATO,sta treba vise od toga?

Umjesto da napises nesto argumentovano i ozbiljno,ti govoris o etnicki cistoj Srbiji i ko zna cemu.Ja ti kazem da moji drugovi,koji su okoreli chatnici,vole Ameriku.Komunisti i Crvena Amrija su im pobili i protjerali rodbinu nakon 1945.godine.Tako je prosla vecina Srbijanaca.Ja govorim istinu,a ovo tebi ocigledno smeta.

NATO pakt je isti sada i prije 40 godina.Potpuno istu politiku vodi.Mnogo je bitno sta se desilo prije 50 godina,u tome jeste kljuc.Moli Boga da NATO takve poput tebe ne provali da si bivsi komunista srcem i dusom bio za Rusiju.Mogu te optuziti da si ruski spijun infliltriran u NATO.

Thanks Thanks Given 
    1,020
    Thanks Thanks Received 
    4,112
    Thanked in
    2,316 Posts

BAR,Reci ko je tacno protiv NATO pakta u Srbiji,koje strukture? Koliku podrsku u glasackom tijelu imaju te strukture?DS i SNS su otvoreno za NATO,sta treba vise od toga?

Umjesto da napises nesto argumentovano i ozbiljno,ti govoris o etnicki cistoj Srbiji i ko zna cemu.Ja ti kazem da moji drugovi,koji su okoreli chatnici,vole Ameriku.Komunisti i Crvena Amrija su im pobili i protjerali rodbinu nakon 1945.godine.Tako je prosla vecina Srbijanaca.Ja govorim istinu,a ovo tebi ocigledno smeta.

NATO pakt je isti sada i prije 40 godina.Potpuno istu politiku vodi.Mnogo je bitno sta se desilo prije 50 godina,u tome jeste kljuc.Moli Boga da NATO takve poput tebe ne provali da si bivsi komunista srcem i dusom bio za Rusiju.Mogu te optuziti da si ruski spijun infliltriran u NATO.

Тек сад проваљујем датум регистрације....нека, само лагано...
    Црногорце је одржало црногорско срце.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Ako mogu ja da se upetljam.

U Srbiji je svaki Vučićev glasač protiv NATO-a, a to što se sad slizao sa NATOm mu prolazi kao što je kod nas Milu prošlo dosta kontrediktornosti zato što u njega glasači gledaju kao u boga bez obzira šta on pričao/radio. Srbi isto kao i mi njeguju kult ličnosti.
    DS će biti na ivici cenzusa tako da ne bih trošio riječi na njih, a ne znam odkud ti ideja da su oni za ulazak u NATO.

Jedini koji jasno i glasno govori nepopularne stvari tipa "Srbija mora ući u NATO" i "Kosovo je otpisano" nije Vučina već Čeda, zato i neće proći cenzus
    Last edited by Rakun; 20-02-16 at 00:08.
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    Ako mogu ja da se upetljam.

U Srbiji je svaki Vučićev glasač protiv NATO-a, a to što se sad slizao sa NATOm mu prolazi kao što je kod nas Milu prošlo dosta kontrediktornosti zato što u njega glasači gledaju kao u boga bez obzira šta on pričao/radio. Srbi isto kao i mi njeguju kult ličnosti
    Vucic i Milo su totalno politicki razlicite licnosti.Prvi je oduvijek bio deklarisani antikomunista,jos od 1991.godine i zagovornik zapadnih vrijednosti,dok je Djukanovic bio najveci moguci komunista.

Vucicevi glasaci su notorni chatnici,prozapadno orjentisani.Vecina ih je cak monarhisticki orjentisano.U Srbiji komunista i rusofila nema ni za lijeka,osim mozda neki zalutali Crnogorac ili Hercegovac.Tamo trenutno nema ozbiljnije anti-nato organizacije ili pokreta.Rusija i Putin su digli ruke od Srbije,pomirili se sa stvarnoscu.

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    zanimljivo izlaganje kameruna i briselskog vrha live - cnn...
    'specijalni status'...

Kako je ovaj CNN postao skup nekih novinara 60+

Quote Originally Posted by Maja View Post
    turska-rusija frkica se nastavlja... kako stojimo sa nasom dijasporom u turskoj? pristizu li ili je sve ok?
    Hvala Lepo
    Problem na relaciji Rusija-Turska ne postoji već Turska kao članica NATO pakta ima problem sa UNSC tj. oni kažu da ih odluke tog tijela ne obavezuju ... očigledno da je sloboda u okviku članstva velika ...
    deuscroix

Page 222 of 1402 FirstFirst ... 1221722122182192202212222232242252262322723227221222 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)