Page 294 of 402 FirstFirst ... 194244284290291292293294295296297298304344394 ... LastLast
Results 7,326 to 7,350 of 10033

Thread: Bodybuilding

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

Quote Originally Posted by samson View Post
    Poceh da radim ponovo mrta i cucnjeve, izbacio sam bio to. I mogu vi reci da je to apsolutno druga dimenzija treninga. Ne znam ni sto sam izbacivao to, vjerovatno sto ledja nisam mogao do kraja uraditi kako valja posle mrtvog sa malo vecim kilazama... Iznemognem potpuno. Ali manja kilaza i sasvim dobro trening odradim.
    Prebaci mrtvo kao poslednju,ustvari predposlednju vjezbu.Malo manja kilaza,vise ponavljanja(6-8).
    Ili izbavi dl,ubaci rek pulse,jebeno dobra stvar.
    Inace kako stojite sa sveta tri lifta?

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Quote Originally Posted by dontigar View Post
    Ali noge i ledja u isti dan,no noo..
    zašto? ja ih radim isti dan evo pola godine...
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

Pa ne znam kako uspijevas to?Dvije najvece partije u jedan trening,nema mi smisla.
    Ajd napisi trening,taj dan

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Prevelike su to mišićne grupe i zahtjevne vježbe da bi se kvalitetno odradile u 1 trening

A ovaj JYM kao brend je trenutno hit, sastav do u milgram istaknut u tablici, puno aktivnih sastojaka, dobijaju nagrade i što je nabinije imaju najveće ocjene od korisnika i pozitivne kritike

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Pa ne znam kako uspijevas to?Dvije najvece partije u jedan trening,nema mi smisla.
    Ajd napisi trening,taj dan
    pa radim to pomalo, leđa 3 serije po 10 ponavljanja sa tegovima na grudi (obično 20-25 kg) ono preko klupe ka fudbaleri što rade

ovo

ako ne radim to onda ono isto preko kose klupe legneš na stomak i podižeš tegove

a noge radim 3 serije po 10 ponavljanja leg press ili na onu stolicu što se sjedne (ili legne ako se položi ono) ili čučanj

taj isti dan radim trbušnjake 3 serije po 50 (ili 10-30 ako su kosi) i 3 serije po 10 bicepsa na bućice + 3 serije bicepsa na onu spravu đe dižeš sa obije ruke

+ kardio na početak jedno 45 minuta sat to svaki dan radim trčanje ili brzi hod ili biciklo ili nordijsko kako kad

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

Malo to preuredi drug..
    Mada ako si ti zadovoljan sa rezultatima,super!

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

vrlo...podijelio sam sve vježbe u 2 dana pa onda obično napravim jedan dan pauze ili radim 4+1 ili 4+2

ovo što sam napisao gore je jedan dan a drugi radim kardio + 5 sprava koje su u jednu prostoriju (tako mi je lakše da zapamtim)

1. cable pull down sjedeći sa 90 kg (mješovito jedna ispred glave pa jedna iza glave) ili ono na istu spravu što se sjedi samo ne vučeš odozgo nego od ispred sebe kao konopac kad se navlači
    2. otklon rukama sa 50 kg đe su ti tegovi ono između ramena i lakta i dižeš laktove skroz uvis
    3. leptir sa 90 kg ono što držiš rukama široko i privlačiš
    4. ono za grudi što se sjedi i gura se kao bench što je samo što sjediš i guraš naprijed 90 kg
    5. ovu spravu ili mrtvo dizanje ili bench/kosi bench 115 kg

sve to odradim 3 x 10 idem redom od prve do pete i tako 3 puta, između napravim pauzu po 10ak minuta popijem vode pojedem bananu pomorandžu itd.

ojačao sam prilično prije pola godine kad sam krenuo sam radio možda 70-80% ovih težina mada sam mogao i malo jače ali sam htio postepeno da povećavam da se ne bih povrijedio i da cuknem u drvo nikad povreda samo redovne upale koje prođu za par dana kardio radim svaki dan jer mi je prvobitni cilj bio da skinem kilograme ali sam skinuo svega 4-5 kila ukupno na vagu mada vizuelno bar 15, da nisam radio ovo na sprave vjerovatno bih skinuo i više

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

Potpuno pogresan pristup,kako treningu tako i ishrani.
    Ali da ti ne remetim,samo rokaj!

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

neću na takmičenja, najbitnije mi je da se dobro osjećam

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Ta deviza ti prevedeno znaci osecam se dobro dok gresim, i dok je tako to je ispravno

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
    Hellblazer...

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

Nsx
    Znam da neces na takmicenje,necu ni ja,nece niko od nas ovdje(valjda)..
    To sto se dobro osjecas je odlicno,alii! Ne znas da li bi se bolje osjecao da to radis na ispravan nacin,bolje da kazem na drugi nacin..ne treba se drzati neceg kao pijan plota.
    Promijeni,probaj..uvijek se mozes vratiti na staro.
    Ovo shvati kao dobronamjerni savjet,nikakvo ubjedjivanje i cudaa

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

znas sto krenuo sam prvo da radim toboz po nekom programu tipa radim jedan dan samo ramena i ledja drugi dan noge trbusnjake treci grudi triceps itd. ali sam brzo odustao jer je pocelo to da me opterecuje kad sta kako plus sto mi je dosadno da cijeli trening radim maltene jedno te isto onda reko da podijelim u 2 dana da vidim kako ce mi ici i evo ostalo je tako, napreduje se polako ali sigurno

Thanks Thanks Given 
    2,295
    Thanks Thanks Received 
    3,114
    Thanked in
    1,316 Posts

Quote Originally Posted by Mindcircus View Post
    Pa koliko te ispalo ovo, nemoguce.ie da je jeftnije nego li kod nas?
    Uz dva RSPa sam dobio treći gratis. Opet sve ovo zajedno sa poštarinom i fedexom me ispalo 160e, atrebalo je 145e da nije onih strvinara iz fedexa. Ne znam kako je kod nas jer ovdje samo protein uzimam, ostalo uglavnom naručujem, iz dolje navedenih razloga.

Quote Originally Posted by Mindcircus View Post
    A sto je bitan brend? Bitan je suplement facts... Ovdje na jednu porciju ima 5g bcaa a ostali su ekstrakt zelenog caja,zelen kafe i l karnitin sto je smijeh za skidanje bf-a ako mu nutrition log nije u gram...

Post jym necu kimentarisat...
    Opet leucin izoleucin i valin sa glutakinom i na to beta alanin...
    Bolje da je uzeo odvojno bcaa glut i beta alanin i onda zna kojenomjere tacno unosi... Beta alanin ofrlje je smijesno unosit... Sem ako nije brend vazan...
    Nije toliko bitan brend koliko geografska cjelina odakle dolaze proizvodi. Znaš i sam da djeci oboljeloj od celijakije u Njemačkoj možeš davati Nutelu, a kod nas ne možeš jer ima glutena, a deklaracija je kao glutenfree. Isto je i sa ljekovima. U USA sve odobrava FDA tj. da se sastav poklapa sa navedenim. Za reklamirane efekte ne grantuje FDA ali to je već stvar Agencije za zaštitu potrošača. Pio sam prošlo ljeto BCAA od Olimpa i prezadovoljan sam bio. Sad izimam BCAA od BPI-a i glutamin, pa ću da uporedim bar ta dva brenda.

Sent from my GSXR1000 @ 299
    Last edited by Caesar; 19-02-16 at 08:32.
    γνῶθι σαὐτόν

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

može da se radi isti dan, ja tako uglavnom radim...jer radim full body...samo moraš više puta nedjeljno raditi...

Ili ćeš dva-tri puta nedjeljno lakše treninge za misicnu grupu, ili je odereš jednom nedjeljno...

Imaju tabele na internetu da se nađu nekog optimuma setova i vježbi, po mišićnoj grupi, nedjeljno.... Pa sad odradio to u jedan dan, il rasporedio, kako god.. Mada kad rasporediš, po meni, bolja je stimulacija, kad češće aktiviraš mišić i sintezu proteina...
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

Ja iskreno ne znam nijednog iole ozbiljnijeg vjezbaca da radi te dvije grupe zajedno.
    Pricam o pravom treningu,tj treningu sa akcentom na hipertrofiju kao sto je vecini i bitno.Ne o fullbody,gdje imas dvije vjezbe za noge,dvije za ledja itd(ne shvati bukvalno).
    I ne smatram ozbiljnim treningom ovo sto je nsx napisao,mada izgleda i to je neka variacija fullb.

Pa ako odradis dobar trening tipa ledja sigurno se nece oporavit tako brzo da bi morao da ih aktiviras opet poslije dva dana,a sintezu prot. mozes aktivirati i drugom misicnom partijom.
    Sad ako je akcenat na ledja,pa pojacas frekvenciju,to je druga stvar.Mada nismo ni pricali o tome..

Thanks Thanks Given 
    2,295
    Thanks Thanks Received 
    3,114
    Thanked in
    1,316 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    zašto? ja ih radim isti dan evo pola godine...
    I ja bi se složio sa @dontigar. U dosta vježbi za noge leđa rade manito. Ako si uspio da u jedan trening staviš sve to znači da ili leđa ili noge ne radiš kako treba. Ako ipak radiš, to ti je put ka sigurnoj povredi prvi put kad budeš malo manje oran za trening a naletiš na tu kombinaciju. Odradi 4 serije deadlifta (3-5), 3 serije Romanianlifta (8-12), 4 serije frontsquata (8-12) sa otkazom u tom rangu ponavljanja. Onda idi odradi leđa ako možeš. A đe ima da se nagrdiš.

γνῶθι σαὐτόν

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne znam sta ti predstavlja ozbiljnog vježbača... Ja znam mamlaza koji 90% stvari oko ishrane i treninga ne poštuju, rade standardni broscience split, i dizu po 180kg na bench, ka od stijene odvaljeni...mislim da nema tu neke razlike ukoliko nedjeljno radis koliko treba...
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Морам овај рек пул пробат', добро ме гађа' кад сам одваја' тег од река пар пута, ваља пробат :Д

Света три лифта, везе немам...
    Бенч нисам радио нешто прећерано, убачим га ка' трећу вјежбу понекад са цијелих 60 кила контролисана понављања.

Чучањ нисам има' муда да пробам јер немам адекватног спотера, али прије неких 20 дана дига' сам два пута 140, други пут уз помоћ спотера..

Мртво сам повука' 190 у пету или шесту серију, исто скоро неђе...

Килажа моја 93-4....

Слабо је то реално, али с обзиром да знам да сам природно са снагом нула прекрижана, да је то све постигнуто од тренинга, није лоше толико. Мада ме боли пиша за килаже свакако...

Уф, да одрадим овако нпр мртво, и још 3 вјежбе за леђа, типа веслање са тегом, са бучицом, па на котуре и неки пуловер сајлама, па да пређем на чучањ и ноге... Па.... Не да не бих мога', него мислим да би ми леђа била у питу скроз, сломио би ме тег
    Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Quote Originally Posted by Caesar View Post
    I ja bi se složio sa @dontigar. U dosta vježbi za noge leđa rade manito. Ako si uspio da u jedan trening staviš sve to znači da ili leđa ili noge ne radiš kako treba. Ako ipak radiš, to ti je put ka sigurnoj povredi prvi put kad budeš malo manje oran za trening a naletiš na tu kombinaciju. Odradi 4 serije deadlifta (3-5), 3 serije Romanianlifta (8-12), 4 serije frontsquata (8-12) sa otkazom u tom rangu ponavljanja. Onda idi odradi leđa ako možeš. A đe ima da se nagrdiš.

težine su takve da nikad ne idem do otkaza...mada bude blizu

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    298 Posts

Prebaci mrtvo kao poslednju,ustvari predposlednju vjezbu.Malo manja kilaza,vise ponavljanja(6-8).
    A probacu, ali stvar navike je da to kad radim-radim kao prvu vjezbu. Ne znam kako i od koga sam naucen da zbog testosterona bendz, mrtva i cucanj radim kao prve vjezbe. Znam da je covjek profi, ali evo 10min se razmisljam ko je to mi rekao...dzaba.

Sto se tice dizanja.

Bendz radim sa 105kg - 8 puta. Nisam dugo-dugo probao max jer nema mi ko stati, a i nesto nisam zagrijan za to. Recimo bucice radim dobro na kosu, sa 47kg..pogodi me bolje nego bendz.
    Mrtvo nikad u zivotu nisam stavio preko 100kg. Nesto me je ta vjezba uvijek plasila. Sa 100 mogu da uradim kako treba, bez da mi povuce teg ramena.
    Cucanj radim sa 120kg max i to mi je previse obzirom na moja koljena. 210 sam dizao na cucanj sa 18godina. Fudbal sam dugo trenirao, i oduvijek imam noge izrazeno jake, pa vjerujem da bih mogao kucu izbacit nogama neko da mi natovari. Ali ne igram se sa tim... Poslednji put sam na leg press izbacio 260kg, pa su me koljena strecala nedelju dana. Zaspem i ostane mi koljeno da mi visi, probudi me bol dje mi se noga paralizuje od bola...ne mogu je pomjeriti.
    Prije pola godine u mojem terminu je radila djevojka koja je 80kg izbacivala bez pretjeranih problema na cucnju. Bas sam bio impresioniran curom, a nije neka spodoba, vec jako lijepa i normalna cura. Zdravina

104kg imam sad - 186cm visok.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Naziv teme jeste bodibilding, ali posto se generalno prica o vjezbanju, imam jedno pitanje... Da li vi posvecujete paznje u teretanu, necemu drugom osim dizanju tegova? -Npr. crossfit-u, kondicionim vjezbama, trcanjem, brzim hodom, uz brdo trcanje, udaranje u dzak, trbusnjaci... kardio masine, vjezbe izdrzljivosti i snage, spinning, stretching... ili se samo bazirate na izgledu? Kad spomenem sve ovo gore, ne mislim na trajanje 10-20 min, nego ozbiljnije, od 45 min pa navise...
    Jer mi nekako ona "treniram da bih se osjecao dobro iznutra i bio zdrav" a dizuci samo tegove, nesto ne pije vodu.

Boze sacuvaj, daleko bilo da nekog od bas osudjujem ili direktno mislim na nekog od vas, nego generalno pitam. Ne osudjujem koriscenje suplementacije i svega kad je covjek zadovoljan, ali me eto generalno interesuje to. Posto vidim momci a i sve vise djevojke se u teretani baziraju samo i iskljucivo na dizanje tegova i oblikovanje odredjenog dijela tijela... Pa me zanima, zbog cega su danas ostale vjezbe i aktivnosti (vecinom kardio aktivnosti) toliko zapostavljene.

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    298 Posts

Kardio je zapostavljen kod ljudi koji dizu tegove jer prosto te smanji u obimima Ili postoji tako neko shvatanje koje vlada. Ja sam recimo juce cuo na traci od momka da on trci tacno 20min, jer posle toga gubi na masi. A kad sam ga pitao zasto trci, rekao je da zeli plocice da mu se vide. Onda sam mu probao objasniti da plocice moze dobiti samo u kuhinji, nikako drugacije.

Ja recimo trcim svaki dan posle treninga najmanje 20min. Onda u toj istoj teretani ima par momaka koji rade boks 3 puta u nedelji najmanje. I izgledaju odlicno i ako dzak vazi za velikog protivnika mase
    Ali sve je stvar toga sta zelis da postignes. Obicno se 80% ljudi u teretani bazira na izgledu iskljucivo. Ja licno volim da zavrsim trening sa trakom, jer se dodatno preznojim i fino se osjecam posle treninga.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Sa 30-40grama bcaa i 30 40g glutamina oko treninga nema zime za gubljenjenobima osima ako me govorimo o profi bb...

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
    Hellblazer...

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da li posvećujete vrijeme necemu drugom, npr crossfitu hahahahahahahahahhahahahahahahahhaha
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    210
    Thanks Thanks Received 
    51
    Thanked in
    27 Posts

@samson
    A ima li sto bolje no dzak + tegovi. Kako se iscijepa ruka. Tacno maknes onu "nezdravu" masu i ostane zila hahahahah
    Sve je to na psihichkoj bazi ®

Page 294 of 402 FirstFirst ... 194244284290291292293294295296297298304344394 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)