Page 696 of 830 FirstFirst ... 196596646686692693694695696697698699700706746796 ... LastLast
Results 17,376 to 17,400 of 20746

Thread: Extra TV

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Utakmicu RealMadrid - Roma nije moguce pratiti na Extra TV zbog prava prenosa od strane SK.

Telekom je sve ucinio da isti kanali budu u ponudi Extra TV-a, ali zbog monopolistickog stava kompanije SBB-a, to nazalost nije bilo moguce. Nadam se ne zadugo...
    NO
    SPAM,
    LIE,
    INSULT!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Razumio sam da skrembluju ostale programe u korist domacih, ali ovo mi nije jasno s obzirom da nemamo SK. Dakle nemamo dje drugo da gledamo i kvarimo im gledanost.
    #nabijemihnaqsve

Thanks Thanks Given 
    236
    Thanks Thanks Received 
    125
    Thanked in
    72 Posts

Quote Originally Posted by prezla View Post

ali zbog monopolistickog stava kompanije
    Dobrodošao u svijet ljudi.
    I respect your wrong opinion.
    Lukaj

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Utakmicu RealMadrid - Roma nije moguce pratiti na Extra TV zbog prava prenosa od strane SK.

Telekom je sve ucinio da isti kanali budu u ponudi Extra TV-a, ali zbog monopolistickog stavap kompanije SBB-a, to nazalost nije bilo moguce. Nadam se ne zadugo...
    Hahaha!!! Ko im kaze najveci monopolisti koje je majka mogla da rodi ste vi odnosno telekom. Pa ko drzi monopol nad Arenama ? Telekom srbija. Arene su bile u ponudi SBB dok nisu postavili nemoguce uslove i ovi su ih jednostavno skartirali.
    SBB je jednostavno na telekomov monopol uzvratio istom mjerom.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ко има Екстра ТВ има ЛШ на АС, на Тотал ЛШ на СК и РТРС. А рецимо да Телеком ЦГ добије и СК е то би био тек монопол.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Moze li se srediti titl na Sinestaru (12)?

Ide svaki drugi red titla i iritirajuce je.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ljudi imali ste prenos Reala na extra tv na HRT2.Bio je otkljucan ja sam drugo poluvrijeme gledao.
    aj popij casu jaja

Thanks Thanks Given 
    159
    Thanks Thanks Received 
    95
    Thanked in
    63 Posts

Telekom je sve ucinio da isti kanali budu u ponudi Extra TV-a, ali zbog monopolistickog stava kompanije SBB-a, to nazalost nije bilo moguce. Nadam se ne zadugo...
    Quote Originally Posted by goran5maj View Post
    Hahaha!!! Ko im kaze najveci monopolisti koje je majka mogla da rodi ste vi odnosno telekom. Pa ko drzi monopol nad Arenama ? Telekom srbija. Arene su bile u ponudi SBB dok nisu postavili nemoguce uslove i ovi su ih jednostavno skartirali.
    SBB je jednostavno na telekomov monopol uzvratio istom mjerom.
    Koliko sam ja svatio SK je nudjen Extra tv ali u osnovni paket,kao sto je i u totalu i u ostalim operaterima,ali ovi iz Extra tv nisu to tako htjeli vec da ga daju u paket koji se dodatno naplacuje... A ArenaSport je ostal za sprdnju, Serija A raspala i polovna liga sampiona? Francuska 0-2 liga? Aba liga? Saljivdzije....

Thanks Thanks Given 
    665
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    54 Posts

Pogresno si shvatio. SK nikad nije nudjen Telekomu.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    If at first you don't succeed, skydiving is not for you.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Emill View Post

Vjerovatno je tako i ja nisam protiv toga da Telekom dobije SK ali sam za to da se isto,kao i na SBB, izvrsi pritisak na Telekom srbija da Arene daju onima koji ih nemaju u ponudi u ovom slucaju Telemach-u i TTV-u.

Thanks Thanks Given 
    6,142
    Thanks Thanks Received 
    13,538
    Thanked in
    5,124 Posts

Quote Originally Posted by Emill View Post

Emile, imas pm

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    21 Posts

Sve dok nam se ratovi iz Srbije po bilo kom pitanju prenose i kod nas jadni smo mi...oni tu njihovu bitku nesto ne vode po Hrvatskoj cini mi se...jednima i drugima treba rec, obavezno osnivanje kanala Arena CG i SK CG, pa domaci komentatori ili ARD da trazi zabranu emitovanja tih kanala kod nas, pa neka se oni igraju...
    ... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...

Thanks Thanks Given 
    45
    Thanks Thanks Received 
    65
    Thanked in
    47 Posts

Ljudi, najmanje je bitno u principu koje kanale imate od ovih sportskih. Mnogo je bitnije koliko je ta platforma jaka tj. koliko ima novca da otkupi prava na prenose. Realno, osim LŠ Arene meni ništa drugo zanimljivo ne nude. Još od kad je SK uzeo pravo biranja jedne utakmice, oni su postali nezanimljivi totalno. Makar meni.
    Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    21 Posts

Quote Originally Posted by donni_brasko View Post
    Ljudi, najmanje je bitno u principu koje kanale imate od ovih sportskih. Mnogo je bitnije koliko je ta platforma jaka tj. koliko ima novca da otkupi prava na prenose. Realno, osim LŠ Arene meni ništa drugo zanimljivo ne nude. Još od kad je SK uzeo pravo biranja jedne utakmice, oni su postali nezanimljivi totalno. Makar meni.
    Sve to resava CS ali poenta moje price je da se sprijeci vodjenje ratova iz drugih drzava kod nas..sad ako neko ko nece da se bakce sa internetom i kard saringom oce da gleda i italijansku i englesku ligu, i ligu sampiona u fudbalu i kosarci taj mora da ima i total i extra, sto znaci da taj mora da placa duplo, i jednima i drugima za 75 % kanala, da bi gledao onih 25 % koje nemaju i jedni i drugi...
    ... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...

Thanks Thanks Given 
    45
    Thanks Thanks Received 
    65
    Thanked in
    47 Posts

Pa iskreno, ja volim englesku ligu da gledam, po neku utakmicu LŠ. Ostalo je sve ******. Od košarke, samo ABA derbije, ove iz vrha ekipe. Euroligu ne volim.
    Pored ETV-a, imam i M-kabl, koji ima SK, tako da se uklapam u sve po malo. M-kabl je u prednosti na TTV jer za istu cijenu možeš da koristiš na više uređaja. I vjerujte, bolja mi je slika preko njih na SK kanalima, nego što je bila TTv na analognim.

Nego, zna li neko kad će hibridni ruteri startovati, da pređem na Magentu?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by citizen View Post
    Sve dok nam se ratovi iz Srbije po bilo kom pitanju prenose i kod nas jadni smo mi...oni tu njihovu bitku nesto ne vode po Hrvatskoj cini mi se...jednima i drugima treba rec, obavezno osnivanje kanala Arena CG i SK CG, pa domaci komentatori ili ARD da trazi zabranu emitovanja tih kanala kod nas, pa neka se oni igraju...
    SK CG postoji i on se kod nas emituje u sd i hd verziji jes da nisu nsi komentatori ali srijedom ide utakmica LS a cetvrtkom LE kao i pregledi i ostale emisije vezane za ova takmicenja.
    Takodj da navedem jos jednom da je to paket sto je do prosle sezone imao RTCG.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sumnjam da u bilo kojoj zemlji svijeta postoji jedna "kablvska" sa kompletnom sportskom ponudom kanala, tj. sa prenosom svih sportskih dogadjaja koji zanimaju korisnike. Da je tako postojala bi samo jedna "kablovska" firma po drzavi, tj. opstala bi samo ona koja ima najbolji odnos kvaliteta i cijene.

Thanks Thanks Given 
    45
    Thanks Thanks Received 
    65
    Thanked in
    47 Posts

Quote Originally Posted by MiddleClass View Post
    Sumnjam da u bilo kojoj zemlji svijeta postoji jedna "kablvska" sa kompletnom sportskom ponudom kanala, tj. sa prenosom svih sportskih dogadjaja koji zanimaju korisnike. Da je tako postojala bi samo jedna "kablovska" firma po drzavi, tj. opstala bi samo ona koja ima najbolji odnos kvaliteta i cijene.
    Amin!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    21 Posts

sumnjam da ces naci zemlju u kojoj joj sportske prenose otkupljuju iz druge zemlje, ne zaposljavaju ljude osim iz maticne zemlje, sumnjam da ces naci na primjer situaciju da igraju austrija italija a da komentator ispira mozak austrijancima kad igra njemacka i kakve su joj sanse da prodje grupu...

Thanks Thanks Given 
    45
    Thanks Thanks Received 
    65
    Thanked in
    47 Posts

Zamislite Šofra na Areni ili SK, pa kad bi opleo kako je jutros Galjani rano ustao, obišao babu, ponio lijekove...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Gasi ove prevare.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Citizen nisi u pravu. Nisu duzni SK ili Arena da imaju SKCG i Arena CG kanale. Neka rtcg napravi rtcg sport kanal i nek otkupe sav sport za teritoriju CG. Posto to nikoga u CG ne zanima jer privatni mediji nemaju ljeba da jedu, a drzavni sluzi za sprdnju svima u CG i u regionu onda ti je ovo sto imas i kako imas jedina opcija.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    21 Posts

Citizen nisi u pravu. Nisu duzni SK ili Arena da imaju SKCG i Arena CG kanale. Neka rtcg napravi rtcg sport kanal i nek otkupe sav sport za teritoriju CG. Posto to nikoga u CG ne zanima jer privatni mediji nemaju ljeba da jedu, a drzavni sluzi za sprdnju svima u CG i u regionu onda ti je ovo sto imas i kako imas jedina opcija.
    tom logikom mi smo duzni da trpimo da nam Telekom Srbija i SBB svoje svadje, sukobe, netrpeljivost i slicno prenose kod nas?
    opet kazem imam CS, imam dje sve gledat sto me zanima, ali to ne moze nidje drugo da prodje bez kod nas

Thanks Thanks Given 
    19
    Thanks Thanks Received 
    1,383
    Thanked in
    375 Posts

Nonsens, dodje Al Dzazira i zagospodari francuskom preko beIN, ESPN ima prava za skoro sve africke zemlje, francuski Eurosport ima prava za cijelu Evropu maltene i dio Afrike i Azije. Onaj koji najvise plati kupuje prava.

A tih primjera imas koliko oces, Skaj u Engleskoj, Italiji i Njemackoj sigurno nije drzavna firma, a sve najbolje su uzeli, mi malo kasnimo za svijetom, ali je doslo to i kod nas.

Telekom Crna Gora nije drzavna, vec njemacka firma, neka otkupe prava za Crnu Goru, niko im ne brani. Ovdje su monopolisti Njemci i Amerikanci, kako to nije problem, a jeste ko uzima sport, a sport sigurno nije najgledanija stvar u Crnoj Gori, niti ce ikad biti. Isto kao sto SBB nije srpska vec americka, a Telekom Srbija ce biti srpska jos par godina maksimalno.

Trenutno je u Srbiji velika borba medijska, ko je dobije vladace Balkanom. SBB je doveo CNN preko N1 u Srbiju, sad se ceka Russia Today pa da vidimo ko ce sto ponijeti. I Amerikanci i Rusi zele Beograd kao regionalni centar, a samo ga jedni mogu imati. Sport je sala, od sporta su gledaniji djeciji kanali, a rijaliti programi ih siju i siju.
    Last edited by Jakuza; 18-02-16 at 16:12.
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    21 Posts

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    Nonsens, dodje Al Dzazira i zagospodari francuskom preko beIN,
    da ne idem dalje od ovoga, ubijedjen sam da su na beinsport france francsuki novinari, komentatori itd itd, da to isto vazi za beinsport spain...i nije bein sport, nego se zna sto je france, sto je spain, sigurno nijesu ono sinoc bili arapski komentatori na real roma...

Page 696 of 830 FirstFirst ... 196596646686692693694695696697698699700706746796 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)