Page 121 of 655 FirstFirst ... 2171111117118119120121122123124125131171221621 ... LastLast
Results 3,001 to 3,025 of 16374

Thread: KK Budućnost

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    1,034
    Thanked in
    753 Posts

Quote Originally Posted by prikac94 View Post
    Da mi je znat kako si na osnovu gledanja vecerasnje utakmice doso do zakljucka da Buducnost ima male sanse protiv Cedevite koja je nocas igrala ocajno?
    Ocajno bez 3 igraca..
    Pulen i Bilan dali skoro 40

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

I ja sam stekao slican utisak. Mada nisam kompetentan jer slabo pratim kosarku.

Jel igrao ovaj sastav protiv buducnosti kad su bili pocicsceni 30 razlike?

Mozda je namjesteno bilo, kad vec buducnost ne moze u evroligu ako sam dobro shvatio.

U svakom slucaju, buducnost ne moze biti favorit ni u jednom okrsaju

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Biznismen Podgorica View Post
    Ocajno bez 3 igraca..
    Pulen i Bilan dali skoro 40
    A e bez tri bas bitna igraca,Zorica koji veze nema ove godine,Babica i Arapovica,daj ne sprdaj se..

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    1,034
    Thanked in
    753 Posts

A e bez tri bas bitna igraca,Zorica koji veze nema ove godine,Babica i Arapovica,daj ne sprdaj se..
    Jedva cekam mec Buducnost - Cedevita. i ovaj zganec sto je napravio 5 licnih nije igrao 3min.

Zoric im je dosta 2min samo da bilan odmori...Babic/Arapovic kao 80% buducnosti lise kuka i dragicevica.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jedva cekam mec Buducnost - Cedevita. i ovaj zganec sto je napravio 5 licnih nije igrao 3min.

Zoric im je dosta 2min samo da bilan odmori...Babic/Arapovic kao 80% buducnosti lise kuka i dragicevica.
    To prognoziras ispadanje czv, jer kkb ne igra sa njima. A da ti ne pratis ovo, sad se sjetih

Послато са GT-I8190 уз помоћ Тапатока
    Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I ti slabo pratis ABA ligu u Evroligu??
    Zoric drugi centar ali Bilanu bi svi trenutno sem 2-3 centra bili zamjena,Babic igrac sa najvecom minutazom u ekipi i Arapovic prva cetvorka ekipe.

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    1,034
    Thanked in
    753 Posts

Ja samo gledam realno i zna se sto ce biti..Jer tek posle ovoga nocas Cedevita ti ide na 4mjesto.
    A ovdje se pojedini zanose pobjedama Buducnosti protiv MZt-a Olimpije - Tajfuna..

A kad dodje stani pani bice da pjevaju treneru odlazi.

Jer ne mogu da vidim Buducnost sa ovakvim igracima / treba Bokan dosta para da ulozi da bi bilo nesto...

Ispade Babic i Arapovic 0 skoro a Jaramaz/Kanacevic/Sead itd igraci neki.
    Last edited by Biznismen Podgorica; 12-02-16 at 00:04.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Izet Fazlinovic View Post
    I ti slabo pratis ABA ligu u Evroligu??
    Zoric drugi centar ali Bilanu bi svi trenutno sem 2-3 centra bili zamjena,Babic igrac sa najvecom minutazom u ekipi i Arapovic prva cetvorka ekipe.
    Ja pratim solidno,al zato vidim da se ti razbijas od pracenja..
    Zoric je ove godine toliko los da bi bio i zamjena Rikicu,Babic nema sanse da ima visu minutazu od White ili Bilana,a Arapovic je prva cetvorka ekipe koja je pocela pola utakmica u prvu postavu i ima minutazu 15-20 minuta maksimum..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zoric jeste los,ali i takav bi samo svojim iskustvom igranja velikih utakmica izdominirao protiv drugog centra CZV.
    Ovo za Arapovica nisam razumio.Ako ne pocinje utakmice znaci da nije prva cetvorka i da nije najbolji na toj poziciji???
    Pocinje li Pullen u startnoj postavi?? Bourusis?? Teodosic ???
    Jel i oni nisu najbolji na svojoj poziciju u svojoj ekipi.
    Babic je odlicna trojka,sigurno bolja od Dangubica ili Simonovica.I da,u prvom djelu sezone dok nije bilo ovoliko problema sa povredama igrac sa najvecom minutazom u ekipi.
    CZV je odlicna ekipa,po dva igraca na svakoj poziciji,dobrog trenera i jak domaci teren i sigurno zbog svega toga bi trebali biti favoriti protiv Buducnosti i Cedevite.
    Ali prekinite da podcjenjujete Buducnost i Cedevitu jer su pokazali bas u duelima sa CZV da su vam ozbiljni rivali.
    Inace Bilan danas po treci put ove sezone u direktonm duelu pokazao ko je bolji centar.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Izet Fazlinovic View Post
    Zoric jeste los,ali i takav bi samo svojim iskustvom igranja velikih utakmica izdominirao protiv drugog centra CZV.
    Ovo za Arapovica nisam razumio.Ako ne pocinje utakmice znaci da nije prva cetvorka i da nije najbolji na toj poziciji???
    Pocinje li Pullen u startnoj postavi?? Bourusis?? Teodosic ???
    Jel i oni nisu najbolji na svojoj poziciju u svojoj ekipi.
    Babic je odlicna trojka,sigurno bolja od Dangubica ili Simonovica.I da,u prvom djelu sezone dok nije bilo ovoliko problema sa povredama igrac sa najvecom minutazom u ekipi.
    CZV je odlicna ekipa,po dva igraca na svakoj poziciji,dobrog trenera i jak domaci teren i sigurno zbog svega toga bi trebali biti favoriti protiv Buducnosti i Cedevite.
    Ali prekinite da podcjenjujete Buducnost i Cedevitu jer su pokazali bas u duelima sa CZV da su vam ozbiljni rivali.
    Inace Bilan danas po treci put ove sezone u direktonm duelu pokazao ko je bolji centar.
    Zoric bi mozda idominirao protiv drugog centra CZV jer im je drugi centar Stimac,a po igri ove sezone vjerovatno ne bi ni protiv njega.
    Arapovic je prva cetvorka ekipe iz prostog razloga sto mu je konkurencija Zganec,pa mu samim tim i nije tesko bit "najbolji" na toj poziciji.

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    1,034
    Thanked in
    753 Posts

Evo ispade da je bolji centar Bilan od Cirbesa.
    Sudija 2 ili 3 licne mu svirao nidje veze ni ispod kosa to nije bilo.
    Bilan 0 ličnih Cirbes 3 ili 4 sledecih 5napada Cirbesa 3 okrećanja Bilana kucanje + 2 faula / Dok ih je Cirbes pustao da me bi bila 5licna a do kraja skoro 15m ako ne i vise.

Thanks Thanks Given 
    579
    Thanks Thanks Received 
    784
    Thanked in
    393 Posts

Žorić je više štete nanio Cedeviti ove sezone, nego što je donio dobroga. Čovjek je fizički propao i nije ni za ABA nivo košarke.

S druge strane, u poređenju Cirbesa i Bilana - ovaj prvi je superioran fizički, dok je drugi bolji napadač. Ja Mira više cijenim, jer me mnogo na Divca podsjeća. Više on košarke zna nego mnogi bekovi. Maik ima sreću što igra sa Jovicem, odnosnom Micićem, koji su strašni pik en rol igrači i dobri organizatori. Na drugoj strani, Cedevita ima na jedinici velike potrošače lopti u vidu Pulena i Gordića, koji su primarno skoreri. Miro većinu poena zaradi iz izolacije i igre jedan na jedan, što je impresivno, dok Cirbes dosta profitira od pik en rol igre, put backova, skokova i fizičke dominacije, uopšte.

Sent from my D6603 using Tapatalk
    Last edited by johnny bravo; 12-02-16 at 09:23.
    In vino veritas

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Cirbes sinoć pogodi i jednu baš dugu dvojku, ako bi uspio da pogađa češće postao bi baš paklen. Realno u napadu i meni se više Bilan dopada.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I moj glas ide Bilanu
    “Dodju tako ponekad vremena, kada pamet zacuti, budala progovori, a
    fukara se obogati.”

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ada Bilan je klasa za njega. To je ocigledno

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    1,034
    Thanked in
    753 Posts

Quote Originally Posted by pumba View Post
    Cirbes sinoć pogodi i jednu baš dugu dvojku, ako bi uspio da pogađa češće postao bi baš paklen. Realno u napadu i meni se više Bilan dopada.
    Pogodio je u aba ligu i trojku / i sinoc protiv cedevite je pogodio trojku ali je prije toga sviran faul pod kosem.Malo je bio zakasnio.

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Pogodi i dzordan slobodno nekad, ali pricamo o tome da mu sut postane oruzje, pa da protivnik mora da izlazi i to da pokriva. S obzirom na to da ima prilicno meku ruku ima potencijala i za to.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pogodio je u aba ligu i trojku / i sinoc protiv cedevite je pogodio trojku ali je prije toga sviran faul pod kosem.Malo je bio zakasnio.
    Ako pratiš , sjetit ćeš se da je upravo Bilan pogodio trojku za preokret u Pioniru prije mjesec-dva
    Bilan je poslije one aždaje od centra iz Fenera najbolji centar Evroligu.Tu su nedje Bourusis i Ajon.
    Arapovic je prva četvorka pa sad nije bitno ko mu je konkurencija.Momak igra odlično ove sezone,pogotovoEvroligu dje je par puta i bio najzaslužniji za pobjede Cedevite i njegov izostanak bas zbog slabe zamjene na toj poziciji je ogroman hendikep za Cedevitu.
    To je Miller sinoć odlično iskoristio.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jes da je da off-topic, ali kod smo vec kod centara ajona moram pofalit, sta je juce uradio himkiju vjerova nijesam, kakva igracina. 41 indeks. inace ima sjajnu sezonu, al ovo juce, e svaka mu cas'
    1993-2020

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by ILEW View Post
    jes da je da off-topic, ali kod smo vec kod centara ajona moram pofalit, sta je juce uradio himkiju vjerova nijesam, kakva igracina. 41 indeks. inace ima sjajnu sezonu, al ovo juce, e svaka mu cas'
    Onaj Nikolic iz Mege, original Ayon

Inace da se nadovezem na ovu diskusiju Bilan-Zirbes, koliko god dobar napadac Bilan bio, meni je nekako u oba smjera korisniji Zirbes.Ja volim Mira, obozavam njegovu igru, coek jos za Juve navija pa mu tesko bilo sta mogu zamjeriti Ali Zirbes je presao ogroman put zadnjih par sezona, od klasicnog fizikalca kome das loptu samo kad je sam da zakuca, do covjeka sa legitimnim hook shotom, koji se vrhunski krece bez lopte, do rim runnera.Svakako da u tome pomaze sto ima prvenstveno pass first plejeve ali se njegov napredak ne moze umanjiti, od drveta klasicnog do kandidata za first team all-Euroleague, nije to malo.Bilan je vazda bio skolovan centar samo sto je i on sazrio takodje zadnjih godina i dosao do izrazaja usponom Cedevite i postao zvijer.

Thanks Thanks Given 
    173
    Thanks Thanks Received 
    178
    Thanked in
    104 Posts

Jeste li slušali Šofra sinoć u razgovoru sa Bokanom?
    Veli otprilike: Svaka čast Budućnosti na 21 pobjedi. Ne bi bio problem do kraja ostvariti i 24 pobjede, čime bi rezultat Crvene Zvezde od prošle sezone bio izjednačen, ali Sutjesci trebaju bodovi...

Hahaha.
    "K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
    a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."

Thanks Thanks Given 
    681
    Thanks Thanks Received 
    1,321
    Thanked in
    963 Posts

Hahaha. Kakva budalica

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    298 Posts

Quote Originally Posted by MrTwister View Post
    Onaj Nikolic iz Mege, original Ayon

Inace da se nadovezem na ovu diskusiju Bilan-Zirbes, koliko god dobar napadac Bilan bio, meni je nekako u oba smjera korisniji Zirbes.Ja volim Mira, obozavam njegovu igru, coek jos za Juve navija pa mu tesko bilo sta mogu zamjeriti Ali Zirbes je presao ogroman put zadnjih par sezona, od klasicnog fizikalca kome das loptu samo kad je sam da zakuca, do covjeka sa legitimnim hook shotom, koji se vrhunski krece bez lopte, do rim runnera.Svakako da u tome pomaze sto ima prvenstveno pass first plejeve ali se njegov napredak ne moze umanjiti, od drveta klasicnog do kandidata za first team all-Euroleague, nije to malo.Bilan je vazda bio skolovan centar samo sto je i on sazrio takodje zadnjih godina i dosao do izrazaja usponom Cedevite i postao zvijer.
    CIrbes i Bilan meni apsolutno nisu za poredjenje. Jer su potpuno drugaciji tipovi igraca. I kada bi ih jedna ekipa uparila mislim da bi bili idealan centarski par. Njima zajednicko je to sto igraju istu poziciju i nista vise. A ako pricamo koga bih prije ja u ekipu uzeo, bio bi to onda Zirbes, objektivno gledano.

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    1,034
    Thanked in
    753 Posts

Budućnost - Mega
    Czv - Cedevita 99%

Na poluvrijeme sam vidjeo kako ih providno pusta Mega i odma uzivo 2 na Olimpiju.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ajde i ti konacno to da shvatis...

Послато са GT-I8190 уз помоћ Тапатока
    Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...

Page 121 of 655 FirstFirst ... 2171111117118119120121122123124125131171221621 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)