Pocela prodaja ulaznica za Deadpool 10og, jedva danas ugrabih krsteno mjesto, vec je pola sale bilo rezervisano..
-Za ovo nam može pomoć' samo jedan čovjek.
-A to je Supermen.
-Ne, to je Savo Bačić.
Ja rezervisah odmah prvi dan, a mjesta ima još pola sale.
neka fala prvih 20 dana preskacem a jedva gacekam
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Ja ugrabih ovaj red L i rado bih se mijenjao s nekim za nesto ipsod, tipa red IA totalno konformisticki, ova mjesta lijevo i desno od centra ne racunam, ne mogu da ovakav film iz ugla gledam
![]()
-A to je Supermen.
-Ne, to je Savo Bačić.
je li bilo guzve ova 2, 3 dana na Deadpool-a? mogu li otic sjutra bez rezervacije?
Dedpul počinje da se daje tek 10.
Nemoj ko da se zajebe pa da podje na 50 nijansi crne.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Nasmijah se na scenu kad crnja penisom polomi sve sa stola i dec it. Kraj najgori na svijet, mislis sad krece ludilo a ono kraj.
Ali ljudi nejasni, na svaku promjenu grimase se cerekaju, misle Ako je komedija da moraju da se smiju. Jedino pozitivno je sto je bilo 80% sale djevojaka.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Jesi li siguran da je to pozitivno?
I respect your wrong opinion.
Lukaj
Hiv pozitivne cure u sali 6.
aj popij casu jaja
Spell, nemoj me mracit sad kako nam se djevojke moralno srozavaju cim gledaju film sa takvom tematikom.
Znam ja sve to fratelo ali vise mi se svidja ako su pored mene djevojke nego kuronje
I promoterke Niksickog masu ljubazne, castise me pivo I sliku, htjele su jos ali nisam smrtko da ih pijem ka vodu
Last edited by Tripleta; 04-02-16 at 22:13.
ljudi, gledajte Deadpoola! i ostanite do kraja credits-a
Gledah ga sinoc, top film 10/10
Sent from my Galaxy S6
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Izasle su karte za predpremijeru, meni Betmena a vama kako odgovara
-A to je Supermen.
-Ne, to je Savo Bačić.
Uzeo ja to još prošle nedjelje...
Jel realna ocjena 9,7 na Betomena?
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
-A to je Supermen.
-Ne, to je Savo Bačić.
Do jajah.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Odličan Batman vs Superman. Nisam neki ljubitelj stripova, ali meni je odlično legao. Možda je uticalo to što sam čitao recenzije koje su opisivale film kao epski bust, pa sam imao i niska očekivanja, ali definitivno vrijedi pogledati u bioskopu.
Sent from my D6603 using Tapatalk
In vino veritas
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks