cedevita < 151.5
zvezda > 152.5
barcelona > 155.5
unikaha > 149.5
pulen < 14
cirbes > 14
kinsey > 9
Dobri kladionicari ahahhahaha, aj ne mlati vise molim te stomak me zabolje. Zna se dje su kladionicari i u koje lokale sjede pa prosetaj malo tamo. Dok se mi zaje**vamo sa predlozima i eto razmjenom nekog amaterskog misljenja, ljudi u svakom trenutku imaju po 20k eura samo za uplate. Razdvoj biznis od relax kladjenja i pracenja sporta. I kazes da uzmes po 100e mjesecno ti si srecan, a cudis se ovima sto gadjaju sa 1e za 1000?? Ko ga ubode na taj jedan tiket uzme ko ti za godinu dana. Nije ti bitan dobitak, vec da si u plusu?? Ku*** moj je iko odje u plusu, to je kao da kazes - ne zanima me izgled djevojke bitno je da **bem.
Danilo ne znam koliko si na ovoj temi i ne znam koliko si pratio moje tikete zadnjih godina, bilo je da ovdje za nedelju dana izbacim 4-5 dobitnih tiketa, pa nisam nikoga provocirao kada mi je islo ubjedljivo najbolje, kladionica je sreca cista. Ta prica o ljudima koji imaju kladionicarski biznis, to jedino ako znaju za namjestene utakmice, a da oni sami igraju i dobijaju tolike pare, ta prica moze da prodje samo u 697 ili Lovac.
ahhahhahahaahahhah u 697
Biga razjebi ovaj klan odje sto oce da uniste i poslednjeg iskusnog kladionicara, sve pocerase gadovi
Tu es mon héro!
Nisam procitao ali je rekao Radonjic da ce nekoliko sati prije meca odluciti.Nije trenirao nekoliko dana nije ni igrao protiv mzt/ kakav ce biti nocas to nam preostaje da vidimo.
Po meni i pored toga da se proba.
Cedevita i CZV stizu prve do 20pojena / preko 2kvota i Barsa da dobije prvu cetv. Isto jaka kvota.
igraju li kladionicu oni u 697e dje ih izvuce
Ja ne znam kako iko misli da se obogati rokajuci samo tikete sa 10+ kvotom. Ili tek oni penzionerski tiketi sa pola evra 5000. Ja uvek idem na to neko dupliranje a sto kacim na forum to je ko oce da isprati jer znam da je lakse ispratiti vecu kvotu za manje pare nego obrnuto. Najbolje je samo igrati neke singlove ili do tri para max. i to samo vikendom ali za neke ozbiljnije pare, sad koliko je kome ozbiljna para... Ako ne mozes kvotu dva ubosti subotom ili nedeljom onda batali kladjenje. I izbegavati kladjenje svaki dan jer je i najmanju kvotu nemoguce tako stalno ubadati. Strpljenje i jaki zivci su najbitniji.
kakvih klanova i narko kartela ima ovdje... :lolblue:
ajmo deco da vam dam neke pare danas da se ne pregonite vise
PSV 1-1
Sevilja 1-1
Koliko sam vidio I psv I sevilja u full sastavima I bice macoliranje![]()
PSV 2-1
Sevilja X-X
ovo bih ja probao sa 5e danas kad bih igrao, no ga necu izac nidje na ovaj kijamet![]()
Nocas za EL ja odigrah 3 para kvota nedje oko 9
Zvezda 2
Igrao ili ne Miller, ja mislim da su bolja ekipa i da ce biti dovoljno motivisani da odigraju dobro tamo i bez njega.Darusafaka je ekipa sa dosta igraca koji su navrat-nanos dovedeni, nemaju hemije, 5 zaredom izgubili, jos igraju neki spori tempo pa se vise oni trebaju plasiti tog tempa Zvezde nego li obratno.
Lokomotiva 2
Bolja su ekipa, u nekoj su crnoj seriji ali ocekujem ih da dobiju.Unikaha sa druge strane ima veliki broj igraca koji su pod znakom pitanja(Nedovic,Jackson,Kuzminkas) i Hendrix koji nece igrati.Mislim da je predobra kvota (2.20) da se propusti.
Panathinaikos under 76.5 poena
Jednostavno su losa napadacka ekipa, ne bih se zacudio i da izgube u Zagrebu, imaju mozda 1 ipo sutera, ovo ostalo uglavnom ciglana.Cedeviti nece igrati Babic ja mislim ali bi sigurno trebala biti utakmica na mali broj poena, pa ne ocekujem ovoliki broj poena od PAO.
Kvota pala na darusafaku 1.57 / CZV 2.5
Nadam se da im to nista nece znaciti da nece one krenuti bas protiv CZV.
dje je ova kv da idem tamo
697, nemoguce sta ti pade na pamet:lolblue:
Rops 1 finska kups gosti dolaze sa drugom postavom kvota 2.10
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
za veceras
CEDEVITA 1 i 149+
UNIKAHA 1 i 149+
sbbet kv. 15,75
@BIGA odmaraj brate, daj sebi odmor mjesec dana![]()
:applause:
Ja cu Salea da ispratim, cekam ga dvije godine da ga krene, ko zna kakve je madjije pokupio dok je obilazio svijet brodom![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks