fakin valensijaaaa, jos im i ponistise gol, a moga ga je vala priznat, cisto radi reda...![]()
fakin valensijaaaa, jos im i ponistise gol, a moga ga je vala priznat, cisto radi reda...![]()
Sinoc singlam arsenal sa 50€ i nocas me ovi smecari engleski ukopase.
Darusafaka - CZV 2 / 2.43
Lijecim neku upalu grla, vec je bolje.
Послато са 6036Y уз помоћ Тапатока
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Izvini sto se mijesam ali posto sam odigrao taj tiket koji si ti predlozio sinoc moram da pitam jedno logicno pitanje..kako da branim Celzi a Juve u dobija samo 1:0 a igra u istom terminu kao Celzi..moze da pise ko sta hoce, moze da prepisuje ko od koga hoce ali da se brani Celzi sinoc e to ne moze bez ako si vidovit...promasen tiket i tacka...
Nisam rekao da rizika nema, kladionica je rizik, ali se ja licno gradim na svaki moguci tiket ako imam prostora za to, chelsea sam gledao i vidio sam da ce tesko dati gol. Juventus je bio siguran i ako je 1-0 iz razloga sto je napoli laganica 0-2 vodio, rizik je bio ali isto tako i sigurno jer juve juri titulu da je remizirao ili izgubio, pozdravili bi se od titule. Tiket je promasen jer nije dosla 2 na chelsea, apsolutno se slazem.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
To je glupost, ali ljudi se kockaju pa i na ovakav nacin. Genova je imala igraca vise i mogla je uvaliti gol za 3-4 minuta nadoknade.
Pavle, i mene baci celzi vidio si gore, i da sam dvojku ceka ne bi branio nista na juve 1:0
Jbg
Biznismen mislis da CZ moze da drzi tempo? Ovima treba pobjeda da se iscupaju, imaju 5poraza i prelosi su, ali mi nesto smrdi odje
Sent from myusing Tapatalk
Veceras:
Celta G1+
Vasco G2+
Fleetwood Town 1xi2+
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Moj sistem igranja je ovdje vise desetina puta napisan. Ali da ponovim. Igram da nisam u minusu a dobitak mi je manje bitan. Znaci da budem u plusu na tiketu 5-10e dovoljno, svaki tiket skoro tako na kraju mjeseca bude 100e cistih meni dovoljno. To sto nas narod ne voli da se gradi da dobije bar 10e nego mu je ljepse da padne na 1 za 1000e da bi taj tiket nosio u novcanik narednih mjesec dana i hvalio se po gradu meni nije jasno ali dobro.
edit: posto smatrate da to nije gradjenje, moguce da sam promasio izraz, neka bude onda dodatni rizik za sitni dobitak ako vam je tako lakse da procitate
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Last edited by BIGa; 04-02-16 at 12:15.
Srećne parice momci
Послато са 6036Y уз помоћ Тапатока
I znam da danas je danas
Biga je ziheras i najgori kladionicar odje plus sto sanse nema da nije u minus i sanse nema da se gradi uopste na ove tikete
Bez zelje da vrijedjam ovo mislim samo sto se tice kladjenja i price o srecnim paricama
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mali - Obala Slonovače 7+
104 kvota
I znam da danas je danas
Ja nisam zelio da otvaram temu ali mi ovo po malo smeta...ako je vec htio da igra za 5-10 evra a Juve mu je bio toliko siguran sto ne ljuljnu tu 20-30 evra i zavrsi pricu...kao sto rekoh neka igra kako ko oce ali da mi kaze ko se gradio uzivo neka su srecne parice e to vec zvuci kao pod*ebavanje...moga je napisat i ko nije igrao Celzi neka su mu srecne parice...:lolblue:
Hahahaha prica oko sticenja i nacina kladjenja je najjaca. No svi znamo kako ide rasprava preko neta, ubjedjuje sve u nesto u sta ni on sam ne vjeruje hahaha. No, dosta o tome.
OT Za nocas - Ren, Braga, Sevilja, Psv GG3+. Kvota 30 u 365planet. Eto da se isprati sa 1e maksimum.
Zbog vase telece price mnogi dobri kladionicari ne dolaze na ovu temu, ni jedan tiket vise odje izbaciti necu. Pa vas 2-3 igrajte sa 1e za milion i pricajte da cete biti milioneri samo cekate pravi trenutak.
Da, pa upravo je nesvjesno ili indirektno podjebavao tebe i ostale koje prate njegove predloge, jer zamisli niko se nije gradio u nesto sto se kladionicarski ne gradi, i onda se pojavi sa pricom da gubitnicki tiket u stvari za njega je dobitan i cestita svima...
Bez zelje za provociranjem, korektan je momak ali kladionicarski mu je ponasanje katastrofalno, podrazumijeva se (ako dodje do toga da se moze gradit nemoguce jedna utakmica).
U svakom slucaju ako se ko gradio
srecne parice
:lolblue::lolblue:
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks