Izbrisao je.
TAKUMI
Nesvjesno kroz crveno, ovo sam vidio nekoliko puta - covjek uopste ne gleda semafor, nego vidi da su oni ispred njega krenuli - oni idu na uslovno desnu strelicu, a on produzi pravo kroz cisto crveno... Ne vidi se na snimku, ali zeleno se upalilo na samom kraju snimka, kad je on vec bio prosao cijelu raskrsnicu; imao je vise srece nego pameti...
https://player.vimeo.com/video/15415...e=0&portrait=0
Last edited by Billy Hills; 04-02-16 at 09:43.
Pobjednik.
TAKUMI
Ovaj je tripletu uzeo ko barsa
Parkinga desno kolko oces, samo da ga je smotao desno na parking moglo bi se proc...
Kod restorana Ribnica, da ne plaćaju parking... ali se ne možeš parkirat jer oni ne mogu izać...
Neka ga ne mari...
Neka ga ne mari....
ovo ti je onaj sto po cijeli dan urlice kako su male plate. al na svaki nacin gleda da izbjegne svoje obaveze kad on treba nesto da plati, da zaebe državu nekako
f6
Zato su rijetki oni koji kažu "zajebo sam,piši..."
Poslato sa pisaće mašine G3 dual sim
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
A nije to samo policija...
Mene vise "bole" ovi sto primaju socijalnu pomoc, a imaju kucu 500m2, nelegalnu, na zauzetu ili otetu zemlju, rade nelegalno ili imaju nelegalan biznis i sve tako, a meni svaki mjesec od one cekavice 40% otmu...
A opet ja "cutim" a ovi drugi se zale i sve im smeta
Jes da je u Evropu aktuelan komunizam te se ne smije zborit o drustvenim klasama ali bi vrijedjelo da drzava ulozi pare i jasno definise socijalne kategorije. Naravno, saobracajne kazne svako mora da plati, ne bilo pravit prekrsaj.
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Čime si slikao? Dobra fotka
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ajfon vjerovatno.
TAKUMI
Kako dimi kao smederevac.
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
http://www.cdm.me/svijet/meridijani/...lista-prezivio
eto degenerika i na filipine, dje je covjek preticao
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Prije jedno 10 15 min od pasarele prema prema cetinjskim semaforima nadrkana gospodja u meckaresa w202 dusu ostavi da me pretekne,jos mi na lezeci onamo na raskrsnicu mase rukom kao ajde ajde vise a dijete joj kukavici po spicbanu skace igra se,jedno kocenje i napolje je al je gospodja vidjela svemocni znak na volan i zasecerila ga ka da je kareru.I da napomenem da je tu dionicu zavrsila iza mene pored moje normalne voznje 65-70km/h i njenog upiranja one karivolice.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks