Smije li se na pantalone tamne staviti feri da skine neku masnu fleku, da mi ne izblijedi?
Jel neko isao preko agencije Kouzon da radi vidijeh na fejsbuk njihovu page?
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Smije li se na pantalone tamne staviti feri da skine neku masnu fleku, da mi ne izblijedi?
Tu es mon héro!
Burazer ih je moj kontaktirao tada su bile neke glupe ponude prodavanje kozmetike na kruzerima, kao sacekaj dok se ne otvori novo radno mjesto itd.
Ako hoces ozbiljno na brod:
http://www.employment-power.com/
Hrvati.. Malo teski i sirovi za saradnju, ali ce te poslati za mjesec-dva.
Buraz moj se prijavio sredinom januara, pocetkom marta je plovio....
One Ring to Rule them all...
To je preko Sinise. Malo je 'tezak' co'ek ali sto kaze Gando, posalje vecinu na brod...
Direktan mail:
Code:[email protected]
--------------------------
Do Not Disturb.
Svi ovo kazu za Sinisu ali bi mi malo kutaranje sa Zagrebom pa se preko Kouzona javih.Nakon tri mjeseca sam dobio pozivno pismo da se ukrcam 30 maja u Sangaj.Moj brat koji se poslije mene prijavio dobio ukrcaj za dva mjeseca nakon intervjua.
Nije to toliko do agencije kad se intervju odradi.Manje vise svudje se isto ceka jer kad zavrsis intervju sve je na kompaniji.
aj popij casu jaja
Jeste ali npr. Ovaj employment power u Februaru ima 10 open day intervjua organizovano za kristal, royal i neke manje kompanije.
Uglavnom milo mi je da ljudi idu na brodove kad se ne moze kuci nista raditi jbga.
Bukvalno prosle godine burazer moj sagori od posla u CG i crkavice i za napunih 40dana je bio na brod.
One Ring to Rule them all...
Ma vjerujem, siguran sam da je EP najbolji ne bi ga svi hvalili bzv.Ali eto cisto da napisem da nije ni Kouzon bauk kako se prica.Uostalom za neke intervjue se mora ici za ZG pa opet ispadne jeftinije odje ko nije u mogucnosti tamo da opici.
Znam i to za brata pisali smo na pm prije..Nadam se da cu bit zadovoljan kao on kad odem![]()
aj popij casu jaja
Inace jasno je zasto ti je milo sto idu ljudi na brodPodju kao tuke a dodju kao profi ugostitelji dobra radna snaga za tvoj biznis hahaahahah
aj popij casu jaja
Gdje su prostorije DHL-a u Podgorici? Na net nema nista bez da imaju na aerodrom nesto.
Koliko bi kostalo da po njima za Srbiju posaljem dokument neki 2 lista samo?
Sent from my Galaxy S6
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Capital plaza.
Meni je dryg slao za Norvesku cini mi se oko 40 evra.
Sent from my SM-A700F using Tapatalk
Njemu jedan samo.
Mada njemu je hitno bilo pa je i skuplje bilo.
Sent from my SM-A700F using Tapatalk
Imate li da preporucite koga za izradu flajera, uopste reklamnog materijala?
Koliko komada...? Radish li sam pripremu...? Najbolje i najjeftinije ti je da odradish u Bg ili Ns i da ti poshalju busom...
Sent from tapatalk
#fakenews
Uradjena je priprema, ako sve bude po planu trebace mi 10k mjesecno.
Evo upravo gledam po netu stamparije u komsiluku...
Imas li da preporucis nekog iz BG?
Hvala
1. http://www.gti.rs/
Ove godine sam radio A6, pun kolor obostrano, ofset... 5000 = 40e
2. http://www.stampaflajera.com/
Prošle godine A4, trolist savijen, pun kolor obostrano, ofset... 1000, čini mi se 60 da je bilo jer je manje komada rađeno...
Kontakte imaš na sajtovima, na mail odgovaraju ili odmah ili početkom radnog dana...
Last edited by MeDo_JE; 03-02-16 at 21:14.
#fakenews
Da ne cimam po automobilizmu... kakav je put BD-CT-PG trenutno?
Cuh nedje da se renovira i da su zastoji...
Do Not Disturb.
Na 5 mjesta zastoj, na 2 od pg do ct može biti duži ako ne uvatiš zeleno... Čini mi se da je zatvoren od 10-12h, ali nijesam siguran, prolazio sam prije tog vremena...
#fakenews
Zahvaljujem.
Znaci HN-PG preko Sozine... Banja.
Do Not Disturb.
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks