Evo u Nk akcija taksa za ukljucenje se ne placa i prvih 6 mjeseci besplatno.
Samo mi nije jasno sto konacno ne krenu da imaju svoj servis i po kucama.
Sto je s internetom nocas, alo?
Evo u Nk akcija taksa za ukljucenje se ne placa i prvih 6 mjeseci besplatno.
Samo mi nije jasno sto konacno ne krenu da imaju svoj servis i po kucama.
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Nece moci. A i da moze u tom slucaju ce Mkabl izgubit kompletnu bazu korisnika kako je krenuo pa onda nikakve vajde od kupovine
Sent from my Lead 1 using Tapatalk
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
vise bi izgubio telemach-total da ponudi sportklubove mtelu i telekomu no sto bi m-kabl izgubio korisnika.
Kako ste zadovoljni sa njihovim internetom? Kablovsku imam i radi super, ali sam planirao za 20 dana da uzmem i net, jer mi tada istice ugovor sa Telekomom.
Ja sam bas zadovoljan.
Mada moguce je radi i mjesta gdje zivim, posto cujem da je svima na Tuski put net odlican.
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Ja imam suncanu TV i internet kod mkabla...cim kisa i losije vrijeme koci, steka itd(infrastruktura po stubovima). Izludje me. Da imam drugu opciju odmah bi presao nego je u zgradi samo mkabl proveo infrastrukturu
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Ranije je radio skoro pa perfektno, u zadnje vrijeme se desava da toliko zabudali da se moze reci da ga nema.
Hvala ljudi. U svakom slucaju ne pada mi vise na pamet da placam 27e samo za net Telekomu. Pa ako zasteka ponekad Mkabl prezivjecu..
Net radi dobro u Tivtu skoro na svim lokacijama. Prije smo imao problema kad je kiša i kad nestaje struja ali je to trajalo nekih mjesec dva pa su to sredili i od tada nema nikakvih problema. Totalni prekidi su rijetki i traju cca 5-6 min, u zadnjih 10tak dana desi se da uspori ali ne i da skroz prekine. Sa 16mbit netom download je kod većine oko 1,8 MB/s što je podnošljivo.
A šteka da izludiš...ne znam što rade...provjeri kako je na "tvojoj" lokaciji
Moze li da se podesi t-com mail nalog na outlook-u ako imam m:kabl internet, dolazi email, al nece da se posalje?
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Namjestio sam, podesio za smtp port 587 sa tls i radi perfektno![]()
Možeš li malo detaljnije objasniti, molim.
Poslato sa Huawei P8 lite
Da. Redom korak po korak. Hvala
Incoming mail: mail.t-com.me
Outgoing mail: mail.t-com.me
Smtp port 110 bez zastite, odlazni port 587 sa tls zastitom podesavas u dodatna podesavanja
I koristi SMTP auth
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Hvala obojici. Probaću
Eh sad problem što sam zaboravio password.
A kod njih nema opcije preko interneta za reset password.
Hvala mnogo
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks