Page 717 of 1170 FirstFirst ... 217617667707713714715716717718719720721727767817 ... LastLast
Results 17,901 to 17,925 of 29227

Thread: Tenis

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Ko je rekao da mi smeta veličanje Novaka...? Pa i sam mislim da je najkompletniji igrač ikad... Nijesam regaovao ni kad je njegov navijač napisao da je Fedex igrao u amaterskoj eri...

Ono što mi smeta, i na šta ću uvijek reagovati, su lažovi... Možda takvim ljudima ne smeta da budu uhvaćeni u laži, no čisto zbog drugih, da vide s kim imaju posla i da ne nasjedaju na bespotrebnu raspravu...

P.S. Rookija znaš i sam...

Je li Ruki lazov? Ako ces uvijek reagovati na lazi,zasto ne reagujes na njegovo pisanje? Sve sto ne valja za Novaka ti je benigno i saljivo(kao znas rukija) ,a na lazi reagujes samo kada su u pitanju navijaci novaka?
    I ne znam Rukija,ali vidim da je zesci provokator.Neka provocira kad mu se moze.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    ...Da sumiram Federer jeste najbolji igrač u amaterskom tenisu ( pa i danas mu klasa dozvoljava da bude u vrhu )... Ja komentarisao kako ovo nema smisla, kako to umanjuje Novakove rezultate, ali ipak mucenik tvrdi da je receno "obojica su vanzemaljci pa ostali izgledaju kao amateri". Jadac.

Ti si rekao kako je Night nazvao Federera amaterom. A poredjenja Novak-Roger sa Mesi-Maradona bi svakom trebalo biti jasno o kakvim "amaterima" je rijec, ali tebe to nije obeshrabrilo da nastavis sa "moralisanjem"..

Pocini NHM, niko Federera nije nazvao amaterom, vec njegove konkurente u finalima oko 2005-e.. no snila baba sto joj milo bilo, pa volite sa sobom da polemisete
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    9,003
    Thanked in
    4,015 Posts

Dzaba sve, dzaba mu se servira na tacni. Standardno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Znaci nole i nadal su bili amateri kad je federr uzimao GS?

Послато са GT-I8190 уз помоћ Тапатока
    Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Skroz su nebitne ove price ljudi sto smarate.Meni je Agasi najjaci ali jbg Novak se pojavio.
    aj popij casu jaja

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Najbolji Federer u istoriji,u periodu njegovih 27-30 godina,ima osvojena 4GS i podjednak medjusobni skor i broj gs,sa najgorim Novakom u istoriji,dok je Nole imao 19-22 godine.

Ako ovaj podatak ne znaci nista,onda ni Sveti Petar ne bi dokazao ko je bolji teniser od njih dvojice.Ne trofejniji vec igracki bolji.

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Moguće da i to što sam napisao nema nikakve veze ali svako ko ima oči može da vidi kako se kreće , kako lomi protivnika doziranom igrom , kako kad mu naidje onaj zamor ( ne znam kako se to stručno zove ) ima iskustvo da dosta puta iz tog dijela igre izadje kao rezultatski pobjednik bez obzira što protivnik to osjeti , kako stiže loptice sa nekim izvijanjima kao da je od gume a upravo je , što je analiza eurosporta pokazala , u tim teškim situacijama ostvario najviše poena i još mnogo toga uz nevjerovatnu koncentraciju da izabere pravi udarac baš kad se lomi meč i zbog svega toga je vjerovatno br.1 koji će dugo biti u vrhu što se svi stručnjaci slažu !!! Federer je sa druge strane puno radio na tehničkom dijelu i tako pobjedjivao svoje rivale ( to mu je realno bilo dovoljno da pobjedjuje i privuče publiku na svoju stranu ) ali ovo danas je mnogo više od toga iako svi u vrhu imaju talenat bez koga nema uspjeha da budem ,nadam se, krajnje jasan !!!
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    164
    Thanked in
    112 Posts

kako se odje lagano napali narod posle svake provokacije.
    raspravljate se sa rokijem koji ne prati tenis? a ima slobodu da o tome pise kao da je u tim vodama dugi niz godina?
    svaka cast.
    ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://metro.co.uk/2016/01/28/why-no...-time-5649557/

Ende! Doduse ovdje nisam uspio da nadjem da je iz Tuzi, ali bi valjalo da se procita vise puta, ima nekih drugih nebitnih stvari...

Sent from my iPad using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    895
    Thanks Thanks Received 
    1,317
    Thanked in
    694 Posts

Sto se tice najvecih turnira tesko ce to Novak stici mada sama cinjenica da postoji malo vise od teoretske mogucnosti govori koliko je postao velik i sampion.
    Sjetimo se na pocetku 2011 godine ko je on bio-niko,talentovan igrac sa jednim Grand Slam trofejem - Federer je imao vec 16 titula a Nadal 9-ko je uopste rezmisljao o Novaku kao o nekom ko bi mogao da ih stigne i prestigne?
    Koliko je tesko to stici govori i podatak da je sam Novak za tri sezone 2012,2013 i 2014 uspio da uzme samo 3 ove titule(svake sezone po jednu) i tu je ispustena velika sansa po mom misljenju.
    Dobra stvar je sto je Federer zaustavljen i u zadnjih 5 sezona tj od 2011 naovamo nije uzeo sem jednu titulu na Vimbldonu tako da eto moze covjek da se nada da ce Novak uzeti jos 6+ titula ali je to ipak malo vjerovatno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kurogane View Post
    Sto se tice najvecih turnira tesko ce to Novak stici mada sama cinjenica da postoji malo vise od teoretske mogucnosti govori koliko je postao velik i sampion.
    Sjetimo se na pocetku 2011 godine ko je on bio-niko,talentovan igrac sa jednim Grand Slam trofejem - Federer je imao vec 16 titula a Nadal 9-ko je uopste rezmisljao o Novaku kao o nekom ko bi mogao da ih stigne i prestigne?
    Koliko je tesko to stici govori i podatak da je sam Novak za tri sezone 2012,2013 i 2014 uspio da uzme samo 3 ove titule(svake sezone po jednu) i tu je ispustena velika sansa po mom misljenju.
    Dobra stvar je sto je Federer zaustavljen i u zadnjih 5 sezona tj od 2011 naovamo nije uzeo sem jednu titulu na Vimbldonu tako da eto moze covjek da se nada da ce Novak uzeti jos 6+ titula ali je to ipak malo vjerovatno.

Zavisi u kakvom ce biti stanju fizicki.Ako bude igrao tenis do 35 godine,sigurno ce prebaciti 16 titula.Ako Federer moze sa 34 godine igrati na ovom nivou,zasto ne moze Novak?Agasi je jos stariji igrao finale.

Moja najpesimisticnija prognoza je sledeca: Ove sezone jos 1,sledece 2 i one tamo 1.To je onda ukupno 15 a imace 32 godine.I do kraja karijere jos jedan.
    Optimisticka progonoza: Ove sezone jos 2,sledece 2 i one tamo 2.To je onda 17 sa njegove 32 godine,do kraja karijere ce imati sansu za uvecanje.
    Ovaj scenario mi je vrlo realan jer mislim da ce Djokovic drzati formu,to je sigurno i njegov licni plan.

Ali i povrede igraju ulogu,ne daj Boze.Onda sva racunica pada u vodu.Federer je svjestan da gubi primat pa zato odugovlaci sa povlacenjem.Ivanisevic predvidja Novaku 20 osvojenih,ima cak i takvih prognoza.

Slazem se sa tobom da je moglo i ranije,bespotrebno je gubio neke GS,svega 3 za 3 godine.Ali zapamti da je ovaj AO prekretnica u ganjanju Federera.Ne smijem ni zamisliti sta bi se desilo da je danas izgubio.Toga je bio svjestan i on,zato je igrao stegnuto i nervozno.Da je ovo izgubio,tesko bi mu bilo izvaditi sezonu.Morao bi onda sigurno osvojiti 2 od 3,sto je ogroman pritisak.Sada moze igrati opusteno nastavak sezone.

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    298 Posts

Quote Originally Posted by Bratemoj View Post
    http://metro.co.uk/2016/01/28/why-no...-time-5649557/

Ende! Doduse ovdje nisam uspio da nadjem da je iz Tuzi, ali bi valjalo da se procita vise puta, ima nekih drugih nebitnih stvari...

Sent from my iPad using Tapatalk
    Cudi me da Britanci napisu ovako nest.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    36
    Thanked in
    26 Posts

Sto se pise odje pakao... Fedex je gotov. Nadal u kanal. Marej ne moze da parira Novaku. Novak ce da terorise narednih 4-5 godina. Kad se fedex povuce on jednostavno nema dostojnog rivala. Ove i naredne godine ce uzeti min po 3 GS-a dakle 6 ukupno. Moja neka prognoza je da ce karijeru zavrsit sa min 20 GS-a... Neka neko napise razloge zbog cega to nece biti tako...

Thanks Thanks Given 
    2,547
    Thanks Thanks Received 
    528
    Thanked in
    251 Posts

Quote Originally Posted by samson View Post
    Cudi me da Britanci napisu ovako nest.
    Uvijek ces kod njih naci i nekoga ko drugacije misli i dobije priliku to da kaze, doduse ne na previse relevantnom mjestu ili ne u pravom trenutku.

Thanks Thanks Given 
    165
    Thanks Thanks Received 
    258
    Thanked in
    148 Posts

Evo sta Novak kaze na tu temu:

U prvih mesec dana sezone Đoković je ubedljivo savladao trojicu najveća rivala – Nadala, Federera i Marija. Upitali su ga da li se vidi kao nekog ko se izdvojio, a u njegovom odgovoru krije se i deo tajne o Novakovoj veličini.

“Ne želim da dozvolim sebi da mi mentalni sklop bude takav. Ako se to dopusti, osoba postane previše arogantna, misli da je neko više biće i da je bolja od ostalih. A onda karma lupi veliki šamar. To ne želim. Zadržaću istu rutinu i isti način života – biću zadovoljan i ponosan onim što sam postigao, ali diskretno jer moram da ostanem skroman“.

Skroman da, ali ne i lažno skroman jer razloga nema. Đoković se na večnoj listi osvojenih Gren slemova izjednačio sa džinovima tenisa – Rodom Lejverom i Bjernom Borgom. Nadal i Sampras beže tri, Federer šest i vreme je da se zapitamo da li je Đoković na putu da ih stigne.

“Zašto da ne, sada je realno o tome razmišljati – na vrhuncu sam mogućnosti i verujem da imam šansu to da učinim. S druge strane, ne treba previše biti mislima u budućnosti jer se onda sadašnji trenutak ne doživljava na pravi način. To je večita psihološka borba sa samim sobom – balansirati između prošlosti, sadašnjosti i budućnosti“, rekao je Novak i dodao:

“Mnogo je emocija kada sve više izviru priče o tome da imam mogućnost da osvojim Rolan Garos ili da postanem najbolji u istoriji, ali to je još daleko – još moram da pobedim mnogo mečeva i da osvojim mnogo titula, a i Federer i Nadal još igraju na vrhunskom nivou. Videćemo šta budućnost nosi“.

Rezultatima potkrepljena vera u sebe s jedne strane, a svest o tome da se mora ostati na zemlji s druge. To je đavolski teška lekcija koju je Novak Đoković savladao i zato je tu gde jeste.

Kraj puta još se ne nazire.

Thanks Thanks Given 
    895
    Thanks Thanks Received 
    1,317
    Thanked in
    694 Posts

Quote Originally Posted by tonisoprano View Post
    Sto se pise odje pakao... Fedex je gotov. Nadal u kanal. Marej ne moze da parira Novaku. Novak ce da terorise narednih 4-5 godina. Kad se fedex povuce on jednostavno nema dostojnog rivala. Ove i naredne godine ce uzeti min po 3 GS-a dakle 6 ukupno. Moja neka prognoza je da ce karijeru zavrsit sa min 20 GS-a... Neka neko napise razloge zbog cega to nece biti tako...
    Sto znam.Novak uskoro puni 29 godina a krstenica je neumoljiva,jednostavno ne ide to bas tako.
    Federer je od kad je proslavio 29 rodjendan (2010 u avgustu) pa evo do sad osvojio jedan jedini Slam a svi se slazu da igra nevjerovatno i danas a kamo li onda kao tridesetogodisnjak. Novak dakle treba u svojim tridesetim da namakne tolike titule a mladji je bio od Federera kad je prvi osvojio.
    Daj Boze ali ja ne vjerujem u to a nije da se ne nadam

Thanks Thanks Given 
    625
    Thanks Thanks Received 
    2,093
    Thanked in
    779 Posts

Ludi ste ako mislite da Novak ne moze prestici Federera. Problem je kod Fedexa bio sto kad je usao u tridesetu Novak je postao toliko jak da mu nije dozvolio da dominira. Novak nema takvog rivala, niti iko od tenisera u naredne dvije godine moze da mu parira. Jedino ako on sam udje u losu formu.

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

6 GS nije nedostizno.
    Povrede samo mogu ga u tome sprijece.

Mada ruku na srce kao da je to i vaazno.
    I jedan i drugi ce biti upamceni kao jedni od najboljih koji je ovaj sport imao.

Na kraju ni medjusobni, ni GS titule ne odredjuje ko je najbolji svih vremena.
    To niko ne moze da odredi.
    Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by Rookie View Post
    Ahahah kakvih bisera ima ovdje, jos kad vidim "ponos, radost" show ostroga mi

Ja tenis i ne gledam, navijao sam za rafu dok je mogao da igra...

Samo kazem da se ovaj sport raspada i za dvije godine ce biti u rangu vaterpola.

Kakvoga tebi ostroga nesreco iz malesije.. Skalajte malo , dje su moderatori da maknu ove ljude sa topika , sto je zabravio ovako , juce prica marej prejak , samopouzdanje , najavio trijumf , danas marej ne valja centa , ovaj igra tenis kod masinske i osvaja grand slamove.. skalaj mrco , udavi se u toj mrznji

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    1,034
    Thanked in
    753 Posts

uh!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    36
    Thanked in
    26 Posts

Quote Originally Posted by kurogane View Post
    Sto znam.Novak uskoro puni 29 godina a krstenica je neumoljiva,jednostavno ne ide to bas tako.
    Federer je od kad je proslavio 29 rodjendan (2010 u avgustu) pa evo do sad osvojio jedan jedini Slam a svi se slazu da igra nevjerovatno i danas a kamo li onda kao tridesetogodisnjak. Novak dakle treba u svojim tridesetim da namakne tolike titule a mladji je bio od Federera kad je prvi osvojio.
    Daj Boze ali ja ne vjerujem u to a nije da se ne nadam
    Evo ti je Djed Djuro odg. Ne znam cemu stalno pominjanje godina. Profesionalni sport se stalno mijenja pa tako i starosna granica... Sve je to nebitno kljucno je da Novak nece imati dostojnog rivala. Cak i ako bude igrao losije no sad on ce imat narednih 4 god sva GS- po sezoni u prosjeku. S tim sto ja licno mislim da ce ova sezona da mu bude jos bolja od prethodne...

Thanks Thanks Given 
    165
    Thanks Thanks Received 
    258
    Thanked in
    148 Posts

Who’s the greatest men’s tennis player of all time?

Ako neko zeli da glasa :

http://lebuzz.eurosport.co.uk/polls/...ll-time-10519/

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Evo glasah ovog brata po krvi

Thanks Thanks Given 
    895
    Thanks Thanks Received 
    1,317
    Thanked in
    694 Posts

Ada no sto ces no za svoga !

Thanks Thanks Given 
    305
    Thanks Thanks Received 
    236
    Thanked in
    133 Posts

Exclamation

G.O.A.T. lista na dan 1. februar 2016:

(Greatest of All Time iliti najveći svih vremena)

Page 717 of 1170 FirstFirst ... 217617667707713714715716717718719720721727767817 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)