Ako ih ko ima viška,pa makar i jednu,nek mi se javi na pm.![]()
5e
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako ih ko ima viška,pa makar i jednu,nek mi se javi na pm.![]()
evo ljudi ako se neko nije snasao moze i na ovaj nacin da uzme.
http://reprezentacija.me/pobjeda-pok...nost-partizan/
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
JOS NESTO VRLO VAZNO!
Svako ko je u mogucnosti a smatra se navijacem buducnosti valjalo bi da dodje ispred opstine u 15h kada pocinje nas protest. u vezi fudbalskog kluba
na koga se vec neko vrijeme niko ne obazire. JAKO BITNO!
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Nešto imam osjećaj da ćemo izgubit ovaj meč. Oni napaljeni, sa novim trenerom, puni samopouzdanja jer su dobili zvezdu. Mi ladovine jer nam je već u glavi fajnal for, osigurali prvo mjesto, realno nije ni toliki merak pobijetiti partizan koji se batrga za opstanak. Nadam se samo da nećemo dati razloga lokalnim miševima da se bahate nešto nego da im pokažemo đe im je mjesto, ka što je sutjeska uradila prije nekoliko kola.
Noćas ću ić sam na utakmicu jer imam ovu sezonsku, a niko nije drugi moga doć do karte. a i da dobijem još koju važi ova glupa numeracija mjesta.
Послато са Lenovo K50-t5 уз помоћ Тапатока
Imam i ja o$ecaj da cemo ih razbucat ka' grilonku. Prvo Morača, a drugo najjace bi bilo da nas dva puta dobija Partizan kojeg je Sutjeska otresla ko magarac mlad jasen.
dobro...nije Partizan u istoj situaciji kao protiv Sutjeske kad su igrali...ono je dno bilo...mi odavde da smo se skupili tresnuli bi ih...ali se opet nadam da cete ih dobit !
Prije bih rekao da ih je zvezda pustila
Podgorica Podgoricanima!
Ču nećemo ga dobit, sad kad je umro![]()
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Bogomi Dzikic ni da je Greg Popovic pa je ne znam kako preporodio ionako skroman roster. Ako se useru od ovakvog Partizana onda i ne zasluzuju prvo mjesto i EL uopste.
Oćemo li dobijati mi sa sezonskim karte za plej of? Najjače bi bilo da ih ne daju
Zvezdi npr važi za sve utakmice, EL, ABA i domaće lige, uključujući TOP 16 i plej of. Sa razlikom što oni imaju pravu sezonsku ulaznicu a mi smo dobili za svaku utakmicu po jednu ulaznicu što je glupo po meni(bez ako nisu planirali da izvisimo za plej of ili da nam naplate karte za isti, onda su strašno pametni)
http://www.kkcrvenazvezda.rs/sezonsk...u-prodaji.html
prosle god nisu vazile sezonske za play of.
puno se ulaze u team a ljudi znaju da mogu zaradit dobro na te utakmice pa naplacuju.
sto je van svake pameti...
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Dobićemo ih, prošle godine su dobili.
Na primjer nijesu nam dali karte za drugu rundu eurokupa jer se nije znalo oćemo li nastupati, ali bi se naknadno doštampalenda smo prošli. Isto tako i za plej of. Tako mi je rekla ona gospođa u njegoševom parku kad sam trgovao
Послато са Lenovo K50-t5 уз помоћ Тапатока
Last edited by glup_ka_t0cak; 30-01-16 at 15:17.
imam dvije karte pa ako je neko raspolozen .. pm.
Poklanjas?![]()
po nabavnojkupljene su i ostale viska..
Džozef out, Rikić in
Sent from my PAP5400DUO using Tapatalk
Sta je sa Dzozefom opet? (nije da mi nedostaje)
Last edited by BiTrAtE; 30-01-16 at 17:36.
Prošle godine nije važila sezonska za po, ali se išlo do kluba i dobijale su se odštampane karte. Doduše, to je važilo samo za ljude koji su kupili sezonske karte, ne za one koji su imali karte koje su dobili besplatno kao prijatelji kluba. Znam iz prve ruke, imao sam kupljenu sezonsku kartu.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
stream?
Kako su ove utakmice sa Partizanom vazda teske za oci, oni i Metalac to su tako ruzne utakmice za gledanje da je to fascinantno.Veliki broj izgubljenih lopti na obje strane, festival cigli i generalno prelosa kosarka.
Kolko praznih mjestaaa na ovu vip tribinu eee pa vi dijelite karte milim sponzorima
Послато са GT-I8190 уз помоћ Тапатока
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
jaramaz totalni promasaj
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Kakav smor
Podgorica Podgoricanima!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks