Page 121 of 426 FirstFirst ... 2171111117118119120121122123124125131171221 ... LastLast
Results 3,001 to 3,025 of 10626

Thread: Telemach CG (TV)

Thanks Thanks Given 
    12,594
    Thanks Thanks Received 
    2,366
    Thanked in
    1,208 Posts

aooooooooooooo ocete mi reci ja potpisah ugovor sa m-kablom?! Što učinjeh? Imam Ekstra TV i hoću i m-kabl da imam u svakoj sobi kablovsku...dosad sam imala BBM (Telemax) Nagrdik li se?!
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    5,218
    Thanks Thanks Received 
    9,448
    Thanked in
    4,583 Posts

hahahahaahahah ne nerviraj se, sto god da uzmes, imas telemah 😂
    nothing comes from violence and nothing ever could

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    aooooooooooooo ocete mi reci ja potpisah ugovor sa m-kablom?! Što učinjeh? Imam Ekstra TV i hoću i m-kabl da imam u svakoj sobi kablovsku...dosad sam imala BBM (Telemax) Nagrdik li se?!
    Sve se nema a

Tacno bih te ugasio jednom

Thanks Thanks Given 
    12,594
    Thanks Thanks Received 
    2,366
    Thanked in
    1,208 Posts

khmmm kako je ovo pogano bilo.... Ako ja krenem da gasim, ugasio si ga

Thanks Thanks Given 
    12,594
    Thanks Thanks Received 
    2,366
    Thanked in
    1,208 Posts

Quote Originally Posted by goozica View Post
    hahahahaahahah ne nerviraj se, sto god da uzmes, imas telemah 
    e pa dobro je moja sestro kad vidjeh što pišu ođe, pomislih, što učinjeh kukala mi majka!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Default Telemach mora da dijeli kanale

"Biti prilagođen u duboko bolesnom društvu nije mjerilo zdravlja." J.Krishnamurti

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

Quote Originally Posted by liquid View Post
    Mora da ih ponudi a ne da ih "dijeli", konkurencija treba da prihvati da ih ponudi u standardnom paketu. Ako budu insistirali i dalje da ih naplaćuju po 5 eur neće biti ništa od toga a agencija će krivicu da svali na neposlovnost i pohlepu t-coma i mkabla pa će formalno uslovi od telemacha biti ispoštovani.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by liquid View Post
    Nisam protiv ovoga ali isto tako treba da se izvrsi pritisak i na Telekom Srbije da svima ponude Arene ciji su oni vlasnici.

Послато са GT-S5301 уз помоћ Тапатока

Thanks Thanks Given 
    67
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    7 Posts

Zna li neko jos neki broj od m-kabla osim +382 20 624 320?

Thanks Thanks Given 
    198
    Thanks Thanks Received 
    22
    Thanked in
    19 Posts

068810010

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by potato View Post
    Zna li neko jos neki broj od m-kabla osim +382 20 624 320?
    18000

Thanks Thanks Given 
    67
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    7 Posts

Zahvaljujem .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

koliko u poslovnici ista znaju govori i podatak da ljudima kazu da i ukoliko ih telemach kupi imace arene. mislim da nakon svega nece bit spajanja, bar ne za sada, tleemach i m-kabla.

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

Danas me zvao neki lik iz Totala da mi ponudi migraciju sa Mkabla na TotalTv. Besplatna oprema i prva 3 mjeseca svi kanali otvoreni za samo 10,98. Pitam ja njega koja je brzina interneta? Nemamo internet veli on. Molim ? Čekaj malo, ti hoćeš da mi uvališ 86 kanala na jedan tv umjesto 106 na 4 Tv-a. bez Interneta umjesto sa internetom i kažeš da je ekstra povoljna ponuda? Pa jel ti misliš da sam ja loooood? Ne treba meni CATV uopšte ja sam na mkabl prešao zbog bržeg interneta jer pikom ne želi da razvuče optiku u moje naselje koje 500m od centrale a TV sam uzeo pride zato što me košta 4,5 eura više u odnosu na flat7 bez extratv-a. Razumijem ja vas veli on, ali elektodistibucija je naložila da maknemo sve kablove sa njihovih stubova pa zato ne možemo da vam ponudmo internet. Aaaa zato? E dobro onda, ja sam spojen direktno iz ormarića koji je spojen optikom direktno od glavnog čvora preko kanalizacije pi-coma bez korišćenja stubova EPCG-a znači sve podzemno. Znači, ako me i pored toga isključite, slijedi vam TUŽBA jedna, pa tužba druga kod agencije za telekomunikacije, pa tužba treća ... aooo... dakle, šta piše u onom ugovoru , ako želim da raskinem ugovor prije vremena , dužan sam da platim sve pretplate do isteka ugovora je li tako? E pa, ako vi želite da raskinete ugovor sa mnom prije vremena, dužni ste da mi plaćate MAGENTU1 sa hibridom do kraja isteka ugovora je li vam jasno? Jasno veli on! E pa ako vam je jasno ajmrš tamo. ZATO, tražim od svih korisnika Mkabla koje nazove predstavnik TOTALA, da ih odmah odhebu a tamo gdje treba da skinu kablove od stubova epcg zato što Mtel to traži, da im MTEL obezbjedi njihov servis pod istim uslovima kao mkabl u roku od ODMAH!

Thanks Thanks Given 
    153
    Thanks Thanks Received 
    281
    Thanked in
    167 Posts

A sto uplete MTEL u ovu pricu nije mi jasno. MKabl je imao niz godina unazad vremena da se dogovori sa vlasnicima stubova oko korištenja ali im to nije naum padalo jer je zaboga ljepše da se nakačiš nadivlje i bez ikakvog plaćanja. Zamisli da neko dođe bez pitanja kod tebe u dvorište i na tvoj štrik nakači svoj veš da suši. Što bi uradio. I sad se čudimo što im skidaju kablove.

Thanks Thanks Given 
    31
    Thanks Thanks Received 
    990
    Thanked in
    534 Posts

Mene niko nije zvao ali ako bude plasticno cu im objasniti sta i kako mogu da urade sa ponudom :-)

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
    doslo vrjeme da se promijeni potpis :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

neka zovnu pa cemo im vrlo lako objasnit. cujes sa m-kabla na total bez interneta.a nevjerovatno...

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

Quote Originally Posted by masster View Post
    A sto uplete MTEL u ovu pricu nije mi jasno. MKabl je imao niz godina unazad vremena da se dogovori sa vlasnicima stubova oko korištenja ali im to nije naum padalo jer je zaboga ljepše da se nakačiš nadivlje i bez ikakvog plaćanja. Zamisli da neko dođe bez pitanja kod tebe u dvorište i na tvoj štrik nakači svoj veš da suši. Što bi uradio. I sad se čudimo što im skidaju kablove.
    A "vlasnicima stubova" nije smetalo dok im Mtel nije ponudio lovu za korišćenje istih što je OK, tržište je to, pa ko da više ali je problem što traže da se kablovi maknu a oni će na toj lokaciji ponuditi uslugu kad im se ćefne, ma gle rakcu!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ovo znaci da se i ovi ugasise jel? Ahahahahaha.

Samo da znam kad tacno da bih uveo alternativu - picom optiku. No ne znam sto cu za televiziju.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Default Glupa prica

Quote Originally Posted by Tivatech View Post
    Danas me zvao neki lik iz Totala da mi ponudi migraciju sa Mkabla na TotalTv. Besplatna oprema i prva 3 mjeseca svi kanali otvoreni za samo 10,98. Pitam ja njega koja je brzina interneta? Nemamo internet veli on. Molim ? Čekaj malo, ti hoćeš da mi uvališ 86 kanala na jedan tv umjesto 106 na 4 Tv-a. bez Interneta umjesto sa internetom i kažeš da je ekstra povoljna ponuda? Pa jel ti misliš da sam ja loooood? Ne treba meni CATV uopšte ja sam na mkabl prešao zbog bržeg interneta jer pikom ne želi da razvuče optiku u moje naselje koje 500m od centrale a TV sam uzeo pride zato što me košta 4,5 eura više u odnosu na flat7 bez extratv-a. Razumijem ja vas veli on, ali elektodistibucija je naložila da maknemo sve kablove sa njihovih stubova pa zato ne možemo da vam ponudmo internet. Aaaa zato? E dobro onda, ja sam spojen direktno iz ormarića koji je spojen optikom direktno od glavnog čvora preko kanalizacije pi-coma bez korišćenja stubova EPCG-a znači sve podzemno. Znači, ako me i pored toga isključite, slijedi vam TUŽBA jedna, pa tužba druga kod agencije za telekomunikacije, pa tužba treća ... aooo... dakle, šta piše u onom ugovoru , ako želim da raskinem ugovor prije vremena , dužan sam da platim sve pretplate do isteka ugovora je li tako? E pa, ako vi želite da raskinete ugovor sa mnom prije vremena, dužni ste da mi plaćate MAGENTU1 sa hibridom do kraja isteka ugovora je li vam jasno? Jasno veli on! E pa ako vam je jasno ajmrš tamo. ZATO, tražim od svih korisnika Mkabla koje nazove predstavnik TOTALA, da ih odmah odhebu a tamo gdje treba da skinu kablove od stubova epcg zato što Mtel to traži, da im MTEL obezbjedi njihov servis pod istim uslovima kao mkabl u roku od ODMAH!
    Ne znam sta bulaznis ljudi te fino zvali da kazu.Nemas ti problem sa Telemach nego sa Mkablom,Mkabal je krsio zakon dje god je stigo stavljao kablove,isto je kroz Bar radio pa su se skidali kablovi.Posto prelaze u vlasnistvo Telemach-a jedina duznost Telemacha jeste da ti obezbjedi sta moze na tvojoj lokaciji.A u suprotnom ostaces bez signala,jer ce kablove uklonit.I da ih nije Telemach uzeo ista sudbina bi ih snasla,samo u mnogo gorem obliku jer ne bi imali alternativu da ponude...

Thanks Thanks Given 
    31
    Thanks Thanks Received 
    990
    Thanked in
    534 Posts

Ali je stvarno bezveze umjesto net+tv nuditi nekome samo tv a za internet se snadji? Bas bzvz. Guracu dok moze kad prekinu vidimo se...

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
    doslo vrjeme da se promijeni potpis :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Je li ovo za zgrade ili kuce, ne kapiram? Meni je na tuski put u 4 jul ulicu nova zgrada, ocu li morati da se micem, ocu? Sa prokletim telekomom da se cijepam opet?
    If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

Quote Originally Posted by Odorian View Post
    Ne znam sta bulaznis ljudi te fino zvali da kazu.Nemas ti problem sa Telemach nego sa Mkablom,Mkabal je krsio zakon dje god je stigo stavljao kablove,isto je kroz Bar radio pa su se skidali kablovi.Posto prelaze u vlasnistvo Telemach-a jedina duznost Telemacha jeste da ti obezbjedi sta moze na tvojoj lokaciji.A u suprotnom ostaces bez signala,jer ce kablove uklonit.I da ih nije Telemach uzeo ista sudbina bi ih snasla,samo u mnogo gorem obliku jer ne bi imali alternativu da ponude...
    Ko bulazni , ja ili ti? Tako je, nemaju korisnici problema sa Telemachom nego sa M:kablom, ne znam zašto uopšte zovu ovi iz Totala da pređem na njihovu šupačku nonet platformu.
    Ako si pročitao moj post onda si trebao da zaključiš da ja od glavnog čvorišta do moje kuće, NE KORISTIM niti jedan stub EPCG ! A trebalo je, ali sam tražio da sve ide podzemno. Dakle , formalno možda, pravno još nijesu vlasnici M:kabla a dali će biti boli me ona stvar. Ako ipak postanu vlasnici, dužni su da preuzmu obaveze M:kabla prema korisnicima. Ako ih je M:kabl prevario vezano za ilegalno korišćenje stubova, postoje sudovi pa neka na njima rešavaju sporove a ne preko leđa korisnika. Meni NE SMIJU da ukinu internet jer ne postoje tehnički razlozi za to. Ekonomski razlozi me ne interesuju , do isteka ugovora ste dužni da mi isporučite ugovorenu "robu", inače ću vas tužim bre botu.
    Last edited by Tivatech; 30-01-16 at 00:12.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E dobro onda, ja sam spojen direktno iz ormarića koji je spojen optikom direktno od glavnog čvora preko kanalizacije pi-coma bez korišćenja stubova EPCG-a znači sve podzemno.
    Vidim da vladas strukom, Tesla ti nije ravan bReeeeeeeeee.Znaci pored tebe je cvor,mokri cvor.

Znaci ovako:

Spojen si kanalizacijom p-coma na glavni mokri cvor optikom doduse nema veze sto,mkabal KDS operator.

Ti,cvor pa svijet nema prepreke izmedju breee.

Iz svega navedenog zakljucujem da zivis pored mora,i fekalije ti se izlivaju u more breee.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    2 Posts

Ko bulazni , ja ili ti? Tako je, nemaju korisnici problema sa Telemachom nego sa M:kablom, ne znam zašto uopšte zovu ovi iz Totala da pređem na njihovu šupačku nonet platformu.
    Ako si pročitao moj post onda si trebao da zaključiš da ja od glavnog čvorišta do moje kuće, NE KORISTIM niti jedan stub EPCG ! A trebalo je, ali sam tražio da sve ide podzemno. Dakle , formalno možda, pravno još nijesu vlasnici M:kabla a dali će biti boli me ona stvar. Ako ipak postanu vlasnici, dužni su da preuzmu obaveze M:kabla prema korisnicima. Ako ih je M:kabl prevario vezano za ilegalno korišćenje stubova, postoje sudovi pa neka na njima rešavaju sporove a ne preko leđa korisnika. Meni NE SMIJU da ukinu internet jer ne postoje tehnički razlozi za to. Ekonomski razlozi me ne interesuju , do isteka ugovora ste dužni da mi isporučite ugovorenu "robu", inače ću vas tužim bre botu.
    Jesi li ti pročitao ugovor?

Page 121 of 426 FirstFirst ... 2171111117118119120121122123124125131171221 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)