Blic za selfi se odbija od lajsne
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Hellblazer...
Moze li na meizu m2 mini da se slusa radio? Mislim ne preko interneta nego po sistemu da ubacis slusalice i hvatas fm stanice?
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
Nijesam siguran da li ga ima, nedje pise da ima a nedje ne... Ako nema vidji mozes li instalirat (ako si ga rutova) neki Fm radio apk, samo pogledaj u deskripciji moze li otprilike radit..
Nisam mu nista radio, koristi(mo) ga onakvog kakav je dosa. Aj sad cu vidjet da skinem neki apk i vidim oce li moc..
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
RMN3 - postoji li način da se ovaj haptic feedback reguliše? Nevjerovatno je agresivan...
In vino veritas
https://meizufans.eu/forum/topic/259...mainland-meizu
Ako kome treba za meizu kako da se prebaci sa kineske na global verziju
Znaci fm radio nije hardverska opcija, ako se moze aktivirat instalacijom aplikacije?
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Aha, jasno mi je.
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
U specifikacijama telefona stoji da li ima fm radio ili nema (mislim na hardversku mogucnost)... Ako je ima, onda ti aplikacija pomaze, a ako nema, onda ne mozes bez interneta...
I moje divljenje Lenovu i modelu S820 koji je ima fm radio koji se moze slusati bez upotrebe slusalica kao antene... Samo ga upalis i shibash...
Sent from my A0001 using Tapatalk
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Zna li neko zasto na RMN2 ne mogu zamijenit wallpaper,ni iz galerije ni iz stock aplikacije theme. Kad odaberem sliku u galeriji i idem na set as wallpaper ekran samo kao da trepne i to je to.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Budućnost
Resetuj ga pa probaj kod mene radi sasvim normalno,evo ko oni iz telekoma kad zasteka nesto a oni ko iz topa resetuj ruter![]()
Zalud mu reset,opet nece,ne znam koji je ovo djavo.
Budućnost
Redmi Note 2 podrzava FM radio, moze da se slusa bez slusalica i nisu uopste neophodne da bi se uhvatio signal
I kod mene je bio zabudalio nesto pre neki dan, nije mogla da se otvori galerija, file manager i jos brdo nekih aplikacija - kad upalis samo blicne i ugasi aplikaciju. Doduse, bio sam mu dodao karticu od 32gb i nisam to bas strucno odradio jer sam brisao neke fajlove itd itsl... da ne duzim sad.
Uglavnom, uradis backup, pa reset na fabricko i onda restore svega. Posle toga sve radi kako treba.
Last edited by volimdakucam; 29-01-16 at 08:43.
Na 100 jada ga rutovah i ubacih twrp
E sad me zanima radim li backup preko twrp-a ili Titaniuma
Last edited by kambodza; 29-01-16 at 12:33.
Budućnost
Posto ja jos cekam moj RN3 da pitam na vrijeme treba li se formirati baterija, ono 3 puta po 12 sati da je u startu ne zeznem?
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Ako si imao bagova u tom romu kao sto jesi i ako hoces da flesujes novi rom,onda je najbolje da uradis backup sa titaniumom bez sistemskih aplikacija jer sa twrp sve moguce sacuva i ne mozes kasnije da izvuces tipa samo backup aplikacija,koji ce ti djavo sistem ako ne radi kako treba...
Slobodno puni kako stignes mozes i po 5 minuta,bez brige![]()
Last edited by METZ; 29-01-16 at 17:06.
Prvi put ispraznis do kraja i onda je napunis do 100 odsto, bitno je da se pravilno kalibrise baterija. Makar mislim to
Sent from my Letv X500 using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks