Evo da probam i odje...
Dje mogu kod nas nabavit ovaj vakuum metar a da to nije preko interneta nego da podjem i kupim, opseg mu je od 0 do -1 bar?
Neka ga ne mari...
Neka ga ne mari....
Zna li ko odakle se pusta ovaj alarm koji probija svaki dan i noc kod vezirovog mosta? Izludje me.
Dje se vadi pomorska knjizica koja je procedura i posto je to?![]()
aj popij casu jaja
Razumije li se ko u rasvjetu da mi udijeli par savjeta?
Zanima me ona Led traka koja ide na metre, transformator sa njom, i sijalice koje se ugradjuju u plafone od rigipsa?
Dje se to ima uzet, što da tražim od kvalitetnijih proizvođača, i dje?
Razumije li se neko u arhivska vina?
Kakva su to arhivska vina? Nesto kao stara vina?
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Da ne otvaram temu sad, neka mi kaže neko ko se malo bolje razumije u telefone - da li uzeti Iphone 6 ili Huawei P8?
żPlata o Plomo?
Dostina ljudi mi je pricala za svaki Huavei da im je to najbolji telefon sto su ikad korostili.
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk
ja sam takav trgovao prije ljeta u onaj montvet shop u giintasu
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
zna li mi iko reći dje je taj bazen koji se otvara uskoro u PG???? Kao skoro je gotov....u Živoj istini su gostovali vaterpolisti tj rukovodioci i Nikola Janović i Porobić je rekao da će u martu biti gotov kao Nikšićki bazen i bazen u PG. Na to mu je Darko Šuković rekao da taj u Pg nećemo skoro dočekati, a Porobić je rekao da je on skoro gotov, ili čak potpuno, da je to PRIVATNI bazen (na što je Šuković rekao da je to za njega novost da za to čuo nije) i da će vaterpolo ipak biti u boljoj poziciji sa Nikšićkim tim novim podgoričkim bazenom, kao i sa ovim starim koji će se pokriti balonom zimi???? Ima li ko što da mi kaže na ovo i dje je taj bazen????
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
eo ga tu kako ne vidis.................
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
dje dome, dje?
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Taj je bazen zauvijek našao mjesto u mom srcu i mojim mislima. Tako da ga ne moraju ni kopat.
Mislim kod udg kod sportkluba
Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока
Pozdrav. :-) Citajuci po net-u, vidio sam da u Srbiji telefoni koje VIP prodaje nisu zakljucani na njihovu mrezu. Da li su kod nas u skorije vrijeme promijenili sta po tom pitanju? Konkretno me zanima T-mobile. Hvala! :-)
Hvala! :-)
pitanje za programere i ljude iz informatickog svijeta
pa zar je moguce da postoji ovakav propust u jakim kladionicama koji imaju poker programe . bash se istripovah od kad odgledah ovaj snimak,interesuje me je li ovo neka najmestaljka?
znam da postoje poker botovi koji igraju umjesto vas poker ,ali ovo da ti neko gleda karte nisam moga da vjerujem. ne stavlja mi se vise centa na online igru posle ovoga![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks