nadjes dje zivi, izmaltretiras ga i njega i porodicu.
Stigla mi je posiljka koju sam platio par stotina. Na paketu pise ispod 150 eura i kao poklon. Sad su paket poslali na carinski pregled. Kako da se otarasim carinika ?![]()
nadjes dje zivi, izmaltretiras ga i njega i porodicu.
f6
pa nisu ni oni bas toliko ludi, male su ti sanse da ne platis, jedino njihova dobra volja... ali u koliko je par stotina, i neka roba za koju se moze naci paralelna cijena u cg, ni dobra volja ne pomaze
Jedan drug je kupio samsung s6, napisao mu prodavac da je refubrished i cijenu ispod 150 eura i kad je stiglo na carinu isto su poslali na carinski pregled, on posao u postu i vadio se na ovo ,,refubrished" i prosao samo sa 4 eura.
Ne znam na sta ja mogu da se pozovem, u pitanju je jakna. Ako budu trazili izvod mogu li da se pozovem na ovo da je poklon i da ne mogu da donesem izvod jer je jelte poklon.![]()
mogu da ti traze onda ugovor o poklonu... ali opet zavisi koliko je cariniku dosadno.
Ali generalno, ako je neka markirana jakna (a pretpostavljam da jeste cim je tolika cijena) nista ti nece pomoci... i nemoj samo da kazes da nije original ukoliko budes pokusavao da izbjegnes dazbine, jer su poceli izgleda da oduzimaju fals stvari na uvozu
Ha, promaklo mi je da DHL pošiljke sad stižu kući.
Što je okej, cimanje je ljudima ići u sred radnog vremena do aerodroma.
Ali možda neko ne želi da plati dodatnih 5€ za dostavu, postoji li i dalje opcija da se paket pokupi kod njih?
Koliko shvatih, samo ti stigne poruka da će uskoro poštar doći da dostavi paket.
Nije poruka nego te zovnu a ne moze vise na aerodrom da se ide.
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Narucih power bank preko aliexpresa prije mjesec i nesto, na trackitonline kad ukucam tracking number pise da je isporucen nekom u Los Cabos, Mexico, a na neki kineski sajt za pracenje da je u put i dalje. Je li moguce da su zamijenili Los Cabos i Cetinje ili ce mi stvarno stic?
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
Da si pravi Cetinjanin znao bi da se Cetinje ne moze zamijenit ni sa jednim gradom u ljudima poznatom univerzumu
Sent from my Lead 1 using Tapatalk
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Što se tiče smartbuyglasses, posle 10 mailova i rasprave, slikao sam im samo lijevu stranu lične dje se vidi ime nacionalnost i slika i poslali su paket danas. Preko Fedexa.
E sad da vidimo oće li i kad stići. Inače i dalje im je na Yugoslavia...Nerealno. Može li to praviti problem? Napisao sam Podgorica, Montenegro...
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Status: Arrived at USPS Facility*

Ship Carrier: USPS*
Tracking #: LJ872380662US*
Date: January 15, 2016 8:03 am*
Je li ovo uobicajena ruta i vremenski okvir za porudzbinu sa fragrancex... 13.01. poruceno...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Kakvu gužvu spominjete ? Meni sve stiže, standardno.
Ljudi, jel se nesto desilo sto u zadnje vrijeme nista ne dolazi iz Aliexpresa u CG? Dal ne neki zastoj il sta? Evo meni i nekoliko kolega posiljka nikako da stigne. Cak iz Srbije ne stize peti dan.
Sent from my MX5 using Tapatalk
Evo ste mi izbaksuzirali da mi drze jednu posilju u posti 9 dana. 9 ej ?! Tek mi je danas donesose, provjerih njihov traking br i vidjeh zasto ,,koci".
Treba ih tuziti za ovoliki bezobrazluk!
Last edited by miamin; 28-01-16 at 14:59.
Hvala, da znam za ubuduce...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks