U kafancinu lim da se jede?
Sent from my iPad using Tapatalk
Đe je kafana Lim, oću na domaće da idem...
Poslato sa elegantne pisaće mašine S6 x2
U kafancinu lim da se jede?
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Ima tik uz kafanu, tacnije u sklopu nje `brza hrana`.. Ne znam tacno sto sve ima ali i ja cesto znam da se raznesem od onih pita
Kafana Lim ti je u IV Proleterske, malo naprijed od Savo Pejanovic skole, preko puta bivseg hidrometeoroloskog zavoda - a sad preko puta one velike, staklene zgrade..![]()
But if you never try, you'll never know..
Jes da nije tema ali kad pomenuste, ne rade vise te pite i bureci pored LIM-a, zatvorili su pred praznike. A stvarno su bili odlični bureci i pite![]()
Poslato sa LG-G3
Bureci kod Vukcevica. Ostalo voda.
TAKUMI
Burekdžinica Fontana u Baru, u krugu glavne pijace....najbolji bureci koje sam jeo u životu!
Znaš li što su Sarajevski bureci pri njemu...NULA!, a da ne spominjem Vukčeviće inače kod njih sam prestao da jedem kad mi je žena u Gintaš rekla, završili smo za danas, radimo do 13h, a bilo je 12:30, idi tamo u centar pa naruči kod njih, i zato što sam našao nešto gadno unutra!
Eto ako koga put nanese, neka proba pa nek javi...
Ja redovno zapalim do Bara, samo na burek!
Last edited by DadoMonte; 21-01-16 at 07:33.
Inace meni su sarajevski nula. Probao sam skoro sve (te u BR nisam) ali bureci kod Vukcevica su za popizdit. Znaci samo ga progutas. Zubi ti nisu potrebni. A tek pita za sirom...
TAKUMI
Definitivno najbolji burek u Bar, kad mi neko trazi donesem im iz Fontane, u svakom slučaju tu radi jedna ekipa momaka(dvojica su vlasnici) vec godinama, makedonci, i uvjek isto. Jedini je problem sto posle 15h nemas sto ići, ako nisu sto promijenili u zadnje vrijeme.
20m dalje u istom redu mislim da možeš pojesti najbolje ćevape u grad, (Gurman, cijela familija radi tu, Prizrenci, sami prave ćevape) a kad poglesas one lokale na sta liče tacno da se zapitas.
Posebna je avantura kod Gurmana ljeti kad stignu gasterbajteri iz Nemačke i iz CiriKa, onda imaš gurmanski uzitah i humoristički show u jedno.
Last edited by Tom; 21-01-16 at 11:58.
Kad ste vec poceli o burecima, dje se nalazi tacno ova fontana? Na koju stranu pijace?
Tu ima dvije burekdzinice jedna do druge. Ja sam isao u onu na cosku, nisam siguran jeli to Fontana, ali su i tu odlicni bureci.
Tek sad vidim da ovo ode offtopic skroz![]()
Who let the dogs out
kako ide kažnjavanje za vožnju neregistrovanog auta?
da li za to ide krivična prijava i koji je mehanizam naplate kazne?
je li ista kazna za zaboravljanje saobraćajne i vožnja neregistrovanog auta?
Bolje bez saobracajne nego neregan.
TAKUMI
Last edited by DadoMonte; 21-01-16 at 22:09.
Kao što sam obećao...
img hosting
Evo mi napisase juce u mojkovac na glavni put kaznu sto nisam imao lance u kolima!? A na auto sve cetiri nove zimske gume i jos imam 4x4, a napolju suncano 10 stepeni! Je li njima dobro? Ja nisam imao vremena da se svadjam sa njima posto sam na put bio i jos kasnio ali mi nije jasno je li moguce da je takav zakon ili sam na neke manijake naisao?
Nije smio to da uradi ako nema snijega.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ma kakvog snijega 10 stepeni je napolje bilo. A se penjem na planine bez lanaca, po najvecem snijegu se nisam zaglavljivao
Last edited by Karkhon; 01-02-16 at 14:11.
Znam, ja mu ne bih dozvolio to da mi uradi...
Jedno su me napali da sam prosao kroz crveno, i posle 10min muke sa njima, ja mu kazem ovako: "za crveno mi neces pisati jer nisi u pravu, ako oces da ms kaznis, pisi mi za pojas jer ga nisam stavio, a za crveno neces." Kaze on ae idi ali pazi ubuduce..
Situacija je bila ta, da sam ja stao na crveno, kad se upalilo zeleno, usao sam u raskrsnicu, nisam mogao da skrenem lijevo zbog guzve, kad su sva auta prosla ja sam skrenuo, i eto njega sa rotaciom me zaustavlja, parkirao se ispred mene i oce pa oce da me ubijedi da sam prosao kroz crveno..
Oni ne znaju da ja imam prednost posto sam vec u raskrsnici i da ovi sto im se upali zeleno NE moraju da udju u raskrsnicu ako je vec zauzeta...
Policija ne poznaje zakon..
Kad su mog druga zaustavili kad je vozio pijan, i on im se sprda sa glavom, policajac mu kaze da se smiri ili ce mu pisati kaznu da ovo sto je kriv i da ce jos dodati svasta nesto, kaze napisacu ti da si prosao kroz crveno, iako nidje semofora tu nije bilo i slicne stvari..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Informacija iz uprave policije dobijena danas:
1) Kazna zastarijeva nakon 2 godine (ukoliko nije pokrenut postupak)
2) Za povratnika istog kaznenog djela zastarijeva nakon 3 godine.
E sad dal se briše kazna i dal se mogu podići dokumenta nisam dobio odgovor.
Ne valja se prepirat s policijom, samo treba slozit facu uboga cojeka i moljakat da ne pise kaznu.
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
E jbg, s mojkovackim policajcima se ne treba kacit jer su vecinom fukare (uklkjucujuci i one sto su mi rodjaci)
milije im je coeku sa strane napisat kaznu no ljeba jes'
E sad, da su fukare, jesu - da si prekrsio zakon - jesi...
A evo i dje tako pise:
Pravilnik o uslovima koje moraju da ispunjavaju vozila u saobraćaju na putevimau pogledu dimenzija, ukupne mase, osovinskog opterećenja, zaštite okoline,uređaja i opreme (dodatak ZOBS-a)
Član 99
(1) Pod zimskom opremom motornih i priključnih vozila, podrazumijevaju se:
1) lanci za snijeg pripravni za postavljanje na pogonske točkove i
2) pneumatici minimalne dubine šare na gaznoj površini 4 mm, s tim da pneumatici na pogonskim točkovima moraju biti zimski ili pneumatici sa oznakama MS, M+S ili M&S.
(2) Na vozilima se ne smiju postavljati pneumatici sa ekserima.
(3) Dodatno za teretna vozila i autobuse u zimsku opremu ubraja se i lopata i vreća pijeska.
P.S. Jesu li ti pisali 50 ili vise?
Policija, uz obrazloženje da radi na većoj bezbednosti na drumovima, uveliko postavlja video-nadzor na raskrsnicama širom Crne Gore! Kamere će biti postavljene na 72 lokacije, od čega u primorskoj regiji 17, na Severn države na 24, a u centralnoj regiji na 31 lokaciji!
Stručnjaci ističu da se nadaju da će video-nadzor uticati na vozače da pažljivije voze jer će znati da su pod nadzorom. Komesar za bezbednost u saobraćaju Danilo Janjušević napominje da su planirane i strože kontrole kada je posredi registracija vozila i da će pod video nadzorom biti tehnički pregledi.
- Posebno bih izdvojio poboljšanje informacionog sistema za hitnu medicinsku pomoć na teritoriji Crne Gore, uvođenjem tzv. time response hitne medicinske pomoći u slučaju saobraćajnih nezgoda na stra povreda kad je reč o saobraćajnim nezgodama, zatim uspostavljanje stabilnog izveštavanja o izdavanju lekarskih uverenja, kao i revidiranje već izdatih vozačkih dozvola, po osnovu dijagnoza, koje se jave u postupku, kazao je Janjušević.
Sudski veštak za saobraćaj Mirko Đurović ističe da je postavljanje video-nadzora dobar potez Uprave policije jer će to sigurno uticati na vozače da paze kako voze.
- Strah čuva državu, to je odavno poznato! Mnogi će, zbog straha da ne budu snimljeni i kažnjeni, sada voziti sporije i pažljivije. Takođe, dobra strana ovoga je to što video nadzor neće kontrolisati samo vozače, već i policajce. Teže će se „hvatati veza“ za poništavanje kazne, jer će postojati snimak kao dokaz kazao je on u razgovoru za Informer CG.
Dobar potez
Đurović ističe da je uvođenje video-nadzora na raskrsnicama dobar i za doba dana kada je slabiji saobraćaj, odnosno kada nema mnogo policajaca na ulicama da isprate situaciju, jer i u to vreme ima ljudi koji voze brzo, ili u alkoholisanom stanju.
Video-nadzor pomoći će Upravi policije da pronađe i one koji pobegnu sa mesta nesreće. Upravi policije bih predložio da uvede sistem da se kazne naplaćuju u roku od nedelju dana od kada se napravi prekršaj jer bi i na taj način dodatno motivisali vozače da budu oprezniji u saobraćaju jasan je ovaj stručnjak za saobraćaj.
Iz Uprave policije tvrde da će ove godine poboljšati i kvalitet nastave u autoškolama.
To ćemo uraditi kroz izradu novog pravilnika o polaganju vozačkog ispita, kao i kroz izradu programa za obrazovanje instruktora vožnje. Predviđeno je relicenciranje svih auto-škola, kao i unapređenje teorijskog znanja kandidata saopštili su iz UP. N. I.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks