1.15 na SRB.
Postoji li sansa da ce Grcka dobiti Srbiju nocas? Zna li ko kvote?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
1.15 na SRB.
Bogomi zasda pata pata.Domacinsko sudjenje,2 iskljucenja nisu postojala,nije svirao jedno iskljucenje za grke.Ovaj go je bio neregularan,osloni se covjek na njega
Podgorica Podgoricanima!
ima srbija iskustva i samopouzdanja,ali grci se ne daju,da sudije sude objektivno,grci bi mogli ovo lakse preokrenuti,gol za golom se igra
Podgorica Podgoricanima!
Pijetlovic majstorski ovaj gol za 6. Udavise ih Srbi u 2/4.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
6-3 poluvrijeme.
Losa Grcka sa igracem vise.
Standardna euforija kod naseg naroda polakote ljudi pustite finale i Srbiju.. Prvo madjari da se dobiju pa cemo lako za posle...
Kakva Grčka.
Truba od reprezentacije...
Nema niko sanse protiv srba. Jedino madjari mozda, njih nisam pratio.
Srbi u finale. Gotovo je ovo.
hohohohoho kako ih preslišaše Srbi majko moja....ja se ne bojim ako naši momci sjutra budu igrali kao protiv Italije, ni Mađara, ni Srba![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
ebvo gledam na RTRS prenos jer je slika bolja i komentator fer i korektno veli da je Srbija prvi finalista i ja sam od pocetka navijao za finale Srbija-Crna Gora, pa da poželimo ajkulama da sjutra ovako isprate Madjare pa da u finalu imamo festu od vaterpola! Srecno reprezentaciji Crne Gore, daj bože da sjutra slave i da uživamo u finalu!!!
![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Srbija nije izgubila evo 30meceva za redom. Bilo bi cudo da ne osvoje obzirom kako igraju.
previše smo jaki .... !!!
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Srbi su mnogo jaki. Njih svesti na ispod 8 golova je gotovo nemoguce, a ako primite vise onda ste vjerovatno izgubili, jer igraju i oni dobro u odbrani. Medjutim, bekovi su im slabiji dio tima i to je njihova jedina mana trenutno.
Moze li neko nac' kad su ih Madjari dobili zadnji put?
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
P r i m o r a c
Da...jer ja pamtim nekoliko ubjedljivih pobjeda Srbije u zadnje vrijeme.
Nisam bas siguran da Srbi prizeljkuju nas u finalu, ali dobro.
P r i m o r a c
2014 u julu u grupi izgubili 8:6 da bi u finalu na istom prvenstvu ih razbili 12:7
...Sve su srpske zemlje vezane u čvore
A biće još teže i biće još gore...
Mislim da njima je apsolutno nebitno sa kim ce igrati to finale, jer su ubijedjeni da su jaci od svih bar za 3 gola. Sto ovako realno gledano je i tacno. Ali to je jedna utakmica, ako mi odigramo 3 meca za redom odbranu kakvu smo igrali protiv Italije onda je sve moguce.
Ja sam ubijedjen da cemo mi sjutra dobiti. Dok protiv Srbije cu potpuno rastereceno da gledam to.
Srbi se danas nijesu mnogo ni potrosili. Em vodili 3+ razlike od pocetka 2/4, em minutaza igraca relativno niska.
Niko ne trazi da se dobije Srbija. Ali ako vodis jebenih 5 razlike u vaterpolu u trecoj cetvrtini protiv njih ka one godine, onda se ocekuje i zahtijeva da se privede to kraju s andjelima!
Kad se sjetim one utakmice, jeza me neka prodje, gorcina...Uf...
Sent from my iPhone 6S using Tapatalk
Nikad nisam pesimista kad igramo protiv Madjara. Ne kazem da nam leze, ali oni sa svojim adutima koje imaju danas nisu nepremostiva prepreka.
Mi se pitamo.
P r i m o r a c
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks