evo konačno i lucifer da počne
evo konačno i lucifer da počne
nothing comes from violence and nothing ever could
Lucifer jos nije poceo,pilot je izasao nedje u julu,avgustu
Podgorica Podgoricanima!
za 4 dana.
nothing comes from violence and nothing ever could
Poslije trinaest đene đene godina čeka nas novo otvaranje dosijea Iks, jednog od najvećih fenomena pop kulture, starog skoro četvrt vijeka.
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
Ajde pa pišite utiske posle gledanja...
Ad astra.
Je li čemu ova druga sezoni peni dredful?
Kad ce nove epizode Amerikanaca?
Sent from my SM-A700F using Tapatalk
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Imate li šta o Vukodlacima ali bez Vampira, a da valja?
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Black Sails
http://www.imdb.com/title/tt2375692/?ref_=ttep_ep_tt
Prastajte ako je bilo.
Napokon pocela treca sezona.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Novi The X Files
Mnogo slabo i neubedljivo u svakom pogledu, gluma u nekim trenucima podsecala ko iz nekog B filma, efekti jako losi, narocito sa onim vanzemaljcem... Jos mi najbolji trenutak bio kad Duchovny i onaj McHale pola sata palamude o nekoj svetskoj zaveri a Scully ih na sve to samo otkaci. Jedino sto me malo uhvatila nostalgija dok sam gledao ali mi tuzno bilo videti koliko se Duchovny ofucao, ko neki propali alkoholicar a Andersonova mi deluje ko da se dobro izoperisala. Ispraticu svejedno ostatak epizoda, ako nista drugo makar me malo privuklo sta su tu sve zamislili ali kao sto rekoh slabo je to jako i jedino ko je pratio seriju, u suprotnom ovo zaobici. Zato je bolje da ne diraju te popularne serije iz 90-ih, bojim se da ce isto tako usrati i Twin Peaks.
Zasmetalo mi i kako se kamera polako fiksirala na glumcima kad ih je prvi put prikazivala epizodi, onako u stilu "jel ih se secate" da, da nije bilo tih novih epizoda nikad ne bi znao kako danas izgledaju.
Last edited by Severnjak; 26-01-16 at 16:23.
Koji player mi preporučujete za win10? Skidah onaj BS player ali mi ne radi kako treba i svako malo izbaca error n' sh!t.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
VLC
Sent from my IDOL 3 using Tapatalk
Čisto da ga isprobam. Što znam, nije mi loš toliko.
Pogledah X-Files (prvu ep) - dosta su igrali na kartu nostalgije. Ali priča koja kreće - pos*ri se u sve do sad što smo radili, u sve što smo vjerovali - mi je ono.. što znam.. Eto čitam da su se u drugoj epizodi ispravili i krenuli u dobrom pravcu.
Last edited by Zedd; 27-01-16 at 00:50.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks