Ne mogu sad,s telefona pišem,saljem ti nocas poruku
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dje da nadjem povoljno masinicu za sisanje/brijanje? Imao sam preko pet godina jednu.od ciga za 7e pod volat kupljenu sluzila me do juce I slomih je u sto djelova.
Dakle tako nesto jeftino
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Hvala, bas cu sad poc do gintasa
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Mozda i jedini proizvod za koji ne vazi "koliko para toliko i muzike". Uzeh prije par godina od nekog sa foruma masinicu za 15e cini mi se. Neki bofl proizvodjac. Bezicna je bila, podesiva. Slabo sam je i podmaziva cak radila je bruka do jednoga dana kad mi je pala sa stalaze i razbila se naravno. Posle toga uzeh Moser od 40e, em je zicana, em nije podesiva em sve neke kutare sa njom. Posle 10 dana sam je na servis nosio. Maxe...
Nailazio sam nedje na ink sa objasnjenjem kako da se citaju ovi premium sadrzaji a da se ne placaju... Bilo je tipa copy linka u nesto itd... Ima li to ko?
Mislim da je to ovo http://www.cachedview.com/
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Jes druze, hvala.
Prilikom povrede na radu da li je obavezno uzeti bolovanje da bi se ostvarilo pravo na odstetu?
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
nema potrebe. prijavit povredu, poslodavac ispuni forumalar i ide se na nadoknadu. kad se zavrsi lijecenje naravno
f6
Ne, zasto? Nikakav to uslov nije.
f6
pa tuzi ih
Privatna ocna ordinacija u Niksicu ?
U vezi čega je ovaj teaser "Budućnost je 1", što danas evo iskače i iz vodokotlića kad se pušti voda?
![]()
Nešto slično:
http://www.telekom.mk/magenta1.nspx
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kod koga da kupim jednu klimu 12 da imaju neke strucne ljude da je postave malo je nezgodno jer spoljna jedinica mora ici na nekih 10metara visine i da platim sve to preko racuna..
Kupio sam novi tel i imam problem kad idem na neke web stanice.
Na neke stranice lako mi se ucita sadrzaj dok na drugu nece.
Probao sam na razne pretrazivace i svuda isto.
Koji moze biti problem?
Do wifi nije jer je jak signal.
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks