ako ces preko firme samo kastex zovi. googlaj za broj. ne moze ti bit jeftinije od njih
Dajte mi broj nekog ko povoljno prodaje nove štampače u Podgorici.
Sell the Vatican, Feed the World!
ako ces preko firme samo kastex zovi. googlaj za broj. ne moze ti bit jeftinije od njih
f6
Drustvo moze li pomoc ....
kao dete sam odlazio kod mojih u cg i secam se niskih tronogih stolica SA naslonom
rekoh da vidim ako to neko radi ili prodaje polovno , ukucam
skanj u google , sve sto dobijem je nekoliko tronogih BEZ naslona
kako da to trazim , koji je pravi naziv ?
Hvala vam
Stolovacha...
Sent from tapatalk
#fakenews
Mislis na stolovace?
https://m.facebook.com/Midzex-Mojkov...2467904874979/
To je to ...
nije mi jasno , nikad nisam cuo taj izraz kod mojih ....
samo kad bi nasao neku staru , jednostavnu , ove od te firme mi se ne svidaju ....
hvala puno !!
desi li vam se kad se iznervirate da polomite telefon od 400 e ,zguzvate i odete ? sad se jedem posle pet min
nisam dovoljno lud da dam 400e na telefon,tako da ne.
Dje ima , i posto su?
![]()
Dje ima da se kupi zeleni čaj na mjeru?
Zasto sluze ovi kablovi sto se postavljaju po gradu na između stubova od rasvete? .. valjda su se kopali kanali da se kablovi rasvete kroz zemlju vode a sad neko postavlja izmedju stubova i bas ruzno ispada.
to je vjerovatno za ove nove kablovske i internet operatere
Mtel ili koji operater vec razvlaci optiku po gradu. Kriminalno izgleda.
Neka izgleda kako oce, povoljni su i top rade. Jos kad ubace Sport klub pored svih Arena otkljucanih sve ima da pozatvaraju.
Moze li mi ko rec za ove Tuborg case? :topsy_turvy:
Ne znam ima li ih dje u slobodnoj prodaji,ali pogledaj odje,imaš dolje njihov broj pa se raspitaj
http://montenegroclick.me/item/carlsberg-montenegro/
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by AdO_pG; 18-01-16 at 14:03.
Onaj diskont pri kraju dalmatinske je zastupnik za tuborg pa podji do njih i pitaj. Ako nemaju oni, sigurno da imaju kontakt nekog iz tuborga ko ce ti dati informaciju...
Nesto mi cini da lokali dobijaju dzabe te case od njih..
Sjecam se prije dvije godine kad sam radio preko ljeta u diskont da smo (dva-tri puta) dobijali od kokte i niksickog besplatno po 1-2 kutije casa i krigli.
Doduse vjerovatno zavisi koliko porucujes od njih, pa akonto toga poklanjaju.
Nego, dobro ti rece @Bitrate, najbolje u taj diskont, moze bit da i oni imaju koju kutiju u magacin.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Ja ih nadjoh na kupindo.com 6 komada 6,50e ali su u BG i ceka se i placa se dostava...A oticu vala danas do toga diskonta dako budu imali taj jedan paket.. Hvala za info, zivjeli!![]()
Sad sam se cuo sa jednim momkom iz carlsberga,rekao mi je da nemaju casa trenutno,a ne mogu sd naći nidje kod nas valjda.ako si voljan da sačekaš kad budu stigle,mogao bih ti nabavit jedan paket casa
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Bookmarks