Page 287 of 402 FirstFirst ... 187237277283284285286287288289290291297337387 ... LastLast
Results 7,151 to 7,175 of 10033

Thread: Bodybuilding

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako lupaš brate siraj...klasični onaj lik koji pase maslačak i jede korijen od hrasta, jer je to prirodno, ne daj bože kupovna jaja, mlijeko, to je sve zatrovano steroidima za kokoške i krave...I pametniji si od svih, ti ćeš sebe da sačuvaš, svoje tijelo paziš, svi smo mi ovdje budale, glupani što uzimamo whey, il kreatin, il jedemo jaja ovoliko il onoliko mesa..., ti si pročitao 10 puta više od nas o whey proteinu i prehrani zdravoj... NOT

Kikiriki je dobar da njupa čovjek, s vremena na vrijeme, malo da napuca taj bilans kalorija dnevni...

A što se tiče proteina, ima protein čija je bio-razgradljivost u ljudskom organizmu slaba, tj malo od njega može da se iskoristi...

Isto, piše se supstanca, ne substanca...

Steroidi su skupi, nije to kokain da se stavlja u čokoladice da se navuku djeca, ili ovdje recimo bodybuilderi...
    Mada bez obzira na sve, zakonom su zabranjeni, tako da ovi mudraci što pričaju da ih ima u whey-u, kreatinu i sl, samo nek su zdravo, il nek prijave sve ove prodavnice po Crnoj Gori...
    Surutkin protein, whey, je dodatak ishrani, počeo je i kod nas u apoteke da se prodaje, koriste ga doktori za brži oporavak pacijenata posle operacije...

E SAD.... ŠTO SE VAMA NEKI ORTAK PUCA STEROIDIMA, PA ZA 3 MJESECA NAGRUVA 10-15KG MASE (sav natekne jer je 70% toga vodurina ispod kože), A VAMA KAŽE DA JE PIO WHEY, IL GEJNER, IL KREATIN,
    TO JE VAŠ PROBLEM ŠTO MU VJERUJETE I ŠTO MISLITE DA SE OD Whey PROTEINA, KREATINA i SL, nabija masa na oči....
    Last edited by Loverclocker; 19-01-16 at 13:05.
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

^
    Sto se nerviras brate?Nisan te navikao ovako agresivnog..iskuliraj,popi pivo

Thanks Thanks Given 
    670
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    54 Posts

Pivo poslije steroida? Explodirao bi

Sent from my iPhone using Tapatalk
    If at first you don't succeed, skydiving is not for you.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by dontigar View Post
    ^
    Sto se nerviras brate?Nisan te navikao ovako agresivnog..iskuliraj,popi pivo
    Ne nerviram se ja...no počele na topik opet maloumne priče da kruže... Neka to po teretanama bude, ovdje normalna priča, upućenih ljudi, koji su to probali na sebi, i imaju razum i logiku da skapiraju kako biologija funkcioniše...
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

kolko ja vidim vi ne hebete ama ni cvonjak!
    Risk , is what makes life worth living

Never a failure, always a lesson!

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by sparco View Post
    kolko ja vidim vi ne hebete ama ni cvonjak!
    A i kako će od toliko stetoida
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

Inace,prica koja vlaada 'ne dize mu se,na steroide je nije mu ni cudo'
    Jedan od + koriscenja testa.je mnogo dobar libido
    Rusimo mitove,idemooo,hahah

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Loverclocker View Post
    Kako lupaš brate siraj...klasični onaj lik koji pase maslačak i jede korijen od hrasta, jer je to prirodno, ne daj bože kupovna jaja, mlijeko, to je sve zatrovano steroidima za kokoške i krave...I pametniji si od svih, ti ćeš sebe da sačuvaš, svoje tijelo paziš, svi smo mi ovdje budale, glupani što uzimamo whey, il kreatin, il jedemo jaja ovoliko il onoliko mesa..., ti si pročitao 10 puta više od nas o whey proteinu i prehrani zdravoj... NOT

Kikiriki je dobar da njupa čovjek, s vremena na vrijeme, malo da napuca taj bilans kalorija dnevni...

A što se tiče proteina, ima protein čija je bio-razgradljivost u ljudskom organizmu slaba, tj malo od njega može da se iskoristi...

Isto, piše se supstanca, ne substanca...

Steroidi su skupi, nije to kokain da se stavlja u čokoladice da se navuku djeca, ili ovdje recimo bodybuilderi...
    Mada bez obzira na sve, zakonom su zabranjeni, tako da ovi mudraci što pričaju da ih ima u whey-u, kreatinu i sl, samo nek su zdravo, il nek prijave sve ove prodavnice po Crnoj Gori...
    Surutkin protein, whey, je dodatak ishrani, počeo je i kod nas u apoteke da se prodaje, koriste ga doktori za brži oporavak pacijenata posle operacije...

E SAD.... ŠTO SE VAMA NEKI ORTAK PUCA STEROIDIMA, PA ZA 3 MJESECA NAGRUVA 10-15KG MASE (sav natekne jer je 70% toga vodurina ispod kože), A VAMA KAŽE DA JE PIO WHEY, IL GEJNER, IL KREATIN,
    TO JE VAŠ PROBLEM ŠTO MU VJERUJETE I ŠTO MISLITE DA SE OD Whey PROTEINA, KREATINA i SL, nabija masa na oči....
    Nemam nijednog ortaka koji se napucao za taj period, niti me zanima sta drugi uzimaju.
    Zakonom je dosta toga zabranjeno pa se ipak poslije nekog vremena dodje do saznanja da je bilo zabranjenih supstanci.I nisam mislio samo na whey protein nego na razne suplemente koje koristi mnogi koji treniraju.
    Moja ishrana je sigurno 70% slicna ishrani svima vama ovde(ne ukljucujuci vase suplemente) a to sto si ti na osnovu neke tvoje imaginarne maste dosao do zakljucka da ja ne uzimam kupovna jaja ili mlijeko je tvoj problem.

Upucenih ovdje i nema, jer ste svi amateri, i to sto znate je to sto ste procitali na neki forum, sajt, pa nemojte da sad ispane da su ovdje doktori koji su se specijalizirali za proteine i raznovrsne suplemente pa iznose svoje znanje, nego obicni amateri. A istina je da i ja sta procitam procitam na sajtove, ali ne uzimam savjete od raznovrsnih forumasa kao kredibilne.

Dakle, samo ste potvrdili jednu stvar, a to je da vecina vas koji uzimate raznovrsne suplemente na bilo koje nacine zelite da opravdate to koriscenje i da ispadne da je sve to 100% zdravo. Dobro, zdravo je za tebe, samo mi nemoj pokusavati nametnuti ta tvoja uvjerenja koja me uopste ne interesuju.
    I da, te suplemente nijedna agencija ne regulise, a sa obzirom da vecina dolazi is USA, FDA ih ne kontrolise uopste dok se neko ne zali na njima, i naravno po njima 99% kompanija koje proizvode te suplemente ne prati osnovne standarde sto se tice kontrole kvaliteta njihovog proizvoda.
    I ovim pozdravljam pricu o proteinima i suplementima.
    Last edited by siraj; 19-01-16 at 15:43.

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    298 Posts

Covjek treba da cuva zdravlje Kakve su vam misli, takav vam je zivot Ne cigaretama, alkoholu i drogi!

Ja samo da kazem kako sam otkrio sta je problem sa onim djelovanjem kreatina na mene. Rekao mi jedan tip da ga previse brzo pijem, takodje da nisam pustio dovoljno da se rastvori. Ispostavilo se kao tacno.
    Nisam ga dugo koristio i zaboravio sam na njegova carobna dejstva. Mada on na meni ima bas ozbiljan efekat.

Treba ga izbjegavati sa kikirikijem. Ne dize se posle, bez obzira sto kikiriki ima opasan uticaj na to.

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

Ada pa opste je poznato da sa kreatinom treba i karamagu imati pri ruci.
    Salu na stranu,meni milo sto si ti rijesio problem.Inace i onaj sejk posle treninga gledaj da laganoispijas,jer ce ti se isto desavati.

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Изио сам данас шаку кикирикога и убоо се мјерицом веја, 12 кила набих, а ви како те? :Д

Него, што се тиче веја, зачудио сам се мојој ујни, дипломирани хемичар старог кова, води битку са вјетрењачама е'о 20 година са докторима који говоре да је холестерол маст и да унос холестерола из јаја утиче на холестерол у крви, зачепљења итд... Једне прилике причамо и ја је запиткујем да видим што има да каже, и жена ми ладно говори да је највећа вриједност аминокиселинског састава управо у сурутки, с тим што је треба екстрактоват' и направит' је тако да се може унијет' довољно, што и јес' веј протеин...

А што се тиче креатина, ноћас сам био у див да се упишем у ВЦ баш ради онога што неко горе рече :Д
    Ћера мене у ве це два-три дана прва, због тога и због хладне воде у шејкер у који помутим веј, декс и креатин, мораћу топлију воду носит'...
    Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@siraj Ja sam pričao o filozofiji određene grupe ljudi, kojoj je slična tvoja priča.
    Ima amatera, naprednih, ima i onih koji dosta znaju. Profesionalaca nema, jer se svi bavimo rekreativno, ne znam šta smatraš pod tim profesionalci, da se ide na takmičenja? A zna se ko osvaja nagrade na takmičenjima i koje supstance se tu koriste.

Niko se nije rodio sa bodybuilding čipom u glavi, pa da sve zna bez čitanja i sl, međutim, dosta ovdje momaka je pročitalo knjige od renomiranih ljudi u ovoj oblasti, o treningu, metabolizmu, ishrani. Pročitalo dosta toga i na forume i na sajtove, pogledalo klipove. Međutim, sve se to probalo na sebi, pa se govori iz iskustva sopstvenog. A za rekreativni nivo, to je dovoljno da se dosta toga sazna, pogotovo pominjem logiku koja povezuje ono što radiš sa načinom na koji organizam funkcioniše.

Danas nije ni mlijeko zdravo, ni sokovi, ni raznorazni slatkiši, prerađena hrana, evo u meso svašta stavljau, a suplementi tipa protein i kreatin su daleko manje opasni od tih stvari. Tj nisu uopšte. Najviše ljudi strada od šećera i masti/holesterola, a ne od proteina koji je zdrav svakom čovjeku i svaki sportista ga uzima, počev od djece/momčića koja treniraju košarku/fudbar, do sportista koje gledamo na svjetskoj pozornici u bilo kom sportu. E sad, što neki misle da taj jedan šejk dnevno, zarad boljeg oporavka i ispunjavanja potreba dnevnog unosa makronutrijenata, je đavo, nezdravi, da će se spasiti ako ga ne uzimaju a da su ovi drugi budale što se truju, to je samo neinformisanost. Jer se ove stvari koriste u sportu 30+godina...

Što se tiče testiranja, whey i ostali suplementi ne spadaju pod FDA nadležnost, to je ljekove organizacija, i da spadaju davali bi se na recept. Svaki proizvod u USA koji ima Supplement Facts, se testira na nekoliko faktora kvaliteta, a opšte je poznato da proteinski proizvodi imaju mnogo manje nivoe teških metala od onih propisanih zakonom, hrana koju svakodnevno ljudi unose, vino, suhomesnato i bilo šta drugo, ima više tih stvari. Jedina zajebancija je što neko stavi više, neko manje proteina, manje kvalitetnog, više od soje i sl sranja, mada to uglavnom diktira cijena. Jedino oko količine onoga šta dobiješ možeš da se nerviraš, mada ima i kod nas neka laboratorija mislim, pa se i to da provjeriti.

Baj d vej, ni ja nisam neki pobornik bilo kojeg drugog suplementa liše proteina, kreatina, kofeina, vitamina i minerala, ovo ostalo je malo više reklame i ua bua, nego stvarne koristi, zbog toga, ne zato što su nezdravi...
    Last edited by Loverclocker; 19-01-16 at 22:00.
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jes, i ja sam sa toplijom vodom, onda se smuti, ne vidiš ni na dno flašice trunka ne ostane.

Eo neke vijesti, Osnovan BB savez CG http://www.vijesti.me/sport/osnovan-...s-savez-870780

Zna li ko što, nisam upućen u ove vode menadžerske
    Last edited by Loverclocker; 19-01-16 at 22:35.
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    639
    Thanks Thanks Received 
    654
    Thanked in
    408 Posts

vrti se jedna ista stara prica o proteinima inace u nasem drustvu poznatije kao "hemija".jbt,nema jednog proizvoda u prodavnici da nema hemije u sebi,a odje se prica kao da zive na selo pa direkt piju mlijeko sa vimeta.i dje nestade ona tema o ishrani
    Last edited by Randy Orton; 19-01-16 at 22:21.

Thanks Thanks Given 
    346
    Thanks Thanks Received 
    281
    Thanked in
    130 Posts

Whey
    Bcaa
    Glutamin
    Kazein
    Multivitamini
    Ponekad i ZMA
    Omega 3
    Kreatin

Jes da nisam neka ljepota od gradje čak sam i podebeo malo ali meni ova "hemija" uopšte ne smeta.

Whey dajem i đeci po malo, bolje whey nego neskvik.

Whey sam uzimao prije 12 godina na preporuku doktora iz Nemaćke jer sam bolovao mononukleozu i rekao mi je da je to odlično za regeneraciju jetre. Od tada sam na whey-u.
    A majka i otac poluđeli, đe tu hemiju da preporuči doktor itd itd. Mislili su da ce me ubit to....

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
    This time next year we'll be millionaires

Thanks Thanks Given 
    210
    Thanks Thanks Received 
    51
    Thanked in
    27 Posts

Bilo je to ljeto gospodnje 2003, moja prva kanta Univerzalovog veja i ja
    Kad se $etim kako sam ga unio u kucu ka je dzak marihunae bio.
    Zafrljacio sam ga na balkon od sobe i usao u kucu praznih ruku, dok sam isao put sobe samo sam molio boga da mi kanta nije prsla....
    Eeeeeeeeee....
    Sve je to na psihichkoj bazi ®

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

hahahahah Tuga Ja i dan danas ne volim da pronosim na oči...
    Al znaju da se drogiram
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Jes, i ja sam sa toplijom vodom, onda se smuti, ne vidiš ni na dno flašice trunka ne ostane.

Eo neke vijesti, Osnovan BB savez CG http://www.vijesti.me/sport/osnovan-...s-savez-870780

Zna li ko što, nisam upućen u ove vode menadžerske
    Dobro je da se krenulo konačno nešto i u bodibildingu. Nisam upoznat kako ce funkcionisati ovaj savez, nadam se najboljem. Inače, da nije osnovan ovaj savez najdalje za mjesec dana bi jedan moj drug bodibilder i ja osnovali Bodibilding savez CG Evo mi ih papiri kuci sto smo pripremili, on donio papire od kolega iz Srbije, papire koje su oni predavali kad su formirali savez, ali eto osnovan ovaj savez
    Dako krenu neka dešavanja. Na ljeto je bilo najavljeno ono svjetsko prvenstvo u PG, ali nesto smo naculi da ce biti prebaceno u sloveniju mada to nije nista zvanicno. ja se nadam da ce biti kod nas, a i imalo bi momaka iz PG koji bi probali da se spreme da izadju na to takmicenje kad je vec na prag od kuce.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Neko je ovdje pričao da su osnivali neki savez ranije, pa da su mutili nešto, pa se raspao. Ka naša posla Ne umiju po malo da dekraju, no odma sve
    Al nadam se da će ovi ok bit. Valjda je potpredsjednik Miki, vlasnik Top Gyma
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Mikija znam, super momak, nadam se da ce on biti zaduzen za taj bodybuilding dio u savezu jer je cio zivot u tome a ksenija za fitness A bio je savez ranije, cini mi se oni momci iz Bara da su bili tu ali ne znam sta se desavalo

Poslato sa LG-G3

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

, mada ima i kod nas neka laboratorija mislim, pa se i to da provjeriti.
    Pisao ja davno o tome,
    centar za ekotoksikoloska ispitivanja radi te stvari.
    Radi ih upravo zbog toga da ne bi u kantu veja na kojoj mise 25g proteina po mjerici,bilo 25g brasna po mjerici.
    Svojim ocima gledao kad su radili testiranje veja,nebitno koji je proizvodjac sad..tako da ne mozes kupit vej i dobit steroid,no noo..tj moguce je,svercuju danas sve,ali pricam malo vise na globalnom nivou.
    Inace ovo ostalo sve lijepo napisano,objasnjeno

Quote Originally Posted by srdjancg View Post
    Dobro je da se krenulo konačno nešto i u bodibildingu. Nisam upoznat kako ce funkcionisati ovaj savez, nadam se najboljem. Inače, da nije osnovan ovaj savez najdalje za mjesec dana bi jedan moj drug bodibilder i ja osnovali Bodibilding savez CG Evo mi ih papiri kuci sto smo pripremili, on donio papire od kolega iz Srbije, papire koje su oni predavali kad su formirali savez, ali eto osnovan ovaj savez
    Dako krenu neka dešavanja. Na ljeto je bilo najavljeno ono svjetsko prvenstvo u PG, ali nesto smo naculi da ce biti prebaceno u sloveniju mada to nije nista zvanicno. ja se nadam da ce biti kod nas, a i imalo bi momaka iz PG koji bi probali da se spreme da izadju na to takmicenje kad je vec na prag od kuce.
    Koji drug,mislim jel neki nas bb?
    Moguce da ce biti u Sloveniju jer Dusko Madzarovic igra veliku ulogu u svemu ovome,a on je njihove gore list,tako da..vidjecemo
    sto se tice momaka iz pg,svaka cast svakom ko se odluci na to,skidam kapu..ALI da se izadje kako treba,tj da budu sredjeni,a ne trenira ono rekreativno bzv,majka priroda ga castila sa inace isklesanim tijelom,ka' nas kolega loverkloker..i misli da samo sa tim treba da izadje i da je to dovoljno..ee to ne volim,bas mi se to ne svdija,a imao sam prilika da gledam takve i slusam njihove debilne price.
    I naravno ocekujte onda poplavu 'BODIBILDERA' kod nas,prica onih egomanijacnih i tome slicno..kao sto je situacija u srb.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Jeste, nas bb Igor Dulovic. Bio je drugi u svojoj kategoriji na svjetsko u Poljsku prosle godine, a bio je apsolutni pobjednik na 2 takmičenja u Srbiju prosle godine. Sve pripreme krpio od svojih para...

Poslato sa LG-G3

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

Da,da..znam za njega.
    Ada od svojih,najbolje jos da drzava pomogne nekom sportisti a da nije ajkula ili slicno..

Thanks Thanks Given 
    346
    Thanks Thanks Received 
    281
    Thanked in
    130 Posts

@dontigar

Ne pomažu oni nikome, sramotno je da niko ne vodi računa o svim našim dobrim sportistima a imamo ih dosta, da su 95% njih prepušteni sami sebi i na kraju predstavljaju CG đe god da pođu i ponosno to rade a CG ih i ne primjećuje!

Bitno je da se mi svađamo oko crkve i oko nato-a a za ostalo ćemo lako. Vide oni da se naši sportisti i sami snalaze pa im i ne treba pomagat...

odoh u off
    This time next year we'll be millionaires

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

Ode u off,ali svaka ti je na mjesto.

Page 287 of 402 FirstFirst ... 187237277283284285286287288289290291297337387 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)