meni je zastarala masa njih, da li ja treba da im se obraćam da mi to ponište ili ? mada imam par njih kojima još uvijek čekam zastarivanje![]()
Koliko vremena treba da zastara kazna? Ako to i dalje važi?
dvije godine
I na koji broj se može provjeriti za kazne dal sam čist ili ne?
Imamo mi rata i mimo auto-puteva...
Tuga ove drzave je sto se privreda ruinirana i nema je bez na nivou sitnih preduzetnika, od koji njih barem 80% nedje pokusava zajebat drzavu za neke pare... srecne drzave zive od poreza, mi nemamo odakle da ga uzmemo samim tim budzet punimo lazno (na kazne, akcize itd)...
Znaci parkiram auto u Beogradu, podjem da prosetam, posaljem poruku sa crnogorskog broja, stize obavjestenje da poruka moze samo sa srpskog da se posalje, dok se vracem do auta, kazna je vec napisana... dalje kaznu iz bezobrazluka uzme cigance i ponese je sa sobom, ja dolazim do auta i odvozim ga, ni ne slutim da je kazna napisana i posle godinu i po dana dolazi mi papir na kucnu adresu u CG da platim 17e kaznu i 100e troskove advokata...
Zar ne bi trebalo da prvo dodje neka opomena, da mi daju do znanja da kazna postoji i da treba da je platim u nekom roku pa ako ne platim da idu na prinudnu naplatu?
Kako znas da je cigance uzeo papirić?
TAKUMI
Ima GoPro kamericu na tabli ispod soferke.
TAKUMI
Maltretiraju li vas granicari? Ono, vozacka, saobracajna, polisa, ime, pol...?
TAKUMI
Na granicu kad dodjem i puštim "idem preko zemlje srbije" samo mi salutiraju
Sent from my iPhone using Tapatalk
a meni kroz grad traze ime oca, adresu, zaposlenje i svaki put "rutinska kontrola"
a i da duvam... cak sam duvao 3puta za istu noc u 2h (pokazem ljudima potvrdu i dzaba)
A na granicu mi, kad god sam sam, istresu auto... stvarno tapacire mi jos nijesu skidaliKad sam sa zenom im ocito djelujem finije
![]()
Kakvi ste vi baksuzi, meni ne nikad nista, jos sam se full auto krcato vozio par puta, cak sa novom tehnikom i nista, uskoro ce me samo pustat da prolazim![]()
rm -rf /
Popih kaznu za parking, tacnije nas 15-20 ukupno. Jbg sila prilika, nidje parkinga, taj dan izgleda prifalilo para pa svratise i buc bajo moj. Prvi put u 7 godina da dodju tu, a svaki dan je kolaps jer - nema parkinga a zgrada po centru znate i sami! Uglavnom, 80e kaze meci cika cajac, a rasirio se ko SC Moraca! Ja nemam te pare, idem da pitam sudiju moze li sta nize, postena i korektna gospodja bi (za divno cudo), smanji kaznu, smanji troskove suda, rece da odmah uplatim da mi se jos nesto kazna umanji. Uglavnom, 30e i cao. Hvala dobroj teti (ovako javno) sto mi izadje u susret, a cacjce u usta ***** smrdljiva. Smecari, dok ih pljuju i mrskaju pojedini kroz grad, ne smiju pisnuti no idu zeni ispod suknje da se sakriju.
ja sam skoro mjesec dana svaku noc kod iste patrole 'duvo'...
izadjem iz iste kafane, sjednem u auto i 50m kasnije me zaustave... i dzaba prica da ne pijemDDD
nego, nek ide zivot... duvas, duvas, duvas pa stanes (a prije no zapisti da je izracuno)... da se nerviraju - pa se vadis na nedostatak daha i bol u plucimaDDDDD ahahaha
U zadnje vrijeme im bas ubijam volju. Bice i klip uskoro.
TAKUMI
Meni se desilo da su me zaustavili kod kafane Lim, pa kod muzicke skole, pa ondje iza Nikica i sva 3 puta sam duvao ali nista.. Znaci u manje od 7-8min voznje 3 patrole![]()
But if you never try, you'll never know..
There are currently 6 users browsing this thread. (1 members and 5 guests)
Bookmarks