Kupi joj motor.
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Hellblazer...
Zna li ko dje da nadjem brisace za Peugeot 308, gornji brisac tj onaj na strani vozaca je oko 700mm, a donji oko 650mm ?
Who let the dogs out
uzeo bih nesto jeftino da se nauci dobro a ako ga zakaci nedje da mi nije zao.eto to trazim.ova a klasa mi se uklapa ako je gore 1000e.il nesto slicno.
Ako je problem da nadjes brisace,kao krajnju i neuporedivo jeftiniju varijantu imas zamjenu samih gumenih traka,a ne novih metlica.
U SumiCo na Pobrezju imas za 4 eura te trake od 70mm (naravno,po potrebi ih kratis). zamijenis samo trake na postojece metlice i cao,tako sam ja uradio sebi.
U Okov imaju u ponudi isto ove trake,ali samo duzinu od 60mm i kosta nevjerovatnih 1.15 eura![]()
Postavlja li se tesko gumica, sto outa mi je palo na pamet i nikad ne uradih to sve mi nekako bolja opcija da promijenim cijeli, mada cim ne stavim original to skripi i boba ne valja...
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Hellblazer...
Bas cu probati prvo s tim gumim trakama, isplati se probati ako su tako jeftine
AKo budu skripale,onda cu uzet nedje komplet.
Who let the dogs out
komplet ovi moji za peugeot308 kostaju kod Vujacica 45eura. ne znam jeli to mLogo![]()
Who let the dogs out
Staviš nove i neko ti ih skine kad snimi da su nove. Ovako uzmeš obične i lakše prežališ 5€ nego 45€![]()
za ostale ne znam,ali ove iz okova ne valjaju 1000% jer ono nije guma,ono cudo upija vodu i cim je malo hladnije zaledi i mozes da se pozdravis sa brisacima...
Ima li kakav otpad u Pg đe se mogu nać djelovi za Ford focusa? Neko mi otčupao onaj znak ford naprijed pa da probam da nađem to?
Are you suggesting coconuts migrate?
Imas u Zagoric na glavnu magistralu od pruznog prelaza kad ides 600/700m sa lijeve strane otpad covjek samo Ford drzi.
Zasto bih pricao napamet, na kraju krajeva,nemam nikakve koristi ni da tvrdim da valja ni da ne valja... ove "gume" koje sam ja uzeo su bile da sjedes i da places, mozda nisu iste kao te tvoje, ja sam ove uzeo oko 1. novembra, a bacio ih prije 15-og jer su se skroz zaledile bile nakon pranja auta... bas cu ako nadjem u okovu iste da slikam te koje sam ja uzeo
Ima li dje ovakvih osiguraca 5a?
Sent from my iPhone using Tapatalk
I'd rather be driving my car thinking about God than sitting in mosque thinking about my car
dje uzet jeftino 2 gume 205-55-16?
ali da nisu kinezi tipa aplus,hifly i ostala *****...nije bitno jesu li ljetnje ili zimske
Imas u simant fulda 60e zimske, dzabe
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
zahvaljujem!![]()
There are currently 9 users browsing this thread. (1 members and 8 guests)
Bookmarks