Ahaha nijesam znao da se i ovo radi, sad cu oko jos jedne stvari paranoisat![]()
Kvalitet sigurno nije izjednacen.
TAKUMI
Ahaha nijesam znao da se i ovo radi, sad cu oko jos jedne stvari paranoisat![]()
rm -rf /
Koje su cijene goriva trenutno u CG?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Od 58 centi pa sve do 1.14.
TAKUMI
Trenutno najnize cijene u regiji.
Dizel - 0,69 eura
Benzin - 0,77 eura
Samo ne znam da li bih ovdje nasuo :-)
Bogomi se bojim da ima razloga sto je tu to gorivo toliko jeftinoMislim, predostavljam.
Sent from my iPhone 6S using Tapatalk
Jeftinije je bilo u Konjic prije nekoliko nego u Ljubuški. Odje ne bi sipala, u Konjic je Gazprom.
dvoumim se izmedju lole i lolčine
TAKUMI
Cujes li ovima pricu fabia, vele da se zale zbog tamo nekog zagorickog narkomana za 50-100€, a ovamo ih Milo gasi milijardama 27 godina.
E dje ja zivim...
Milo, Putin...nekima idoli, da ih nadju kuci kako im sevaju mamice samo bi pitali treba li vam sto?
TAKUMI
Sutra cu provjeriti kojoj ispekciji se tačno u ovim slucajevima zalis, otac mi je tako sipao plin na lukoil pumpu u hn, i nasuli su mu mnogo vise nego je kapacitet boce, i zatvorili su bili onaj aparat sa plinom dom ga nisu napravili...
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Zanimljivo, koliko je pala cijena goriva, a razni taksisti, prevoznici,pijacari zadrzali iste cijene, oni mi prvi padose na pamet....jer su ranije isti na svako poskupljenje prvi reagovali.
trebale bi i cijene u prehrambenim radnjama padat,jer se na poskupljenje goriva svi ravnaju kad je,al sad spustanja nema,cak jos i podizu cijene....
OPEC's oil basket price drops to $25 a barrel
https://news.yahoo.com/opecs-oil-bas...131153048.html
U CN na 15 dolara/barel.
TAKUMI
I gradski prevoz. Koliko sad kosta karta, 80-90 centi? Prije 2 god je cijena karte bila 0.40
Sent from my iPhone using Tapatalk
Interesantan tekst
https://www.facebook.com/Prosperitet...type=3&theater
Koliko je Ljubašno udaljeno od Trebinja?
Poslato sa elegantne pisaće mašine S6 x2
Ljubasno? Mislis, Ljubuski? Ljubinje?
TAKUMI
Jbg, nova riječ na auto correct :-)
Poslato sa elegantne pisaće mašine S6 x2
Imas Trebinje, pa Ljubinje, pa Stolac, pa Ljubuski...to ti je oko 120 km.
TAKUMI
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks