Kasnije cu imati vise infa.
Fizicko lice moze da uveze, problem je onda sto moras da platis pravno lice( spediter ) 23€ da ti plati pdv i mozda carinu. Ja bih uzeo 2 boce.
Kasnije cu imati vise infa.
TAKUMI
Ako je dobar toliko i da ga duplo platimo, pa preko firme... @Fabia_Elegance! Dje si na sjever kakvo je sta nje sa snijegom? Moze ki se preko savnika za zabljak
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Hellblazer...
Wurtov danas platih 9,40 u eko pumpu. Tako da je ovaj fabijin prihvatljive cijene u odnosu na taj cuveni kvalitet.
Sent from my Galaxy S6
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Ja cu na sjever sjutra pa moram sipat nesto kako god...
Hellblazer...
Ja sam bio na Katunjicko brdo tako da ne znam za Savnik-Žabljak. Ovamo nije bilo snijega ali fjordova kao u prici.
Sto se tice Seafoama, USPS salje samo 2 boce zato sto je haj flamabl.
TAKUMI
A bravo! Apsolutno svaka preporuka za momka, rijesen problem bez remonta i skidanja i cuda.
Ajmo dalje, sivenje koze na volanu i mjenjacu kod koga, gdje?
Trazi se kvalitet bez kompromisa, cijena nije bitna u tom slucaju.
Jednom davno sam bio kod momka nedje kod hotela Lovcen, nije radio nista na mom autu ali mi se cinio kao ok opcija.
Misljenja?
Zimske sava nove 220e ( 4komada) ili polovne miselin aplin ( 2012) 150e???
f6
Ljudi voda mi na gepek nedje pusta vodu i kupi se ispod poda gepeka dje je rezervna guma, na oko kederi dobro funkcionisu i golim okom ne mogu da nadjem kuda prolazi! Znate li bilo koga od majstora ko bi se bavio tom problematikom da moze naci uzrok eventalno keder da mijenja i tako to?
Radi li kod nas ko onu foru sa dimom da bi vidjeli dje ne dihtuje?
Sent from my Galaxy S6
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
f6
Isti problem je drug imao sa toyotom. Jedan dan uzmemo crijevo i udje on u gepek i ja kvasio da vidimo oce li se vidjet dje. Poce voda da ulazi al se ne vidi dje pusta. Tragom vode dodjemo do desnog stopa (imalo malo lufta izmedju limarije i stopa). Dobar silikon na stop sa unutrasnje strane i posle par sati susenja prskali opet kapi nije pustio.
Da li da sipam antifriz na pasat 5 benzinac?
vidim 2-3 dana ide do -5 a bas kapi nemam![]()
Sipaj obavezno ako ne mislis da zaledi![]()
Moj savjet uzmes tecnost plavu za stakla i nju sipas ali kako. Nedje dje sumnjas sipas plavu, pa stanes ako nema unutra ti na sljedece mjesto kad se pojavi znaces dje je. Mozes cak i dvije tecnosti razlicitih boja pa jednu ma jedni stranu drugu na drugu i nac ces...
Hellblazer...
Stakla magle previše i masna su, čime ih očistiti? Ferijem?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne, ahahahhozbiljno ? Može li feri odraditi posao?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Iscijedi jedan limun (treba ti sok). Dobro ocisti stakla sa unutrasnje strane i izmazi sa sokom od limuna. Stara metoda.
Probaj ovo pa javi utiske![]()
Racunajte i mene za Seafoam.Uzeo bih ja dvije boce. Sipa li se iskljucivo u pun rezervoar? Procitah li ja odje, da moze malo da se mijesa sa uljem,pred mali servis?
Pozdrav ljudi, imam jedno pravno pitanje, pa ako ima nekoga ko se razumije, molio bih za pomoc
Naime, sinoc sam usao u raspravu sa saobracajnom policijom u vezi koriscenja dashcam-a (kamere u automobilu). Zaustavili su me radi rutinske kontrole (sve su redom zaustavljali), uzeli dokumenta, blabla,standardna pitanja, onda ode policajac ispred auta da pogleda tablice, i vraca se i pita sta mi je zakaceno na sofersajbnu iznutra. Rekao sam mu da je kamera koja snima ispred i u vozilu, nakon cega mi je on saopstio da snimanje postupaka policije nije dozvoljeno zakonom i zatrazio da ugasim kameru?! Posto mi ovo zvuci izuzetno nelogicno, pogotovu uzevsi u obzir koliko na internetu postoji snimaka postupaka cg policije, zanima me da li mozda ovde ima neko od pravnika ko bi mogao da mi kaze na koji zakon da se pozovem ukoliko ponovo dodjem u slicnu situaciju? Po meni, ne moze niko da zabrani da ja snimam put ispred sebe zbog licne sigurnosti, a jos manje da snimam razgovor i ponasanje policajca dok je u kontaktu sa mnom? Da li sam u pravu?
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks