Spotted Podgorica je blago domaćeg interneta
Ne znam šta je bolje, ljudi koji postavljaju objave ili magovi humora koji se naprežu u komentarima iz petinih žila ko da ih neko za to plaća
Pray for istanbul, upalih vijesti da gledam jel se opet nesto desilo... Kad vidim ljudi i dalje seru. Tacnije ove sto zive za lajk
Spotted Podgorica je blago domaćeg interneta
Ne znam šta je bolje, ljudi koji postavljaju objave ili magovi humora koji se naprežu u komentarima iz petinih žila ko da ih neko za to plaća
Last edited by Miss_Lucifer; 14-01-16 at 12:06.
Зашто ме мрзиш што волим Шешеља?
Koliko bi ostalo ljudi u cg kad bi pohapsili svo smece...!?
Tu es mon héro!
Je li ovaj Borislav otac Ivana Delića? Viđeh da ova ministarka reče da imaju 13 miliona ali da se prijavilo 10.000 žena i da im sad treba jedno 30-40 miliona.. Neka uzmu od Rađenovića i ekipe i daju ženama sa 3 i više đece.To me nervira kako sad nema para za žene ali za limenku i za policiju će se nać pare!
A đe im neće opet upanut u redakciju i sve ih izbušit.
http://www.cdm.me/svijet/evropa/sarl...o-zene-u-kelnu
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Oni na surov način kažu oni što većina nas misli. Sama Angela Merkel je rekla u parlamentu svoje zemlje da je multikulturalnost propala ideja.
Po meni si gori ti koji pozivaš na njihovo ubistvo nego oni koji skrnavljući smrt jednog dječaka pokušavaju da otvore oči političarima Evrope.
Šteta po tebe što nisi multikulturalan, možda bi i imao neku šansu kod Sirijke koju sam upoznao prije par dana u Sejdefu. Kim Kardašian 2 po izgledu, zna 2,3 jezika, ne mrzi nikoga, bježi od rata. Za razliku od tebe koji si Piter Krauč 2, ne znaš ni srpski, mrziš svakog ko nije kao ti, propagiraš mržnju.
I da, treba ih istrijebit kad forsiraju ksenofobiju. Isto kao i Isil.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
1. Podvuci gdje je propagirana mržnja?
2. Umiješ li ti napraviti neko poređenje mimo fudbala? Ima života i van fudbala
3. Pored tako lijepih Crnogorki, zaista mi Sirijke koje bježe od rata nisu prioritet nit' potreba.
Ne mrzim ja nikog. Ako Angela Merkel može reći da je multikulturalnost mrtva, onda i ja mogu biti "ksenofob" ništa manje nego je ona. Btw, većinu ter. napada u zemljama Evrope izvrše muslimani rođeni i odrasli u toj zemlji, što znači da se njima zapadne vrijednosti ne primaju, i da oni nisu spremni na suživot sa Evropljanima po sopstvenom izboru, ne po prisili svojih sugrađana.
Opet posao. Ovaj uredjaj je u garanciji i ne reaguje na punjac. A DJE JE PUNJAC??
Although my heart may become stone cold, my sword and my honor will last forever.
1: Rekao si što većina NAS misli. Drugim riječima, mrzim, ne podnosim Arape, ali ako me neki Saudijac pospe zlatom polizaću mu anus.
2: Lupaš.
3: To brate, samo domaće.
Angela nije rekla da ona nije multikulturalna (razmisli malo ako imaš čime što bi bilo da političarka sa takvim ugledom kaže tako nešto), nego možda građani Njemačke što je stvarno veliko iznenađenje s obzirom na to da je Njemačka u prošlosti bila vojno neutralna. Ti što izvršavaju terorističke napade su samo glupi ljudi koje je lako nagovorit na sve s obrazloženjem da ako se raznesu gore ih čekaju 4 boginje i bahanalije. Takvih svuđe ima, nema razlike između Brejvika i njih. Osim boje kože i religije (koju muslimani nikako ne poštuju jer da je poštuju nikoga ne bi ubili).
Šetao sam po skoro svim zemljava EU i nisam nešto primijetio mržnju prema muslimanima, posebno ne u Njemačkoj (osim desnice koja organizuje skupove ali odmah ide kontra miting) jer ima 5 miliona PRIJAVLJENIH Turaka. Moguće da oni tu mržnju gaje u sebi ili piskaraju po internetu ovako kao ti, ali je javno ne smiju ispoljit od Turaka. Ili ne daj bože da ubiju nekog samo zato što je Turčin. Živi se ne smiju čuti od Turaka, glavni grad im ima više Turaka nego Njemaca. Prošetaj malo van Crne Gore, proširi vidike, možda se opametiš malo. Mada teško sa takvom lokacijom.
Last edited by Tripleta; 14-01-16 at 18:42.
1. Posle svega onoga što se dešavalo sa teror.napadima, moje je mišljenje da većina misli. Evropa je dominantno hrišćanska zemlja, i vjerujem da postoji značajan strah od izbjeglica islamske vjeroispovjesti. Prosto ih je strah sa kakvim namjerama dolaze, ništa čudno.
2.
http://www.jutarnji.hr/merkel--konce...ropao-/895820/
http://www.spiegel.de/politik/deutsc...-a-723532.html
Al nije Merkelova usamljena u tom mišljenju, isto misli i Dejvid Kameron, a vjerovatno i premijer Danske Leke Rasmunsen, pa kaže:"Multikulturalizam je mrtav"
Merkel je rekla da je projekat multikulturalizma propao i da je zahtev da useljenici nauče što bolje nemački jezik, kako bi na tržištu rada imali više šansi, u potpunosti ispravan i opravdan, kao i traženje da prihvate hrišćanske vrednosti i da poštuju nemačke zakone i kulturu.
http://www.vesti.rs/Angela-Merkel/Da...e-mrtva-3.htmlPremijer Danske Leke Rasmunsen još uvek nije, poput Angele Merkel i Dejvida Kameruna, obnarodovao da je politika multikulturalizma u njegovoj zemlji doživela neuspeh. Ipak sve ukazuje da neće moći još dugo da se pretvara kao da se ništa ne dešava.Duh "civilizacijskih sukoba" nije zahvatio samo Odense i Kopenhagen, već i udaljeni Grenland.
A ovo za Turke, kako se 78 miliona Njemaca boji ovih 3 miliona Turaka, to ću prepuštiti tvojoj mašti da uživaš u tome. Greota ti kvariti fantaziju.
State Number of Turks % of State population % of Turks in Germany North Rhine-Westphalia 1,019,000 5.7 34.0 Baden-Württemberg 508,000 4.7 16.9 Bavaria 377,000 3.0 12.6 Hessen 283,000 4.6 9.4 Berlin 218,000 6.2 7.3 Lower Saxony 221,000 2.8 7.4 Rhineland-Palatinate 122,000 3.1 4.1 Hamburg 93,000 5.2 3.1 Schleswig-Holstein 60,000 2.1 2.0 Bremen 49,000 7.4 1.6 Neue Länder (former East Germany) 25,000 0.2 0.8 Saarland 23,000 2.3 0.8 Total 2,998,000 3.7 100.0
Kako si ti tezak covjek. Oni bjeze da spase zivu glavu, sto sam cuo iz prve ruke (nije mi morala to reci, imam oci) dok ti vjerujes u ono sto ti se plasira u medijima, ali samo prisvajas ono sto ti odgovara. Nemoj mi pricat o Njemackoj nista, svaki Njemac ima za komsiju Turcina i bas nikakve mrznje otvorene medju njima nema. Najbolje da predjes granice CG, pusti Vikipediju.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ono kad ti pijevac od 20 godina kaže da pređeš granicu. Neprocjenjivo. Vidim da si sebe već ubijedio da si svjetski putnik i tako da nema svrhe polemisati. Podosta sam proputovao što poslom, što turistički/kod rodbine, a i vidio i čuo dosta od njih i njihovih prijatelja. Da se vole - ne vole se. Njemci su jako hladni i rezervisani prema pridošlicama, pa makar oni tu živjeli i 30 godina. Što mi dovoljnio govori koliko si ti sa njima kontaktirao, vjerovatno nisi iz geta svoje rodbine izlazio dok si bio u Dojčland, ako si uopšte ikad i bio. Nego da bataljujemo polemiku, nema smisla.
Lavez komsijinog psa.
Evo iščitah ovih zadnjih 8-9 postova i zaboravih što me nervira, ako se mogu śetit grom me ubio.
Neka ga ne mari...
Neka ga ne mari....
Nervira me ZVOGANJ i Copetova kuhinja,meni ono nije smiješno
Zvoganj je djetinjarija. I da, nije smiješno nit nešto naročito zabavno.
debili koji lijepe deklaracije na dno šerpa, tiganja i ostalog suđa!
stvarno nevjerovatno koliko glupih ljudi ima na ovoj planeti!
nothing comes from violence and nothing ever could
Odlijepi pa pravac zenski kutak-noktici za savjet![]()
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
odlijepila sam nego je ostalo ljepilo! e pa svašta!
nothing comes from violence and nothing ever could
Mene nerviraju ambalaze dje je nacrtana strelica(ono, tu otvoriti) i mucis se ka avetinja i na kraju uzmes noz.
...ili sam smotana
...i nemam zivaca
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks