i ja bih uzeo 3-4 boce seafoam-a
I ja...
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Hellblazer...
Moze. Uzece i ostali. Mislim da bi bilo najbolje fabia da nam odradis malu prezentaciju sta da se uzme i kako, po tebi, ( npr vecina ima dizela) i cijene. I da sibamo preko shipitto, ima kolega sa foruma nalog
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Znaci 24 boce kostaju 168 dolara, sto je oko 150 eura. Jeftinije nema.
Shipping do shipita je free. Od shipita do ovamo nije naravno, nego bi bilo oko 50-60 eura.
Znaci, oko 200 eura sve. Valja uzet 2 paketa.
TAKUMI
Valja li onaj Sonax cemu ?
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
za w211 e200 cdi, pretrcala 235.000 pravija,vozi se na dizel s autobuske ,bez rezerve full se sipa..al i ja bih uzeo da joj uspem ako ce je sto podmladit,preventivno... nasuo shell 5w30 229.51 iz kastelane ima orbico deklaraciju sa cetinja,nadam se da je original,makar kvalitetniji fals...
za koliko nas je to dovoljno? je li isto benzin dizel? sta uzimamo aditiv za gorivo ili za ulje? itd itd
f6
Za gorivo. Moze za dizel i za benzin. Ovo moze i u ulje da ide, preporucuje se 500-1000 km prije zamjene ulja, pola boce.
Sa ovim se cisti karbon kroz crijevo za vakum.
Tattoo, ne. Probao sam Pertrol, Sonax, Wurth, STP...sve je voda za Seafoam i Techron.
Last edited by Fabia_Elegance!; 15-01-16 at 13:14.
TAKUMI
Dodjose mi uz auto neke sijalice koje daju bas jaku bijelu svjetlost. Skoro nedje mi crkne sijalica i ne mogu nac istu trika nema. Proao sam 5/6 kompleta ovih sto pisu white, xenon white i slicno i nisu ni primac ovoj sijalici.
Skinuh obije i stavih obicne al su katastrofa... Na sijalicu ima oznaka HNG H7 12V 60/50
Moze li mi neko preporucit neku zamjenu za ovo (al da nisu skupe jer su 25e xenon komplet)![]()
Onda da vidim da nadjemo 2 paketa po 12 ali nisam siguran da ima.
TAKUMI
Na shipitto mislim da nam mogu napravit fakturu ponovo njihovu sa slanjem. Ali opet natezemo
Ispod 150. Al dobro 20boca bi proslo. Po 3e kazes ovome ko bi racunao to od
Ovih junaca.
f6
Mislim da nisu problem pare tj. cijena, nego veća količina istog proizvoda, odmah oće da zakeraju
Evo mene za Seafoam
2 komadaaaaa
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Neka nam
Neko sa firmon odradi uvoz i cao. Opet nece ispanut skupo. Pa cemo prodat ostatak![]()
f6
Koja bi bila razlika ako mi uvezemo ili firma? isto plaćamo PDV i carinu.
Mislim da bi nas natezali na 60boca jedno fizicko lice. Poceli sa izmisljanjem cijena i cuda
f6
Ajde da sačekamo do ponedjeljka da vidim oće li moć da se uveze jedan ili dva paketa na fizičko lice. PDV moramo plati, a carinu 90% ne, jer je 0% za aditive i ostalo. Tako da bi od prilike za 48 boca seafoam-a trebalo oko 428€ (pod uslovom da je shiping za 2 paketa 60€ koliko je "fabia" pomenuo), što ispada oko 9€ po boci.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks