pa neka uzme neki "jaci" punjac. Recimo od s6 i napunice za toliko.
pa neka uzme neki "jaci" punjac. Recimo od s6 i napunice za toliko.
Ima sigurno masu kineskih marki koje su lose i sa losom podrskom, ali ima ih i sa odlicnom podrskom i softverom...
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Jedan momak je na benchu slikao ekran ma meizu i xiaomi i nema neke razlike tu na ekranu. Isto osvjetljenje je bilo i bas se nije primjecivala ta razlika u kvalitetu, a ne da je drasticna. Ja bih sacekao ako ti nije trka ove sa snapdragon procesorima da se vidi koja ce cijena biti.
Pozdrav ljudi, bas sam htio ovih dana da narucin M2 Note, radio na njemu, drzao u ruke i za mene je ono super telefon. Slabo se razumijem oko narucivanja, kako da mi stigne sa EU softverom i neko neke stvari da ne bude softver kineski ... moze li pomoc?
Last edited by DakAfcB1; 16-01-16 at 11:44.
montSat je cini mi se iskusan sa meizu. Mada najlakse ti je kad porucis da napises poruku prodavcu da ti posalje sa nasim jezikom i google aplikacijama.
Meizu muko mojakoristio sam svakakve telefone, al Meizu mi se najviše zadržao. I što mi se posebno svidjelo, šta god sam mu radio sa firmwareom, nisam ga mogao "ubiti"
Kod Meizu telefona, imaš verzije A, I, U i C.
Izbjegavaj U i C, to su kineske verzije za njihove operatere, i pune su kineskog smeća.
Verzija A je ok, to je unbranded verzija za Kinu, ima nekoliko predinstaliranih kineskih aplikacija koje se lagano miču iz app managera. I lagano se instaliraju google apps iz meizu marketa.
A najbolja je verzija I, tj international, al ona je i najskuplja.
Ja sam koristio A verzije, i neka recimo prednost je što prvo update izlazi za A verzije. A Meizu je toliko ažuran da mi npr za MX4 svaki mjesec izlazi stable verzija firmwarea...
Koristio sam i svakakve lenovo telefone i još neke kineze, i ne bih ni jedan pogledao naspram Meizu...
Sent from my H6890BP using Tapatalk
Da, svaka verzija moze da se prebaci u drugu. To jest da mozes u U i C da ubacis rom od A i I. Nedje sam to vidio na benchmarku prije neki dan.
Naravno da hoće...
Mislim na Mx5 i pro
Poslato sa elegantne pisaće mašine S6 x2
a dobro, to su im najjaci modeli. za M2 Note nista nema a izasa je prije pola godine.
ima li dje na aliexpress ovaj LeTV max pro ?
a redmi note 2 je na akciji od 119 eura jos 5 sati...
Hellblazer...
Ima li dje da se uzme screen protector u Podgorici za xiaomi redmi note 3 kao i fotrolu
Meni je stigla fotrola ali nesto ne pasuje kako treba a glas protector sam lose nalijepio
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Nemoj se mučit da traziš kod nas jer nećeš naći nidje,nego bolje da poručiš odma da ti prije stigne...
Jedino ako neko nije poručio viška kao ja za note 2 pa prodadoh kolegi @djed_djuro![]()
Ja sam stavio od lg g4, nije preruzno![]()
Jedno pitanje pa ako ko zna ,note 3 kopija,brljavi svako malo,Ni hard restart ne pomaze ver je software u pitanju gdje to odraditi u pg Ili nk
Satelitski resiveri/oprema
Narucio sam ovaj, koja je to verzija?
http://www.aliexpress.com/item/Origi...arefor-shkmail
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
Od kad joj je stigao telefon ni traga ni glasa od @montenegrine bar koju sliku letve da postavi![]()
Hahhahah ne stižem!!!
A oću da ga flešujem na noviju verziju software-a.
Evo obećavam da ću javiti sad za vikend.
Meni je u posti, dako iduce sedmice ga uzmem.
Aj sa srecom...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks