Page 425 of 775 FirstFirst ... 325375415421422423424425426427428429435475525 ... LastLast
Results 10,601 to 10,625 of 19363

Thread: stvari koje vas nerviraju

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Pray for istanbul, upalih vijesti da gledam jel se opet nesto desilo... Kad vidim ljudi i dalje seru. Tacnije ove sto zive za lajk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Spotted Podgorica je blago domaćeg interneta
    Ne znam šta je bolje, ljudi koji postavljaju objave ili magovi humora koji se naprežu u komentarima iz petinih žila ko da ih neko za to plaća
    Last edited by Miss_Lucifer; 14-01-16 at 12:06.
    Зашто ме мрзиш што волим Шешеља?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Thanks Thanks Given 
    2,904
    Thanks Thanks Received 
    3,509
    Thanked in
    1,576 Posts

Koliko bi ostalo ljudi u cg kad bi pohapsili svo smece...!?
    Tu es mon héro!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by McS View Post

Je li ovaj Borislav otac Ivana Delića? Viđeh da ova ministarka reče da imaju 13 miliona ali da se prijavilo 10.000 žena i da im sad treba jedno 30-40 miliona.. Neka uzmu od Rađenovića i ekipe i daju ženama sa 3 i više đece.To me nervira kako sad nema para za žene ali za limenku i za policiju će se nać pare!

Thanks Thanks Given 
    1,677
    Thanks Thanks Received 
    1,251
    Thanked in
    832 Posts

A đe im neće opet upanut u redakciju i sve ih izbušit.

http://www.cdm.me/svijet/evropa/sarl...o-zene-u-kelnu
    Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Tripleta View Post
    A đe im neće opet upanut u redakciju i sve ih izbušit.

http://www.cdm.me/svijet/evropa/sarl...o-zene-u-kelnu
    Oni na surov način kažu oni što većina nas misli. Sama Angela Merkel je rekla u parlamentu svoje zemlje da je multikulturalnost propala ideja.

Po meni si gori ti koji pozivaš na njihovo ubistvo nego oni koji skrnavljući smrt jednog dječaka pokušavaju da otvore oči političarima Evrope.

Thanks Thanks Given 
    1,677
    Thanks Thanks Received 
    1,251
    Thanked in
    832 Posts

Šteta po tebe što nisi multikulturalan, možda bi i imao neku šansu kod Sirijke koju sam upoznao prije par dana u Sejdefu. Kim Kardašian 2 po izgledu, zna 2,3 jezika, ne mrzi nikoga, bježi od rata. Za razliku od tebe koji si Piter Krauč 2, ne znaš ni srpski, mrziš svakog ko nije kao ti, propagiraš mržnju.

I da, treba ih istrijebit kad forsiraju ksenofobiju. Isto kao i Isil.
    Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Šteta po tebe što nisi multikulturalan, možda bi i imao neku šansu kod Sirijke koju sam upoznao prije par dana u Sejdefu. Kim Kardašian 2 po izgledu, zna 2,3 jezika, ne mrzi nikoga, bježi od rata. Za razliku od tebe koji si Piter Krauč 2, ne znaš ni srpski, mrziš svakog ko nije kao ti, propagiraš mržnju.

I da, treba ih istrijebit kad forsiraju ksenofobiju. Isto kao i Isil.
    1. Podvuci gdje je propagirana mržnja?
    2. Umiješ li ti napraviti neko poređenje mimo fudbala? Ima života i van fudbala
    3. Pored tako lijepih Crnogorki, zaista mi Sirijke koje bježe od rata nisu prioritet nit' potreba.

Ne mrzim ja nikog. Ako Angela Merkel može reći da je multikulturalnost mrtva, onda i ja mogu biti "ksenofob" ništa manje nego je ona. Btw, većinu ter. napada u zemljama Evrope izvrše muslimani rođeni i odrasli u toj zemlji, što znači da se njima zapadne vrijednosti ne primaju, i da oni nisu spremni na suživot sa Evropljanima po sopstvenom izboru, ne po prisili svojih sugrađana.

Thanks Thanks Given 
    85
    Thanks Thanks Received 
    98
    Thanked in
    54 Posts

Opet posao. Ovaj uredjaj je u garanciji i ne reaguje na punjac. A DJE JE PUNJAC??
    Although my heart may become stone cold, my sword and my honor will last forever.

Thanks Thanks Given 
    1,677
    Thanks Thanks Received 
    1,251
    Thanked in
    832 Posts

Quote Originally Posted by γνῶθι σεαυτόν View Post
    1. Podvuci gdje je propagirana mržnja?
    2. Umiješ li ti napraviti neko poređenje mimo fudbala? Ima života i van fudbala
    3. Pored tako lijepih Crnogorki, zaista mi Sirijke koje bježe od rata nisu prioritet nit' potreba.

Ne mrzim ja nikog. Ako Angela Merkel može reći da je multikulturalnost mrtva, onda i ja mogu biti "ksenofob" ništa manje nego je ona. Btw, većinu ter. napada u zemljama Evrope izvrše muslimani rođeni i odrasli u toj zemlji, što znači da se njima zapadne vrijednosti ne primaju, i da oni nisu spremni na suživot sa Evropljanima po sopstvenom izboru, ne po prisili svojih sugrađana.
    1: Rekao si što većina NAS misli. Drugim riječima, mrzim, ne podnosim Arape, ali ako me neki Saudijac pospe zlatom polizaću mu anus.
    2: Lupaš.
    3: To brate, samo domaće.

Angela nije rekla da ona nije multikulturalna (razmisli malo ako imaš čime što bi bilo da političarka sa takvim ugledom kaže tako nešto), nego možda građani Njemačke što je stvarno veliko iznenađenje s obzirom na to da je Njemačka u prošlosti bila vojno neutralna. Ti što izvršavaju terorističke napade su samo glupi ljudi koje je lako nagovorit na sve s obrazloženjem da ako se raznesu gore ih čekaju 4 boginje i bahanalije. Takvih svuđe ima, nema razlike između Brejvika i njih. Osim boje kože i religije (koju muslimani nikako ne poštuju jer da je poštuju nikoga ne bi ubili).
    Šetao sam po skoro svim zemljava EU i nisam nešto primijetio mržnju prema muslimanima, posebno ne u Njemačkoj (osim desnice koja organizuje skupove ali odmah ide kontra miting) jer ima 5 miliona PRIJAVLJENIH Turaka. Moguće da oni tu mržnju gaje u sebi ili piskaraju po internetu ovako kao ti, ali je javno ne smiju ispoljit od Turaka. Ili ne daj bože da ubiju nekog samo zato što je Turčin. Živi se ne smiju čuti od Turaka, glavni grad im ima više Turaka nego Njemaca. Prošetaj malo van Crne Gore, proširi vidike, možda se opametiš malo. Mada teško sa takvom lokacijom.
    Last edited by Tripleta; 14-01-16 at 18:42.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

1: Rekao si što većina NAS misli. Drugim riječima, mrzim, ne podnosim Arape, ali ako me neki Saudijac pospe zlatom polizaću mu anus.
    2: Lupaš.
    3: To brate, samo domaće.

Angela nije rekla da ona nije multikulturalna (razmisli malo ako imaš čime što bi bilo da političarka sa takvim ugledom kaže tako nešto), nego možda građani Njemačke što je stvarno veliko iznenađenje s obzirom na to da je Njemačka u prošlosti bila vojno neutralna. Ti što izvršavaju terorističke napade su samo glupi ljudi koje je lako nagovorit na sve s obrazloženjem da ako se raznesu gore ih čekaju 4 boginje i bahanalije. Takvih svuđe ima, nema razlike između Brejvika i njih. Osim boje kože i religije (koju muslimani nikako ne poštuju jer da je poštuju nikoga ne bi ubili).
    Šetao sam po skoro svim zemljava EU i nisam nešto primijetio mržnju prema muslimanima, posebno ne u Njemačkoj (osim desnice koja organizuje skupove ali odmah ide kontra miting) jer ima 5 miliona PRIJAVLJENIH Turaka. Moguće da oni tu mržnju gaje u sebi ili piskaraju po internetu ovako kao ti, ali je javno ne smiju ispoljit od Turaka. Ili ne daj bože da ubiju nekog samo zato što je Turčin. Živi se ne smiju čuti od Turaka, glavni grad im ima više Turaka nego Njemaca. Prošetaj malo van Crne Gore, proširi vidike, možda se opametiš malo. Mada teško sa takvom lokacijom.
    1. Posle svega onoga što se dešavalo sa teror.napadima, moje je mišljenje da većina misli. Evropa je dominantno hrišćanska zemlja, i vjerujem da postoji značajan strah od izbjeglica islamske vjeroispovjesti. Prosto ih je strah sa kakvim namjerama dolaze, ništa čudno.

2.
    http://www.jutarnji.hr/merkel--konce...ropao-/895820/
    http://www.spiegel.de/politik/deutsc...-a-723532.html

"Multikulturalizam je mrtav"
    Merkel je rekla da je projekat multikulturalizma propao i da je zahtev da useljenici nauče što bolje nemački jezik, kako bi na tržištu rada imali više šansi, u potpunosti ispravan i opravdan, kao i traženje da prihvate hrišćanske vrednosti i da poštuju nemačke zakone i kulturu.
    Al nije Merkelova usamljena u tom mišljenju, isto misli i Dejvid Kameron, a vjerovatno i premijer Danske Leke Rasmunsen, pa kaže:

Premijer Danske Leke Rasmunsen još uvek nije, poput Angele Merkel i Dejvida Kameruna, obnarodovao da je politika multikulturalizma u njegovoj zemlji doživela neuspeh. Ipak sve ukazuje da neće moći još dugo da se pretvara kao da se ništa ne dešava.Duh "civilizacijskih sukoba" nije zahvatio samo Odense i Kopenhagen, već i udaljeni Grenland.
    http://www.vesti.rs/Angela-Merkel/Da...e-mrtva-3.html

A ovo za Turke, kako se 78 miliona Njemaca boji ovih 3 miliona Turaka, to ću prepuštiti tvojoj mašti da uživaš u tome. Greota ti kvariti fantaziju.

State Number of Turks % of State population % of Turks in Germany
    North Rhine-Westphalia 1,019,000 5.7 34.0
    Baden-Württemberg 508,000 4.7 16.9
    Bavaria 377,000 3.0 12.6
    Hessen 283,000 4.6 9.4
    Berlin 218,000 6.2 7.3
    Lower Saxony 221,000 2.8 7.4
    Rhineland-Palatinate 122,000 3.1 4.1
    Hamburg 93,000 5.2 3.1
    Schleswig-Holstein 60,000 2.1 2.0
    Bremen 49,000 7.4 1.6
    Neue Länder (former East Germany) 25,000 0.2 0.8
    Saarland 23,000 2.3 0.8
    Total 2,998,000 3.7 100.0

Thanks Thanks Given 
    1,677
    Thanks Thanks Received 
    1,251
    Thanked in
    832 Posts

Kako si ti tezak covjek. Oni bjeze da spase zivu glavu, sto sam cuo iz prve ruke (nije mi morala to reci, imam oci) dok ti vjerujes u ono sto ti se plasira u medijima, ali samo prisvajas ono sto ti odgovara. Nemoj mi pricat o Njemackoj nista, svaki Njemac ima za komsiju Turcina i bas nikakve mrznje otvorene medju njima nema. Najbolje da predjes granice CG, pusti Vikipediju.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Najbolje da predjes granice CG, pusti Vikipediju.
    Ono kad ti pijevac od 20 godina kaže da pređeš granicu. Neprocjenjivo. Vidim da si sebe već ubijedio da si svjetski putnik i tako da nema svrhe polemisati. Podosta sam proputovao što poslom, što turistički/kod rodbine, a i vidio i čuo dosta od njih i njihovih prijatelja. Da se vole - ne vole se. Njemci su jako hladni i rezervisani prema pridošlicama, pa makar oni tu živjeli i 30 godina. Što mi dovoljnio govori koliko si ti sa njima kontaktirao, vjerovatno nisi iz geta svoje rodbine izlazio dok si bio u Dojčland, ako si uopšte ikad i bio. Nego da bataljujemo polemiku, nema smisla.

Thanks Thanks Given 
    91
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    7 Posts

Lavez komsijinog psa.

Thanks Thanks Given 
    1,677
    Thanks Thanks Received 
    1,251
    Thanked in
    832 Posts

Ono kad ti pijevac od 20 godina kaže da pređeš granicu. Neprocjenjivo. Vidim da si sebe već ubijedio da si svjetski putnik i tako da nema svrhe polemisati. Podosta sam proputovao što poslom, što turistički/kod rodbine, a i vidio i čuo dosta od njih i njihovih prijatelja. Da se vole - ne vole se. Njemci su jako hladni i rezervisani prema pridošlicama, pa makar oni tu živjeli i 30 godina. Što mi dovoljnio govori koliko si ti sa njima kontaktirao, vjerovatno nisi iz geta svoje rodbine izlazio dok si bio u Dojčland, ako si uopšte ikad i bio. Nego da bataljujemo polemiku, nema smisla.
    23 za 16 dana. Mlad ali sam siguran da sam do 18. godine bio u vise zemalja no sto ćeš ti za života, ne hvalim se nego vidim da te ovo pogodilo pa da te dotucem. I ja velim da nema smisla voditi dijalog s tobom.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Evo iščitah ovih zadnjih 8-9 postova i zaboravih što me nervira, ako se mogu śetit grom me ubio.

Neka ga ne mari...
    Neka ga ne mari....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nervira me ZVOGANJ i Copetova kuhinja,meni ono nije smiješno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zvoganj je djetinjarija. I da, nije smiješno nit nešto naročito zabavno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zvoganj je djetinjarija. I da, nije smiješno nit nešto naročito zabavno.

Jeste; vidim ova đeca baš poluđela.. Jbm ti kad Zvoganj i Gastoz imaju po milion pregleda na yt...

Thanks Thanks Given 
    5,005
    Thanks Thanks Received 
    9,039
    Thanked in
    4,358 Posts

debili koji lijepe deklaracije na dno šerpa, tiganja i ostalog suđa!
    stvarno nevjerovatno koliko glupih ljudi ima na ovoj planeti!
    nothing comes from violence and nothing ever could

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Odlijepi pa pravac zenski kutak-noktici za savjet
    http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
    Les chiens aboient, la caravane passe.

Thanks Thanks Given 
    5,005
    Thanks Thanks Received 
    9,039
    Thanked in
    4,358 Posts

odlijepila sam nego je ostalo ljepilo! e pa svašta!
    nothing comes from violence and nothing ever could

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mene nerviraju ambalaze dje je nacrtana strelica(ono, tu otvoriti) i mucis se ka avetinja i na kraju uzmes noz.

...ili sam smotana

...i nemam zivaca
    http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
    Les chiens aboient, la caravane passe.

Thanks Thanks Given 
    12,533
    Thanks Thanks Received 
    2,360
    Thanked in
    1,205 Posts

Quote Originally Posted by goozica View Post
    debili koji lijepe deklaracije na dno šerpa, tiganja i ostalog suđa!
    stvarno nevjerovatno koliko glupih ljudi ima na ovoj planeti!
    aaaaaaaaaaaaaaaaa jes, pa onaj lijepak ostane i em što prvi put i sporet i serpu sredis, no sto ti za vazda ostane fleka! Pi! I na čase cesto znaju da se ne mogu odlijepit i ostane fleka
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Page 425 of 775 FirstFirst ... 325375415421422423424425426427428429435475525 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)