Izgleda da Premier liga od sledece sezone ide na Arenu![]()
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
Mozda nemas LNB za 13e.
Po forumima se prica kako ce da preuzmu. Normalno da nece nista da objavljuju dok ne bude zvanicno...
Meni rade jer su oni na HB a ja imam HB kao drugi satelit. Dakle da bi ih imao antena ti mora biti podesena na Eutel i HB akp imas duplo oko odnosno LNB.
Послато са GT-S5301 уз помоћ Тапатока
13 e je položaj satelita zvanog Hotbird, na kome su Eurosport HD kanali, a ono e je engleski East ili Istok.
A Eutelsat je na 16 e, a Astra je na 19,2 e.
Tako da znaš ubuduće.
E sad koliko ukupno imaš LNB-ova?
Ako imaš više od 1, onda mi reci ima li 1 LNB lijevo od onog u sredinu, gledano iza antene?
Ako ima onda ti je taj LNB za 13 e ili Hotbird, to jest za Eurosport HD.
Onda je ili ti ugašen taj kanal njihovom greškom, ili se uopšte nisi pretplatio na njega ili ti nije podešena ta frekvencija kanala u Risiveru.
P.S. ili ako imaš više LNB-ova u jednom pakovanju, ali je malo veći.
Послато са Lenovo A536 користећи Тапаток 2
Kako da promijenim raspored kanala u listi kanala?
Nikako, nije moguce promijeniti raspored kanala na Total TV-u.
Ima lista omiljeni kanali gdje mozes da dodas kanale
Moze li jos nedje da se gleda NBA osim na SK?
za 2 do 3 mjeseca novosti u vezi HBO-a.
http://forum.sbb.rs/viewtopic.php?f=53&t=8193&start=820
Od instalacije Total Tv-a par dana prije Nove godine nemam samo signal Prve TV i RTCG2. Objašnjenje montera je da je problem u kablu koji vodi od ormarića na hodniku zgrade do risivera. Jeli to realno ako je prijem svih ostalih kanala odličan?
Ja kad sam zamijenio stari za novi risiver imao sam problema sa tim kanalima i sa jos nekoliko njih ako se dobro sjecam ukupno ih je bulo desetak, takodje su mi rekli da je upitanju kabal i stvarno od kada sam ga zamijenio svi kanali rade besprekorno.
Znači li to da moram da štemujem zid u stanu u koji sam se tek uselio???
Realno je to inace i ja montiram total i desava se kad je ima velikih gubitaka u kablu da je signal slab i da ne moze resiver da otvori dva kanala a to se zahvali podizvodjacima koji su ugradili kabl od 5 centi po m tj kabl loseg kvaliteta i koji ti samim tim nijesu ostavili prostora da ti provuces novi kabl , vjerovatno nemas ni optiku izvucenu po stanu kao i mrezni kabl barem izmedju soba
Provjerio i oko, isti stvar sam i ja iamo ali do oka je bilo.
Ne moras da stemujes zid, negdje u hodniku ispred ulaznih vrata postoji razvodna kutija od kpje je kabal sproveden u tvoj stan e u njoj se otkaci kabal koji ide u tvoj stan izvuce se i provuce se novi. Da bi ovo uradio moras da dovedes majstora koji ce da utvrdi koji je tvoj kabal, da nebi iskopcao koga drugog, i koji ima tanku sajlu sa kojom ce ti ptovuci novi kabal.
Čekam servisera kao da sa druge planete dolazi... Najavio se još za juče i još ga nema. Nadam se da će znati da zamijeni taj kabal. Optika i mrežni kablovi postoje...
4. Ili 5. Januara zovem ih, kažu vaš problem je prijavljen očekujte operatera što je brže moguće..pitam kad? Kaže posle praznika, 10. Ili 11. Jan..OK, nema nikog, 12. Ih zovem kaže nemamo evidenciju da ste uopše prijavili, odje nam ništa ne piše, sa kim ste vi razgovarali? Sad je kao prijavila i da ih očekujem ove ili sledeće nedelje..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zato taj serviser kad dodje, uzmes njegov broj i kad ti zatreba zoves njega, a ne total.
Iskreno da ti recem ta zamjena kabla se naplaćuje, sad koliko je to izvodljivo da maknu stari kabl i novi provuku pitanje je...
Sent from my 6043D using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks