Msm da ja ovo imam Vili...
Nemas ga![]()
TAKUMI
Jbg,sa ovima sam skidao i stavljao glavu motora kolko su kvalitetni
Dzaba kad nemas 10mm za drzanje rotora.
TAKUMI
Svake zime se putevi posipaju, pa me zanima koji je najbolji nacin da se zastiti auto od kamencica? Koliko god drzao rastojanje, desi se da po koji kamencic zvekne o haubu. Da li staviti paint protector, paint defender spray, ili nesto trece... ili na kraju krajeva ne stavljati nista a ono sto se osteti sanirati ??
FabioNi vidi u okov,foerh-mreza doo ili berner-fortuna doo...to su zajednicku za drzanje rotora i odvijanje tvog kuplera...u prevodu freilauftremenshaiben fur lichtmashine....
Zvao sam sve, bio sam u skoro svaku prodavnicu i niko nema.
Oli mi ga prodat/rentat?
TAKUMI
Znaci drzati rastojanje od 350m, svaku tackicu ignorisati.. sprovesti terapiju kao Stevu Zigonu..
Ja sam imao clear bra, svugdje, makao sam odmah. Drzim rastojanje i bok.
![]()
Last edited by Fabia_Elegance!; 11-01-16 at 16:55.
TAKUMI
A kad pretices moras se primac , pogotovo kamiona
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6040D using Tapatalk 2
Renault
To je obicno za sekund...
TAKUMI
Remont letve volana gdje, kod koga a da je pouzdano i kvalitetno uradjeno.
Bila je neka firma dolje nedje oko HN-a... znam da je brat radio i bio je prezadovoljan... Da se ne sjeca ko, ko bjehu oni?
Stara Zlatica, Zlatko se zove ja mislim.
TAKUMI
Moze li mi neko reci kakve su Hankook gume (zimske), konkretno I*cept RS2, kakva su vasa iskustva s njima ?
![]()
Who let the dogs out
Ja sam ih nekad imao, meni si bile sasvim ok. Mada ja ovaj odgovor uzmi sa rezervom posto ja nisam doktor profesor auto mehanike i inzenjer robotike u automobilizmu.
Audi a7, 2010godiste, 3.0tdi, 180kw, quattro, od opreme ima skoro sve (nema mozda bang&olufsen, slot za data karticu)...
Interesuje me kako se dodaju mape i da li imaju koje druge osim Guglove. Na koji nacin se ubacaju gugl mape, s obzirom da se one na kompjuteru strimuju, a ne skidaju
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks