sad mogu i 2 utakmice da se igube do kraja...realno kuci sve 4 da se dobiju i da se pusti sutjeska u niksic![]()
Halil Kanačević pojačanje Budućnosti!![]()
Maksim na utakmici Srbija - Hrvatska najavio Halila Kanacevica kao pojacanje.
Sent from my iPhone using Tapatalk
http://www.sansasport.com/kosarka/ab...-liniju-plavih
Kanačević, izgleda. Nije loše...
In vino veritas
Fino čim su ga otpustili![]()
Za sad luka I tadija potpuni demant na moju srecu naravno.
I pored toga sto nam je dostini premrzan za ocekivat je bilo da je bolji trener od jovovica I da tesko moze gore.
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
2015-16 * CAI Zaragoza ACB 13 1 12.1
0.85 2.85 .297 0.15 0.38 .400 0.62 1.00 .615 0.77 2.00 2.77 0.54 0.23 0.08 2.31 0.69 2.46
2015-16 * CAI Zaragoza Eurocup 10 0 14.9 2.10 4.30 .488 0.10 0.60 .167 1.00 1.20 .833 2.00 2.50 4.50 0.30 0.40 0.40 2.60 1.30 5.30
Ovo boldovano su minuti i poeni u ACB ligi i Eurocupu. Prilično skroman učinak.
Dick Laurent is dead!
Nije mi on neki igrač, sasvim prosječan je. Rađe bi gleds rikića
Послато са Lenovo K50-t5 уз помоћ Тапатока
Ispade Pavićević pogodak, za sada.
Zvek.
Odlična igra Budućnosti.
A kad može Cedevita igrat Evroligu i ostale ekipice, mogla je i Budućnost ladno...
Sad se to vidi...
gledam Buducnost protiv Cedevite u rosteru je imala 3 crnogorca
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Od onoga sto igra Rikic tesko moze losije.Onaj covjek je nikakav faktor u oba smjera, ovaj samo da bude drugi Subotic bice dovoljno da bude bolji od njega.Vjerovatno nijesu mogli naci nista kvalitetnije u ovom trenutku pa je ovo neko kojeg su iskopali u zadnjem trenutku, ima CG pasos pa ce moci igrati i u domacem prvenstvu dje mogu samo 3 stranca cini mi se.
Kanačević je četvorka, ako me pamćenje dobro služi. Možda Pavićević sprema i neku small Ball varijantu, ko zna...
Sent from my D6603 using Tapatalk
In vino veritas
Ono što sam ga gledao ,nije na mene ostavio neki naročit utisak... mada, ovo je izgleda sezona u kojoj baš takvi pomjeraju granice :-).
Bitno je da ne remeti hemiju u timu, jer trenutno sve u ovoj ekipi funkcioniše toliko dobro da ja tu ništa ne bih dirao. Sad,do kad će to trajat'...
Shit has hit the fan !
Evo neki skauting njegov sa drugog foruma
krilni centar, pomalo podseća na one undersized evropske čevorke poput Zorana Savića, sa izuzetnim fizičkim prisustvom pod košem i odličnim snalaženjem na niskom postu, bez nekih spektakularnih atletskih i fizičkih predispozicija, ali sa izuzetnim osećajem za igru i pogotovo za korišćenje svoje fizičke snage. Mene je Kanačević prvi put podsetio na Luka Harangody-ja po svom nekinvencionalnom stilu igre, naravno, sa mnogo manje napadačkog potencijala od Harangody-ja, ali sa stilom koji se nikako ne uklapa u celu koledž priču sa 10 savršeno građenih afroamerikanaca. Kanačević je izuzetan fizikalac, neko ko odlično koristi svoju snagu da ostveri prisustvo u reketu pod oba koša, solidan je atleta, ne spektakularan, ali dovoljno dobar da zna da iskoristi mismatch ili odigra dobru odbranu iz drugog plana. Napadački je dosta orijentisan na reket, gde se jako dobro snalazi, ima finu leđnu tehniku, koristi dosta fintu šuta, dobro se pozicionira blizu koša i često završava napad desnim poluhorogom, ređe se služi levom rukom, ali je i tu solidan. Zna da spusti loptu i napadne licem tromijeg igrača, ima dobar roling uz čeonu liniju i centarski zakorak koji često koristi, dobra je opcija i za spuštanje lopte od strane beka nakon preuzimanja, često ide na zakucavanja kada ima dovoljno prostora. Van reketa je mnogo manje opasan. Nema toliko loš šut, zna da pogodi spolja, ali mu to nije najjača strana. Dobar je u igri dva na dva, pre svega jer postavlja izuzetno snažne blokove iz kojih se dobro odmotava i gotovo uvek ide ka košu, jako retko se otvara za pick&pop. Na NCAA turniru protiv Uconn-a, protivnici su uspeli da ga drže dalje od koša i nateraju da više igra licem, uvek je na njemu bio niži i brži čuvar kojeg nije uspevao lako da prođe igrom licem, pa je često uzimao šuteve sa poludistance i za tri poena, koje je solidno pogađao, ali opet je neutralisan u ofanzivnom skoku i pod samim obručem. U odbrani je izuzetno energičan, jako dobro prati igrača i ima odličan osećaj za blokadu, dovoljno je snažan da izdrži duel igru, a opet i dovoljno pokretan da zadrži većinu četvorki. Najveći problem mu prave strech četvorke koje ga izvuku napolje, njih ne može najbolje da isprati, nije toliko brz ni pokretan da ih juri kroz blokove, i često ga povuče defanzivni skok pa im ostavi dosta prostora za šut. Izuzetan je skakač, ima onaj osećaj za to gde će se lopta odbiti, energičan je u zagrađivanju i dobro se nosi u skoku i protiv dosta viših igrača. Ono što me najviše impresionira kod Kanačevića je izuzetan košarkaški iq, izuzetan osećaj za asistenciju, čitanje igre, kretnji igrača, percepciju, poteze protivnika. Fantastičan je dodavač sa visokog posta, uvek igra sa podignutom glavom i ima izuzetan pregled igre i jako dobar pas. To mu je uz skok i odbranu i najjača strana. Nije neko ko uzima mnogo šuteva ili troši mnogo lopti, nije glavni košgeter bio ni na St. Joseph’su, uglavnom je delovao iz drugog plana. Zna da uđe u serije kada je nezaustavljiv, tada igra sa mnogo samopouzdanja i pogađa i ono što inače ne bi, a opet zna i totalno da bude van meča. Igra sa dosta emocija, često je znao da pretera u tome i da uđe u raspravu sa sudijama, protivnicima ili čak i sa navijačima. Sve u svemu, unikatan igrač, zna da bude prava opasnost pod košem gde se dobro snalazi, izuzetno snažan i agresivan, jako dobar u skoku i odbrani, fantastičan dodavač i organizator i neko ko može da pogodi za tri poena, igrač kojeg treneri prosto obožavaju jer će uvek izginuti na terenu.
samo nek se bori i to je to.
Ja sutjesku ne bi pustao,nakon svih relacija izmedju dva tima u prethodne dvije sezone.I svakvog pljuvanja.
Sad da ih pustimo,niksicani bi opet poskakali
Podgorica Podgoricanima!
https://www.facebook.com/ABALiga.jtd...413142/?type=3
Makedonci poluđeli![]()
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Neutralan sam. 3 koraka.
edit:
Kako ih brat potpaljuje. XAOC.
Last edited by A_R; 11-01-16 at 22:43.
Tri koraka, ali i da su dva trebalo bi podsjetiti da su pet poena casceni od sudija u dva napada i plus loptu.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Ima li snimak dje koraka
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
nema potrebe da gledas, ocigledni koraci![]()
Šut za 3, statistiku je uradio "Nagy" sa hrvatskog sportnet foruma, inače lik ima detaljnu statistiku od početka lige, mnogo detaljnije od onoga što izbacaju na ABA sajtu
Originally Posted by Nagy
Originally Posted by Nagy
To je ono sto sam ja pricao svima zadnjih sezona,Buducnost je sutirala svaki put 3/20 trojke i slicno,katastrofa smo bili.Pogledajte cim skoci procenat iznad 30,31% osvaja se prvo mjesto
Podgorica Podgoricanima!
Na nivou lige sve lošiji i lošiji procenat šuta, a više se šutiraju trojke.
Budućnost bi sa ovakvim procentom u sezoni 11/12 bila osma
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks