Hrvati su sasvim korektni, o nasim momcima samo u superlativu...
Sent from my iPhone 6S using Tapatalk
nejasan mi je skroz ovaj animozitet svih komentatora arene,mjenjao sam stream-ove jer nisam mogao da slušam ali svudje isto. aj dobro hrvati,nego edin i ovaj srbin koji bi valjda trebalo objektivno da izvještavaju. postoji li neki razlog?
Hrvati su sasvim korektni, o nasim momcima samo u superlativu...
A jeste li protiv Buducnosti odigrali,samo da se ne pomame sad i jedni i drugi.
Komentatorima sve najgore,prvi put gledam ovu arenu,pih
Lujo uzmu titulu.Care
Kako sam ih osjetio,no je neko pricao kako ce ova cedevita da nas oplete 10+
Podgorica Podgoricanima!
Rikic za dva minuta 4 licne greske jbt.
Dobro primjetise i drugi ljudi ovo za komentatore, da ne bude da sam samo ja lud i pricam gluposti
Inace rapsodija u napadu,ko Spurse da gledam,lopta kruzi, kretanje bez lopte, cutovi, nema silovanja, otvoreni sutevi,cak i Subotic dao trojku u odbrani isto dobro ali u velikoj mjeri zato sto Cedevita ne moze nista da pogodi.
ponedeljak-zvezda
četvrtak-darušafaka
nedelja-budućnost
pa vi vidite odakle ovoliko karanje nad cedevitom![]()
jel moguce ovo??
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
oo kakvi koraci Muse sudije ne sviraju..pi
gasi.
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Bogomi je Luka preporodio ove momke, sad mu i rotacije imaju smisla, izuzetno tecna igra i konacno ne djeluju ka razbijena banda no se svakome zna dje je mjesto, uz lucidna utrcavanja, protivnicka odbrana ispada ka luda.
Ne skidaju se gace u goste protiv jacih ekipa, tu nema cija zasluga bit sem Lukina. Djeluju konacno kao tim, ne mislim samo na ovu utakmicu nego i na proslih par.
Svi smo mi kivni bili na Pavicevica zbog debakla reprezentacije i šikaniranja Vucevica ali mu se mora priznat da je poslozio odje kockice i da je doveo neke stvari u red. Ili mu je doslo iz guzice u glavu, ili je $eo neko i razgovara sa njim ne znam, ali eto...Funkcionise ovo...
Ja nikako ne primjecujem to da komentatori imaju nesto protiv Buducnosti. Oni ovako izvjestavaju prilikom bilo kojeg meca , imaju taj podrugljiv ton , ka da se sprdaju sa svakim
Meni sve mirise da ce Luka da izdominira ABA ligom.
Sljedece godine dolazi Milko da se proba Euroleague :-)
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
PUNI BREEE, ufff samo plej of da se igura!
Послато са GT-I8190 уз помоћ Тапатока
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
dok zvezda i cedevita igraju po 3 meča u 7 dana budućnost ladi mudaa ne zaboravite da će budućnost imati skoro mjesec dana ako ne i više da ladi muda do početka play-off
![]()
Buducnost ima finale play offa a u finale tesko da ce ista moc no nikad se ne zna
Bas me zanima kako ce se sada izboriti sa ovim presingom.
Samo dvades' razlike. Buhahahahhahah.![]()
Samo da ne bude frka sad...kao kad su Radonja i Jovovic znali prokockat ovo...
Sent from my D6503 using Tapatalk
Pustaju sudije sad prejaku igru cedeviti , a ovo su muda sto radi Tadija ovako se ubija protivnik
Sreca pa je Cedevita ova tragicna sa bacanja takodje, ali ako je ona trojeka Tadije najbolje sto se moze izvuci onda se mora nesta drugo mijenjati u napadu.
Nema padanja, velim ja. Nije to ista ona bezmuda ekipa, konfuzna u napadu pod pritiskom. Ocekivao se naravno pad u igri ali se podigose odma i smirise ih brzo.
E ovo sad ne bi smio ni Branko Brnovic da preuzme zadnju cetvrtinu ispustit, sa sve Šofrom malerom
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks