Originally Posted by
Gandalf_White
Sve je u redu jokac nema zamjerke
Samo ti stvari posmatras kao gost a ja kao gost i ugostitelj
Meni se ne isplati da mi ti budes gost, bez obzira koliko ces potrositi. Jer tvoje 10eur teze padne nego 100eur od stranca

Ne misleci na tebe licno vec na naseg covjeka.
Kao sto sam gore vec pisao, nasi ljudi su specificni i treba ih izolovati. Koliko su specificni pokazuje i to da idu na Zlatibor dje nema sta da ze vidi pored recimo jedne Jahorine ili Kopaonika....
Ali kao sto rekoh, ko je god zaradio od naseg gosta halal mu...
Saglasna sam s tobom da je strani gost veće platežne moći a samim tim i primamljiviji, ali moram odmah bačit hejt na ovu neistinu oko Zlatibora!!! Zlatibor ni može nikakko da se nazove dosadnom planinom, pošto ima mjesta za setnju do mile volje, ni ja ne bih ni za živu glavu posla radi bazena, ali radi šetnji, zdravoga i liejpoga vazduha, predivne, ponavljam predivne prirode, vazda!!! Bila sam i na Kopu, super, ali je meni ako neću da skijam Zlatibor ljepši, s druge strane ove godine je započeta izgradnja gondole koja će povezivati centar Zlatibora i Tornik, tako da cemo i mi koji nijesmo Bode Miler lijepo moći da se sijamo na Torniku, inače od ove sezone imaju i dvije nove staze za skijanje....suština je, dopadalo se to nama ili ne, da Srbija jako ulaze u svoje ski centre i osamdesetih Kopaonik je bukvalno bio pustopolje kad je Žabljak imao tri žičare, danas Žabljak ima jednu žičaru i 1.5 km staze a Kopaonik 63 km i tri sestosjeda, sedam cetvorosjeda, dva dvosijeda, i 14 ski liftova, 97% pokriveno sistemima za vještačko osniježivanje, a to ima i Tornik...Takodje, Jahorina koju pominješ je '84. godine bila domaćin Olimpijade i ništa se nije promijenilo od tada...doduše, tada je bilo to top pa i danas je za nas čudo, ali je svakako osim ta dva sestosijeda koja su moderna sve ostalo vrlo slično...što se tiče Jahorine, uživala sam i prelijepo je za skijanje i uveče za provod, dernek, bolje rečeno, po domaćinski...ko voli....ali ne bih podcijenila bas Zlatibor...zato ti bačih hejt
@Mojsije idi na Zlatibor prelijepo je
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Bookmarks