Kakva divnoća od filma
http://www.imdb.com/title/tt3488710/
E nisam gledao navedene, Zahvaljujem![]()
Kako me je smorio The revenant.... Aooooooooooooo.. Jos sam ja tip koji voli avanturu, ali toliko nekih nepovezanih stvari, toliko je nerealisticna u prica da me je skroz smorila. Mislim ako radis realan film, nemoj praviti superheroje, covjek se posjece na prst malo pa umre od infekcije. Spoiler: brat je citav iskaishan po ledjima, gole duboke rane i da se nista ne inficira... U majiciu trci na -10 , spava pod otovrenim nebom ,i ne jede nista. I prezivii...
Zaspah pred kraj 10min tek sam jutros pogledao.
Sto se tice glume Kapriove, vjerujem da je preko pola filma dubler odradio...
Evo da i ne skrecem sa teme... Nece vas oduvati ali nije los film
http://www.imdb.com/title/tt2305051/?ref_=wl_li_tt
Last edited by Gandalf_White; 01-01-16 at 00:36.
One Ring to Rule them all...
jesi vidio sta je sve covjek mogao da prezivi 1820? zvek.
nothing comes from violence and nothing ever could
Evo na piratebay , di hateful eight neki 720 br rip? Na kickass su makli dosta verzija, valja li ovo cemu ?
posto decenijama u familiji se kupuju novine 31.decembra, radi programa novogodisnjeg.. i crtanje pravougaonicima nekog dobrog sadrzaja.. pa tako je zaokuzen i nocas u 00:31 Pink, Lovci na misli.. Vrijedi li cekati to.. ako je neko gledao ?
Konacno se nacerah da pogledam Mad Max FF na racunaru i film je i dalje fenomenalan, daleko od dozivljaja gledanja u bioskopu, pojedini efekti jednostavno izgledaju losije na manjem ekranu(neki scene ocigledno namjenjene za 3d projekcije kao i "compositing" koji je ocigledniji ali nista sto pretjerano smeta), ali i dalje najbolji film iz prosle godine.
Potpuno sam zaboravio koliko je muzika dobra.
Tako se isto moze reci za Day Lewisa u My Left Foot sat i po grcenja i mumlanja. Nije da sam neki veliki fan Di Caprija ali mu svaka cast za ulogu. A i nesto se ne secam te mase ljudi koje je pobio, onog jednog Francuza je Indijanka kastrirala, Hardyja su isto Indijanci skembali. Otkad ga je medved izmrcvario smakao je ponekog Francuza i Indijanca ali sad bas masu ljudi...
Jeste nerealno sto je preziveo toliko kasapljenje od tog medveda samo uz neke krpe a sto se tice puzanja njegov lik se bazira na stvarnoj osobi koja je navodno 300 kilometara propuzala posle napada medveda ali to mi bas deluje kao tesko preterivanje koje se ne moze dokazati pouzdano. Kakve mi to izvore imamo iz tog doba a ljudi skloni preterivanju, svasta su pricali i za Davy Crocketta
Last edited by Severnjak; 01-01-16 at 23:18.
Hahaha Prijeki...ma kad je stao na žicu pa preko zajebancije onih policajaca (što mi je bilo najjače) i do samog kraja..srce mi je iskakalo iz grudi.Al odavno nisam odgledala nešto ovakvo.Film sigurno osjeti onaj ko zna i u svakodnevnom životu kakav je osjećaj biti "na žici" kad činiš nešto za nekog što će ga "odvesti" daleko od svega...i da ne zaboravi nikad.
Послато са GT-I9070
Last edited by Artemis; 01-01-16 at 23:17.
"Tiha voda brijeg roni..."
http://www.imdb.com/title/tt1365050/?ref_=nv_wl_img_3
Interesantna tema, uglavnom drzao paznju. Idris Elba razbio ulogu, najvise ga i gledao zbog njega a i klinja bio dosta dobar. Bilo je nekih bas dobrih i surovo realnih scena mada treba prvo istrpeti uvodnu smorinu a i kasnije ga preterase sa onim poklicima u toj gerili, vec mi se cinilo da je pola filma odjekivanje. Malo mi je kraj bio nekako mlak, ne kazem da je los jer je poenta bila koliko je to sve to ostavilo traga na tom detetu a i radjen je film po knjizi ali mi malo narusio tu sumornu atmosferu koja se proteze kroz ceo film. Svejedno, moze se odgledati.
Last edited by Severnjak; 01-01-16 at 23:24.
Pogledah Marsovca. Prvo što mi zapade za oko, Šin Bin je preživio cijeli film. Je*ote. Ne mogu da vjerujem.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
*Šon. Kao Šon Pen ili Koneri.
Samo da vas upozorim.
vlc ne otvara film, i stavili su kao instrukcije da se otvori preko windows media player i da ce on skinuti neki codex kako bi pustio film. I ja skinuh taj codec, pomislih da ce skinuti sa windows oficijalnog sajta, kad ono skida sa "uploaded.net" i na kraju ga stavih na virustotal.com i kao sto sam pomislio virus.
https://www.virustotal.com/en/file/c9f4446b2b4855d66d38e0d44ffc0c4600c362c58455609148 b0fb252c2fe9f6/analysis/
I na piratebay su ga makli.
Meni bilo jos smesnije sto je preziveo u Roninu a tu je bas imao tu expendable ulogu. A u The Martian realno i nije mogao da pogine a da to ima ikakvu vaznost za film a cini mi se da sada svi hoce da ga postede pa da mogu da se hvale kako je Sean Bean preziveo u njihovom filmu.
Pawn Sacrifice (2014) - IMDb
Film o šahovskoj legendi, Bobiju Fišeru.
Ko voli šah, vjerujem da će biti dovoljno interesantan, a za ostale sumnjam.
Ono što mi je najviše zasmetalo je odabir glumca za glavnu ulogu. Kad god bi prikazali "Bobija" vidio sam Pitera Parkera. Onaj dječak (12 godišnji Bobi) je bio bolji u 10 minita nego Tobi cio film sa onom telećom facom i glasićem.
Moglo je ovo mnogo bolje.
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
Ali baš me iznenadio ahaha.
Sa druge strane, film je ok, mada, u stvarnosti, nema trika da bi toliko preživio tamo gore. Možda on i bi, ali one mašinerije ne bi. Masu sam gledao dokumentaraca, sa najvećim umovima današnjice, o Marsu, uglavnom svi oni ističu prašinu kao glavni problem, jer se Mars sastoji od iste i ona bi sj*bala većinu tehnologije.
Ali ona transmisija kad su ga spašavali, čitav svijet sve sluša live a signalu treba 24 min. da dopre do zemlje. Ili su oni to jako jako loše predstavili.
Ima tu još stvari.. Ok je film za mozak na otavu kategoriju.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Dobro ti holivudski blockbusteri se ni ne gledaju zbog realnosti, mada nece niko ni da ispadne previse neozbiljan i da pre toga ne prouci bar malo nauku iza svega toga. Normalno da ima gresaka i ona oluja koja oduva Damona na pocetku filma bi u stvarnosti bila nemoguca zbog jako retke atmosfere na Marsu koja je tek negde 1% gustine kao zemljina atmosfera. Bas ovo zadnje sto rece, film za gledanje i nerazmisljanje.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks