pročitah na SBB forumu i satelitskom forumu od sjutra u ponudi TTV nickoledeon.
Moze i fleska, ali bar 32GB i malo vece brzine pisanja i citanja.
pročitah na SBB forumu i satelitskom forumu od sjutra u ponudi TTV nickoledeon.
Ja juče otkazah Total. Sprdnja sa računima je prevršila svaku mjeru, tako da sam platio do Nove godine, podnio zahtjev za raskid i pozvao montera da dođe po opremu. Očekujem ga u narednih nekoliko dana...
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Ja se vec tri mjeseca nerviram zbog konstantnog neobracunavanja uplata, kao i upozorenja na ekranu da nisam izmirila dugovanja. Ako to ne rijese u narednoj godini izgubice jos jednog korisnika.
Dva puta sam isla da se zalim, a oni mrtvi ladni "vjerovatno je greska u sistemu, pa vi uplatite evo ovo za sta nam niste donijeli dokaz o uplati" i to je to. Nema " izvinjavamo se, sistem unosi gresku, bice rijeseno cim prije." Nego problem traje vec duze vrijeme. Kakav li im je to softver za obracun?
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Meni se to dešava od ljetos, nisam mogao nikako stići da izmirim dugovanje! Ja plaćam svaki mjesec, a kod njih stoji dugovanje konstantno. A ja kreten, nisam čuvao uplatnice. Na kraju sam morao da uplatim 75e "duga", da bih raskinuo ugovor. Eeeej, 75e čovječe! Kao da nisam pola godine plaćao!
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
novi kanali u ponudi TTV-a: na broju 80 life and holiday činimise nešto kao travel i na broju 97 nickelodeon.
Valja li sta novi kanal- life and holiday , je li titlovan ?
Meni otkako smo uzeli novi risiver.
Postoji li mogucnost da Posta ili Banka imaju negdje listing sa dokazima uplata iako nisi sacuvao uplatnice? Ipak je to dosta novca.
Ja sam im odnijela uplatnice i otplatila sva nova dugovanja, a upozorenje mi evo i dalje svako malo na ekranu.
A kakvi su uslovi raskidanja ugovora? Moraju li da im se placaju neki penali?
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Ne dajte im original uplatnice!!!!
Slikas mobilnim uplatnicu i posaljes im na email (jos bolje skeniras ako imas skener).
Nakon nekog vremena ako te opet zovu zvog istog duga koji nosu proknjzili - samo im opet proslijedis stari email sa uplatnicom (usput im natrljas malo soli na nos sto su nesposobni da proknjize uplate).
Ja im sa maila saljem i tako imam dokaze (uplatnice) uvijek spremne.
Neznam kako je sada ali je ebaking odlicno funkcionisao kod njih .
Naravno da postoji sacuvana dokumentacija o uplatama. To je i zakonska obaveza. Ja se sjecam da sam davno prije 10 godina u posti trazio dokaz o uplati. E sad bilo bi dobro da znas datum uplate tako bi se lakse pronaslo. Ili bar priblizno jer se moraju prelistati izvodi za sve te dane. Nije iskljuceno da se danas to moze obaviti i pretragom u njihovim racunovodstvenim programima. Samo je pitanje hoce li sef htjeti da to radi.
Pozdrav, jedno pitanje. Ja imam na stan total, LNB mi ima 3 oka, i ja sve programe imam, jos nisam imao problema da mi neki steka. Kuci kod mojih je LNB sa 2 oka, skoro ugradjen, E sad kad su pustili HD programe brat mi tvrdi da je prva dva dana imao Eurosport 1 i 2 HD ali sad ih nema vise uopste. Znam samo da mu je drugi LNB podesen da hvata njemacke kanale, ZDF, ARD i td...Da li je Eurosport HD na nekom satelitu koji njemu ne pokriva antena?
E pa neka taj drugi lnb pomjeri sa 19e na 13e.
Ok, hvala. Gubim li sta sa tim pomjeranjem ili samo dobijam?
Gubis astru t.j. njemce a dobijas hot bird
Sent from my Lead 1 using Tapatalk
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Oće li otključati ove HBO kanale sad za NG ili Božić? Poklon neki i to![]()
Otkljucali su one pogane programe
Sent from my SM-J100H using Tapatalk
Ljudi postoji li paket dje na Total nude jos Sport Klub kanala (SK4, SK5, SK6) posto vidjeh nedje da telemach incae nudi to u u nekom paketu na BBM starom ili kabling ako znam
Korisnik sam bbm pa bih nekako da ih maknem ... Ako uzmem total valjda dobijam 3 mjeseca sve kanale otvorene,ali dobijam li HD risiver? Placa li se on?
Ne plaća se risiver, plaća se montaža čini mi se, 50tak evra.
Sent from my SM-N920T using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks