http://www.aliexpress.com/item/Foxao...rchweb201560_8
Ovo se kod nas prodaje za 80 eura!!! :mad:
Petarde. Mada to je znak da sam ostarao valjda, jer sam nekad i ja volio da ih bačim puno.
Sent from ajfon
żPlata o Plomo?
http://www.aliexpress.com/item/Foxao...rchweb201560_8
Ovo se kod nas prodaje za 80 eura!!! :mad:
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Ova moda otvaranja pubova na svaki ćošak u PG. Kad bi bar jedan ličio na pravi pub super bi bilo.
Sent from ajfon
żPlata o Plomo?
Prosti pabovi pri kladionicama i kazinima. Lideri smo ne u regionu nego u svijetu.
Piiiiiiiih.... sad se probudih, i ode mi po ku..u ovaj 28 decembar...
Neka ga ne mari...
Neka ga ne mari....
Kako mrzim kad neko koristi pogresno engleske rijeci, i ajde da su to ljudi kojima to nije profesija, vec npr ovi sto rade reklame. "Capture" im je sa "kep" i ono stresiraju ono e, ao.
Sa sajta oxforda i cambridge-a, evo kako bi trebalo biti "/ˈkćp.tʃər/ ili /ˈkaptʃə/ , a ne fcking "KEEEEEEEEEEEEEp..." taman ka da ce da kazu "Kechap".
Last edited by siraj; 28-12-15 at 18:25.
Jos malo i dolazi onaj mrzni trenutak kad treba da se pravim da necu pare kad rodbina oce da me casti 50/100€.Nikad to nisam umio.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
A što moraš da se "praviš"? Ja ne razumijem to...
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
To ti je jedan dobar kaput na sniženje od 30% ili ku*va u Valentino.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Gluposti. Ja pričam jedno, ti drugo. Ne moraš da se foliraš, nego lijepo zahvališ i vesel` te Bože!
Ja sam ucen da ne uzimam pare kad dodju iz inostranstva, nego je vazda bilo "a nemoj, necu, a sto radis tooo, hvala ti". Sramota je samo uzet pare "na jedvacek".
Jes jes...to je taj lažni moral.
Stvarno, pih kakav sam.
Prsla albanska.policija i shishnjari od policajaca, uzese mi 7 eura nizasta. Drug me vozi u moja kola i veli ova smrda od policajca na naski "punomocje 130 eur minimalje" A ja njemu Ken vi mejk sam arejndzment, kad je vidjeo 5 eura papirno ka da mu je voda na usta posla.
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Krenem s curom u grad, stojim na semafore, znaci stojim na semafore jer je crveno i par auta ispred i iza mene, lik ladno pola preko trotora, pola na ulicu, pored dvoje troje auta koje čekaju, sve zaobidje i "mašala" prođe pravo, na crveno! Al on vozi džipa, pa mu trotoar ne smeta ništa!
Do not Argue with Idiots! Useful Info and Health Tips
https://www.youtube.com/watch?v=IrYtkADFaqs
Neka no ovi ljudi što misle da umiju da voze u rikverc samo gledajući u retrovizore, plus novogodišnje ludilo, znači ispred Maksija na Stari pet, šest cukanja danas![]()
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Kad smo kod ludila u saobraćaju, jutros me ispizdio kreten iz neke od ovih firmi za dostavu, tipa Montenomaks ili sl.
Zastoj u jednoj ulici, kreten se nabio na branik, ne mogu ni naprijed ni nazad, a on se dere: A ne voziš kamion, aloooo...
A đe da se mrdnem, kad mi je kombi na milimetar od mene, pas ti majku nervoznu... Mijenjaj posao ako te mrzi da se vucaraš po tijesnim ulicama.
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Lako je vama lijepima.
Ne moras bit lijep i pun para prica zavrsava 90% posla.
Sinoć čoek sa troje djece staje u sred kružnoga na stari aerodrom kod Luk oila, pali sva četiri žmigavca da mu djeca telefonima slikaju one lampe u kružni... slikavali su sigurno minut-dva...
Neka ga ne mari...
Neka ga ne mari....
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks