I dje mogu da se kupe kvalitetnije lava lampe u PG? Ako idje i imaju
Moze li procjena:
Festina Chrono Bike Limited Edition. Sat je NOV nije nosen posjeduje kutiju i papire.
![]()
Ooo da
Sent from my D6633 using Tapatalk
Treba mi preporuka i kontakt nekog provjerenog majstora koji vrsi otcepljivanje kanalizacionih cijevi elektricnom sajlom? Po mogucnosti da je povoljan
Sent from my Galaxy S6
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Ja sad da ti napišem broj i pročitam dolje neko ti je već napisao neki broj, kad gledam isti taj ja imam... nijesam znao da se zove Radovan jer sam ga ja memorisao "Odčepljavanja"... odličan je, sve lijepo završi, očisto i ne treba mu puno vremena što je najvažnije.
Neka ga ne mari...
Neka ga ne mari....
zvao sam radovana, ali nazalost nije mi mogao pomoci, ima sajlu od 15 metara a meni je bila neophodna od minimum 25... zahvalio sam mu se prijatan covjek, predlozio mi je drugog isto je odlican bio, Vukcevic se preziva, dosao je odma kad sam ga zvao, 20 eura sto znaci jeftin, ima sajlu elektricnu 32 metra sa svim onim glavama tako da je odradio besprekorno posao za pola sata.... br ovog vukcevica je 067666806, sve preporuke kome treba brza intervencija i kome treba duza sajla....
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
ko god da odčepi, samo da je posao završen da valja i da si ti zadovoljan![]()
Who let the dogs out
Ljudi, dje je najbolji izbor muskih cipela u PG?
^ Koje trazis? Ja sam trazio elegantnije, oko mjesec dana sve butike obisao i na kraju odustao... Vise-manje svudje ti je slican izbor. Ja nijesam tip ono da sljaste, lakovane, da ima milion savova. Crne ili tamno braon sa prostijim izgledom i modernim mladalackim oblikom (da nije spicasto, da nema kaiseve i pozlacene toke, da nije djon kao guma od fapa-a) tesko se nalazi. Na kraju kupim dvoje u office shoes, totalna kontra od onoga sto sam trazio ali naleceh slucajno, lijepe i na 60% popust![]()
Što je najbolje za održavanje usana? Znam da ce mi ispucat cim vjetar dune pa da se pripremim. Samo brzo ako ko vidi jer sam snimio u apoteci neki melem
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ja sam uzeo cipele-patike u Planiku u Deltu, talijanske, lagane, udobne...kombinacija obicne koze (one meke sto samo Talijani umiju napravit) i brusene, ili kako se vec zove ono.sto lici na prevrnutu kozu...Znaci mogu cak i na neku slabiju kisu i, sto je najvaznije, mogu proc kao cipele za posao. 60 eura.
![]()
Last edited by Raulio; 30-12-15 at 23:18.
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Eucerin je odlican. Koristio....
Sent from my D6633 using Tapatalk
Raspitah se u apoteku koji je bolji od melema i eucerina, rekoše da je isto ali da vise hvale eucerin iako je jeftiniji. Melem 3.35€ a euc 2.10. Rekoh možda je bolji melem posto je skuplji (znate ono , koliko para toliko muzike) ali na eucerin vidjeh da pise "Hamburg, Germany" pa se ipak odlučih za eucerin. Njemac je to.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Tripleta; 30-12-15 at 15:16.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Otišao je displej na mom ljubljenom Lg G2, otišao i vratiti se neće. U dvije radnje mi je rečeno da je zamjena s ugradnjom 80 evra; ima li da ko to radi jeftinije? Takođe, isplati li mi se da rizikujem pa da naručim s ebaya ekran, pošto vidim da se cijena kreće tu oko 40 evra? Smijem li se pouzdati u kvalitet?
Koja je uobičajena cijena stolarskih radova (univer, medijapan) u odnosu na cijenu ugrađenog materijala (1:1, 1:0,5...)?
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
There are currently 6 users browsing this thread. (1 members and 5 guests)
Bookmarks