sad ce za par sati da napise vijest o demantu sa zvezdinog sajta.
Ozbikjno?
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
sad ce za par sati da napise vijest o demantu sa zvezdinog sajta.
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Demantovase na zvanicnom sajtu to za Reynoldsa tako da ce vjerovatno traziti nekog drugog.
Ma nasalih se, pise se na deset topika o rejnoldsu i zvezdi
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Zajeban će ovo bit meč, mrzim zadar u goste
Послато са Lenovo K50-t5 уз помоћ Тапатока
Samo za 3 sutiraju zadnjih 5 minuta, dodaju se i dave loptu po perimetru i onda trojka na kraj napada, cim bace unutra ili poeni ili faul.A Rikic ja mislim da beskorisnijeg igraca odavno nije bilo u ABA ligi.
Ne volim zadar, onaj todor gečevski nas je stalno gasio. Ona neosvojiva sala jazine sa onim čudnim parketom. Ubiše nas ofanzivnim skokom
stream? koci mi neki livestream365..
Ne igra Zadar više u Jazinama, nego u areni Krešimir Ćosić
![]()
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Dolaskom luke pavićevića izgubismo suada šehovića ka na karte
Izgubise Sehovica a dobise Marica koji je bio statista uglavnom u ovom prvom dijelu.Svakako je zabrinjavajuce kad ovako promasuje otvorene suteve.
U Zadru su vazda zanimljive utakmice, bore se momci iako nemaju neku pretjerano talentovanu ekipu.Ovaj Kraljevic je solidno drvo a od Delasa sam vise ocekivao da budem iskren, raspade se nocas.Ali meni je utisak utakmice Lovre Basic, kako lijepo igra klinac ko Chris Paul je izgledao na trenutke.Jos jedan u nizu dobrih hrvatskih mladih igraca, steta sto nema neku talentovaniju ekipu oko sebe bio bi i njegov ucinak veci.
Last edited by MrTwister; 28-12-15 at 21:35.
Ispade lagana pobjeda na kraju.
Tadija glavni igrač ekipe, što jes jes.
Bogomi su nam ga začepili i Luka i Tadija.
Ne lajemo ka prije
Po meni ovo što je Luka napravio mnooogo više nego što sam očekivao. Odnosno ja sam očekivao raspad, a ono...
Dobre stvari:
Čini mi se da mu je malo došlo iz glave u g***cu, pa malo mijenja način igre i prilagodjava se onome što ima u ekipi. Edin reče na utakmici protiv Mege da je po prvi put od Luke vidio da onako brani pick n roll protiv Zvezde (to je i dobilo utakmicu).
Marić - Čojek igra kao preporodjen
Jenkins - Očekivao sam ništa, a on sasvim solidan
Loše stvari:
Sead Šehović - Kao da je vjenčan za ovoga momka. Pa toliko griješi da je to katastrofa, ali izgleda on je naš Bjelica.
Suad Šehović - Promašuje otvorene šuteve. Ne znam da li je trenutan pad forme, ili...
Čarapić i Baćović - Zaboravljeni. Gledam ih sinoć u trenerke sjede, fino znaju da šansi nema da će uć.
Postojaće Crna Gora...
izuzetno losa utakmica protiv zadra.dosta gresaka i promasenih otvorenih suteva.mislim da je carapic nocas trebao da ima svoju minutazu u utakmici đe ama bas nikoga nije htio sut.tadija,opet najbolji.zadar,veoma los.
“Dodju tako ponekad vremena, kada pamet zacuti, budala progovori, a
fukara se obogati.”
ja kolko se sjecam suad ni u reprezentaciji kod luke nije mogao da se sastavi sa sutem.
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
jes i ja sam se zacudio. sto znaci rikic definitivno nema sta da trazi ovdje...
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Kolko ce biti povrijedjen suad?
Podgorica Podgoricanima!
Ovakvom igrom do plus 20, pa ovo vec izgleda bas rutinerski. Koliko promasaja izgubjenih lopti ocajnih gradjenja reketa i ovako lako do pobjede, sou. Sad da sjutra zvezda cepne cedevitu, pa onda opusteno u Zagreb dako ovi budu umorni da uzmemo brejk i pecatiramo prvo mjesto. Ne znam sto je sa suadom.
Lako kad je Tajfun trubica.
nije im bilo par dobrih igraca...ima li ekipe u ligu da gubi ovoliko lopti kao mi?
Послато са SM-G130HN уз помоћ Тапатока
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
20 razlike kao prividno lagano,al dobro,uigravamo se vremenom. Za cedevitu imamo 8 dana odmora,oni idu u beograd preksjutra na zvezdu,7og u tursku evroligaško gostovanje pa 10og doma protiv nas. Ide nam sve na ruku,samo da se to odigra pametno i iskoristi njihov umor a biće ga dovoljno da izboksujemo tu pobjedu koncentrisanom odbranom kao protiv czv ovdje.
Moram reć da u ovoj ligi tadija izgleda u najmanju ruku kao paul pierce u najboljim danima,a obzirom da je došao kao zamjena za čeda vitkovca može se reć da jedino to pojačanje donosi bitnu razliku u odnosu na tim od prošle sezone. Nisam zaboravio marića koji se razigrao otkad ode igor ali se može reć da nam tu ni prije nije bila rupa (više nego solidni planinić) Jaramaza da vidim prvi put u životu i da me pitaju da pogadjam čime se momak bavi,nabrojao bih 750 zanimanja prije nego ubodem da je košarkaš,nemam ništa protiv momka,naprotiv,ne može mu se zamjerit na zalaganju ali je igrač nivoa nekog mornara il tamiša uz rijetke bljeskove u igri
Realno aba liga je takmičenje koje 3 kluba posmatraju kao kvalifikacije za evroligu koje ako ne prodješ dobiješ nultu satisfakciju u vidu evrokupa,a ostali imaju neke mizerne ambicije koje se svode na: samo da budemo jaki kući pa na stranu ako dje što čupnemo dobro je.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks