Za auto sa 1.2 benz motorom platiti 19 hiljada eura? Ja ne bih dao te pare, ali sto znam - vjerovatno ima ko bi dao.
Ovo je ustvari dobro za ljude. I zdravo. Manja prodaja, manje zarazenih ljudi.
TAKUMI
Ajmo majstoristo moze bit da mi grijanje ne radi? Megane 1.9 dci 2004
hahahahahahhaahahah, zato sto je to megan
kako ti se ponasa,duva ti hladno ili ne duva uopste?
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Pazi ovo prije 3/4 dana na registraciju poveli Reno Senik 2001 god. Vracen zbog sijalica zmigavca (jer nisu narandzaste nego obične).
Ispred Audi A4 (2009) spisak od 23 stavke sta treba da zamijeni da prodje tehnički.
Letva upravljača, ramena, kocnice, svijetla za maglu, sise za pranje stakala, zadnji podizači, svijetla za tablicu....
Ako samo duva hladno - hladnjak grijanja (tamo nedje ispod table)...
Nadji elekrtricara da ti to zamijeni (obicno najmanje para uzmu i ne palamude kako je tesko skinut tablu i koliko samo to treba da kosta bla bla)
Hladnjak moze ili da se mijenja ili da s epostojeci cisti u kisjelinu - ali je moj savjet da isti zamijenis![]()
Sjecam se kad sam bio da vadim ljekarski I kad se ceko red kod ocnog,kojom se brzinom izlazilo iz ordinacije.nas 30-ak je zavrsilo za nekih 45 min,kod ostalih ista stvar.inace kazu da u TV ima momak koji ima polozeno I za motor I za auto a gluvonjem je,al ajde sto ne moze da prica no I sto ne cuje uopste.
znam ih ja vise sa invaliditetom i vozakom dozvolom...
od toga da imaju pola oka (bez jednog i 50% ostecenja vida na drugo), preko onih sa ostecenim slihom do onih koji voze sa protezom... sve to prolazi kod nas
mada, 'najkriticniji' su mi realno ovi bez jednog oka koji voz, jer oni nemaju osjecaj dubine prostora i to moze bit zeznuto... a ko moze protezom upirat kvacilo ili kocnicu - nek vozi
p.s. da bi bili on topic - ovaj cikica bez noge preferira renault vozila i ima kuci skockanu 4ku za meraka![]()
Ma ventil ti je ostao u zatvorenom polozaju.
TAKUMI
Vodakapi vode u njega nije bilo, proguta mi sad 2 litra vide i grije kao lud
moram pratiti da mi nedje nesto nije prslo pa pusta vodu
ja sam ti klasicni crnogorac, razumijem se u sve :P
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Na eko pumpama moze da se uzme:
K2 Stop Leak tecnost: http://www.autochemia24.pl/product-p...cy-400ml-.html
K2 Stop Leak prah: http://www.autochemia24.pl/product-p...zku-18-5g.html
Ovo se dvoje izmjesa uspe u hladnjak i onda auto treba da se vozi minimum 15 min. Usuo sam ovo u 2 auta koja su gubila vodu i rijesilo je problem.
jes, ali kome je starije auto mu se pochka u hladnjak samo tako... narocito auta koja su imala "srecu" da se nekad voze s vodom kao rashladnom tecnoscu pa iam hrdje, kamenca itd kroz ista... zacepi i dje pusta i dje ne pusta vrlo brzo...
ovo treba koristit samo u kranjoj nuzdi ako dje coeka cepa na put ili slicno pa da se potkripi dok dodje kuci - posle toga ispiranje sistema i zamjena ostecenog
najveca kolicina co2 iz dizela tolko o zelenim renolovima hahahahahahaha
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Jedini zeleni reno je reno ofarban zelenom bojom.
TAKUMI
fabia umijes li da dekodiras tablu i immobilizer?
Na reshoa? Ne.
TAKUMI
jok na fauve? kakav resho zar mislis da bi ja vozio i radio oko reshoa
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks