Simo, jedino ako si iz Kambodze pa da se doselis u Crnu Goru - ti je pravi potez. Ostalo, ni u ludilu.
Drustvo pozdrav
uzelo mi je nekoliko dana da procitam sta ste napisali do sad , pa evo me da vam se pridruzim
vrlo me interesuje ova tema , zanosim se idejom da se doselim u Crnu goru
pazljivo citam sta imate da kazete .....
Pozdrav svima , Simo
Simo, jedino ako si iz Kambodze pa da se doselis u Crnu Goru - ti je pravi potez. Ostalo, ni u ludilu.
Naravno, da ako oces da dodjes odje da zivis, da bi trebao to da uradis od sredine maja pa do sredine septembra. Mozda i ubodes neki posao, ima ljudi, svakakva neka desavanja, na plazu, po gradu, lijevo desno. Ne moze biti dosadno. Ali ako mislis preko cijele godine - to jedino ako si penzioner sa 65 godina pa oces mir i tisinu i da ispijas kafu na +20 u decembar bez ijednog goluba po plazi, a kamoli kojeg covjeka da sretnes u podne ulicom.
Nisam jos toliko mator , 65 , mada nisam ni daleko ....
nisam razmisljao o primorju , em su nekretnine fenomenalno skupe , em ne volim guzve bas toliko ....
gledao sam kraj mog pokojnog oca ili mozda negde tu kod Gandalfa ..
da zivim cele godine , a mozda malo oprobam sebe u turizmu ( znam pomalo vec )
sve su to jos razmisljanja ......
ako ne , samo da pijuckam kafu na -20 .... Pa mozda svratim do primorja da se ugrejem ....
ima posla odje stalno , za svakog ponesto , u turizmu mislim samo nemamo pojma kako to da radimo, jer kao sto vidite strucnjaci sa zabljaka porede budvu i zabljak ;p heheheheheheh obozavam gandalfa da pecnem jer znam kakvi je pizdun avetni ;ppppp pusa oko moje
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Gledam malo gde da odsednem kad na prolece odem za CG , generalno mi se cini da na Kolasinu imaju mnoooogo bolje ocene prema booking i drugim sajtovina
nego sto imaju na Zabljaku
Kad otvorite booking za Kolasin na prvoj strani ( svrstano po njihovoj preporuci ) nema ni jedan smestaj da nije sa najboljim ocenama , bese excellent i Superior ili tako nesto da ne otvaram sad booking
Dok na istom za Zabljak ima nekoliko dobrih i vrlo dobrih na prvoj strani ...
Nisam jos nikad bio na Kolasinu , morat cu da obidem i prenocim tamo jednu moc ....
Imate li savet gde ?
Ostacu noc i u Zabljaku , mozda u tom Etno selu Nevidio ... neznam , imate li vi neku preporuku ....
I jos nesto da vas pitam , mozda nevezano za temu o turizmu .... bar ne direktno
Koji je najbolji sajt za nekretnine u CG , i sta je sa tim cenama , koliko su ljudi fleksibilni kad dode do pregovaranja ....
Interesuje me unutrasnjost , ne primorje
Generalno , sta vi mislite dali ce cene nekretnina da rastu ili padaju ?
Mislim da ima razumnih ponuda , ali neki bas preteruju , a izbor i nije neki ....
Hebo vas "Zhb". Ka da nema nidje nista drugo bez "Zhb".
Isti je ko i Budva,precijenjen.
Sent from China
James Tiberius Kirk
Evo zivim dvije godine na primorje i po pricama sam mislio da cu se objesit poslije sezone od dosade, ne moš čoeka vidjet zimi i slicno.
Mogu ti rec da mi duša odmara u Tv, pogotovo zimi, i da se ne bih u Pg vraca u onu dzunglu, bez mozda za neku platu 2000+ eura.
Ovdje je svaki dan oko 15-20 stepeni, sunca do 5 popodne, nema one divlje saobracajne guzve, ljudi koliko oces(normalnijih no po Pg)... tako da ne smaraj s tom pricom.
Simo da ne quotujem sad.
Zhb ako hoces nesto u kilometar od centra 900-1100 kvadrat za nekretninu. Cijenu ce ti oboriti ako je ruina pa moras da uvalis u nju grdilo para.
Zemlja ako je do 4km od centra od 50-100eur kvadrat dje vecina nema pristup struji i vodi nego to dodatno placas. 4-8km 20-40eur i na 15ak km daleko moze za 15ak eura da se nadje.
Kolasin ne znam cijene. Ali za Zhb ti je 1/1 nijesu normalni ljudi.
@Mojsije
Tivat je prelijep zimi, ljepsi i uopste nije depresivan kao Kotor i Budva.
Sjedne se u Regatu, popije se kava dok je sunca... Milina
One Ring to Rule them all...
Hahaha koja je razlika izmedju TV i PG sem u pogledu na more ako je fora sjest popit kafu na sunce.Tv je ubistvo i sve preko jednog dana tamo je smrt.
Ne no pricam napamet.
Slabo si ti bio po Crnoj Gori,čim ti je "Zhb" najljepši.
Sent from "Zhb"
James Tiberius Kirk
Druze, i ja sam takodje sa primorja.
I to da ne smaram - poradi na kulturi, ocigledno manjka kod tebe. Nauci se malo. Zavrsena je konverzacija sa tobom. Pazi malo na recnik i obracanje - cini mi se da se ja tebi obracam kulturnije, iako do sad prilike nisam imao da ti se obratim.
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
MOZE!!!
Inace ovaj grad dje sam rodjena i dje zivim trenutno je ... rupa, Biel se zove, svugde okolo juce sunce (posla do Bern-a bilo suncano, mada ne volim ni Bern, ne volim svajcarsku uopste) i vracam se kad kod Lyss-a (izmedju Berna i Biel-a) ulazim kao u neki mracni tunel, jbmti kao Cernobil, svudje radova, magla, depresija zagarantovana...tako da bi rado da nadjemo @Dusan-e, neko resenje pa ako imas neki predlog moze na pm![]()
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
Phenix, ja za vikedn bila doma u HN. Vanka se sjedi u kratke rukave. Uveče uz jaknu, normalno se sjedi na terasu. Nidje oblačka.
Treba cijeniti klimu koju imamo, uživati u onome što imamo i boriti se da poćeramo ove lopove sa vlasti![]()
Simo,drz se ti Svice.....
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks