Sve se to moze micat ali nije to to. Zbog ovih stvari (i drugih) motor se ne cuje, ni unutra ni vani.
Stalno moram da cistim kozu desnog sjedista, sve neke flekice... :lolblue:
Imam jednu drugu ali je *****astija od ove (sve isto + ja stojim pored).
@ Vili Elegancijo, (namjerno ne quotujem, zbog povelike slike);
-Uaa derpe, sa derpe slikom
! Nema narod leba da jede, a ti kachis perverzije. Sramota
![]()
><
Sve se to moze micat ali nije to to. Zbog ovih stvari (i drugih) motor se ne cuje, ni unutra ni vani.
Stalno moram da cistim kozu desnog sjedista, sve neke flekice... :lolblue:
Imam jednu drugu ali je *****astija od ove (sve isto + ja stojim pored).
TAKUMI
Bitrate, gdje i sta sipas u Bimmu i naravno kako si zadovoljan?
TAKUMI
Samo EKO pumpe, Super 98...iskreno nisam primijetio neku razliku u odnosu na gorivo u Austriji/DE mada sam tamo sipao par rezeorvara samo. Vjerovatno je razlika drasticnija na naftu...
Sent from my iPhone 6S using Tapatalk
Dzaba vi Leksus ako mislite sto i.jebat. 99% zena u CG nema pojma da ta marka auta uopste postoji. Znaci, bmw, mercedes, audi i toeto.![]()
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Ima istine, ima...
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Mnogo je kume.
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Zamisli pocnes da pricas djevojci o autu, leksus je to jadna, remek djelo japanskog inzenjeringa, a ona ti na to rece...njemac je njemac.![]()
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Ili najgadniju seljacko-automobilsku poslovicu "hvali svaki auto,ali vozi Mercedes"
Ovo kad cujem,utrobice mi se isprevrcu...
Ne no ti rece znas li kakav sam golf gti cetinjske table vidjela neka no I onaj slatki caselogic bijase suvozac :-)
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Dje da kupim jeftino dvije polovne gume 205/16 i akumulator novi od nekih 70ampera za jednu raspaljotku sto se vozi samo po gradu.
A nije raspaljotka kad ima 16" točkove kroz grad
Sent from my iPhone using Tapatalk
Polovne gume kod Djece u Maslinama,a aku u Castelanu.
Ne znam imaju li trenutno onu akciju da das stari akumulator i da ti sa cijene novog skinu 20-25% il tako nesto...
A jes raspaljotka nego ajde,reno 1.9dci zena ga unistila...
Hvala @DJuzla poci cu kod Djece(ako imas njihov broj nebi lose bilo da mi ga pustis na pm),a ovo u Castelanu ako bude, super bi mi bilo da dam ovaj iz auta i da uzmem novi zvacu ih ujutro,ako ima jos nedje takva akcija da neko zna neka napise kod koga nije mi bitno koja je marka aku,jer ce nazivjet renolu![]()
šta će njemu 16"
Sent from my iPhone using Tapatalk
16 fabricke tako je kupljen
Ovakve
![]()
Last edited by METZ; 23-12-15 at 21:27.
Idem za Solun, pa mi treba info od ovih koji su isli skoro da li da idem Direkt iz Albanije za Grcku ili da idem preko Ohrida.
Takodje da li da idem direktno Tirana Elbasan preko planine, ili da idem Tirana Drac Elbasan. Kakvi su putevi od Elbasana ispod Ohridskog (direkt ka Grckoj) a kakav ako idem na u Ohrid.
Da li da putujem nocu ili danju, i iskustva sa policijom i sl?
Hellblazer...
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
jel to ovaj put sto google maps predlaze? kao najbrzi
f6
Uz Ohridsko jezero, preko Elbasana. Upravo taj sto google maps predlaze
Sent from my iPhone 6S using Tapatalk
Ljudi izbjegavajte taj put.
Ja sam tuda isao prosle godine u januaru, to ni krvniku ne bih predlozio.
Nasa putarska sluzba je odlicna kakva je albanska.
Ja mislim da smo tu bili u kijametu jedno 10 casova.
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
St se puta tice, Tirana - Drac - Elbasan... preko brda je put radjen i siren, ali je i dalje krivudav i voze kao manijaci, krate svaku kriviu itd. (znaci kao mi)
Preko Draca jeste nesto duze, ali je odmor... ravno, siroko, milina
Dalje - na Orhid je zeznut put jer je opet planinski... prijatelj je isao na Vljore pa u Grcku, rece da su tad radili taj put (sto je bila prosla godina cini mi se) tako da bi sad trebalo da je OK put
Sto se policije tice - samo ne preceruj s brzinom i miran si, niko te nece dirat... ako li te ko i zaustavi, imaj koju od 10 eura "per kofi" i miran si
Mada, mene u zivotu nijesu zaustavili kad sam bio na do +10-15 od ogranicenja
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks