Page 637 of 857 FirstFirst ... 137537587627633634635636637638639640641647687737 ... LastLast
Results 15,901 to 15,925 of 21407

Thread: Predlozi...

Thanks Thanks Given 
    12
    Thanks Thanks Received 
    114
    Thanked in
    43 Posts

Quote Originally Posted by aquamarin View Post
    da ne bi ko sastavio listu najboljih filmova u 2015 ? i eventualnih kandidata za nagradu akademije.
    Iz ove godine sam odgledao 15 filmova ali ne znam koji bi mi bio najbolji, nijedan mi se nije nesto preterano izdvojio mada jos nisam odgledao The Force Awakens, The Hateful Eight i The Revenant, sve filmovi koji ce 100% biti kandidati za Oscara. I valjda ce konacno sada da ga daju Di Capriu, taj film su garant najvise zbog toga snimili. A od ovih sto sam video, po akciji najbolji Ant Man i Fury Road, po prici Sicario, The Walk i The Martian a ovo ostalo ne znam gde bi razvrstao, Jurassic World mi generalno bio okej a ove ostale sam mogao i da propustim.

Thanks Thanks Given 
    139
    Thanks Thanks Received 
    472
    Thanked in
    244 Posts

Quote Originally Posted by Severnjak View Post
    Iz ove godine sam odgledao 15 filmova ali ne znam koji bi mi bio najbolji, nijedan mi se nije nesto preterano izdvojio mada jos nisam odgledao The Force Awakens, The Hateful Eight i The Revenant, sve filmovi koji ce 100% biti kandidati za Oscara. I valjda ce konacno sada da ga daju Di Capriu, taj film su garant najvise zbog toga snimili. A od ovih sto sam video, po akciji najbolji Ant Man i Fury Road, po prici Sicario, The Walk i The Martian a ovo ostalo ne znam gde bi razvrstao, Jurassic World mi generalno bio okej a ove ostale sam mogao i da propustim.
    Koju posluku porati. Prica o Di Kapriju i oskaru je jedno od najvecih smaranja na internetu, cus film sniman da bi on dobio oskara...
    Najbolji filmovi iz ove godine:
    MM: Fury Road
    The End of the Tour
    Sicario
    SW: The Force Awakens
    Love & Mercy
    Ex Machina
    Slow West
    Mississippi Grind
    Mada dosta filmova jos nisam pogledao(Spotlight, Revenant, Hateful Eight, Martian, Steve Jobs, Room, Anomalisa, Macbeth...). Sve u svemu dobra je godina bila.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    109
    Thanked in
    50 Posts

Sicario, eh, kakva grehota.
    Okvir i dato, jako dobro, sjajno uhvacena i prenijeta atmosfera. Sav uzas i strahota zivljenja u predjelima gdje zivot vrijedi manje od kutije cigareta, a okrutnost je izvan zamislivog. Mjesto na zemlji, zvjerinjak, gdje izbor ne postoji i ljudskost je najbolji vic ikad. Gledajuci to predvorje pakla, chovjek se neminovno sjeti rijechi Roy Batty-ija, -"Quite an experience to live in fear, isn't it? -That's what it is to be a slave!"
    Nevjerovatna ideja, detalj, pored svih ostalih, koji chini da Runner bude to sto jeste.

Ovdje, na ogromnu zalost takvih ideja/izleta/detalja nema, vec se radije ide sa stereotipima "dobrog naivnog "policajca/ke", koja vjeruje u sistem, u zakon i djetinjasto ne prihvata neminovnost". Kazem grehota, jer imalo je i gdje i na chemu i sa chim. Razumijem da se mozda nije zeljelo biti pretenciozno i slazem se da je jako malo stvari gore od, biti pretenciozan. Ali ipak, ako se "ne rizikuje", ako se ne "reach-ne put zvijezda", what's the point?!
    Ovako ostaje gorak ukus, da osim sjajno uhvacenog screenshota pakla na zemlji, nemate nista ili sramno malo, samo banalan odraz. Bas steta.
    ><

Thanks Thanks Given 
    12
    Thanks Thanks Received 
    114
    Thanked in
    43 Posts

Quote Originally Posted by PavleCL View Post
    Prica o Di Kapriju i oskaru je jedno od najvecih smaranja na internetu, cus film sniman da bi on dobio oskara...
    Najbolji filmovi iz ove godi
    Ma i ja bi najvise da mu daju da bi prestali da smaraju sa tim ali je realno i zasluzio, jos kad je bio nominovan za Gilberta Grape-a ljudi su mislili da je on zapravo retardiran koliko je uverljivo odglumio pa se iznenadili kad su videli da je skroz normalan. A i za The Revenant sam citao da je spavao u lesevima zivotinja spremajuci se za ulogu, stvarno ne znam ko bi sada mogao ga mu pomrsi racune.
    Last edited by Severnjak; 22-12-15 at 16:25.

Thanks Thanks Given 
    139
    Thanks Thanks Received 
    472
    Thanked in
    244 Posts

Vjerovatno ce uzeti Fassbender za Jobsa.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Kad Leo osvoji oskara, interneti ima da se ugase.
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by PavleCL View Post
    Koju posluku porati. Prica o Di Kapriju i oskaru je jedno od najvecih smaranja na internetu, cus film sniman da bi on dobio oskara...
    Najbolji filmovi iz ove godine:
    MM: Fury Road
    The End of the Tour
    Sicario
    SW: The Force Awakens
    Love & Mercy
    Ex Machina
    Slow West
    Mississippi Grind
    Mada dosta filmova jos nisam pogledao(Spotlight, Revenant, Hateful Eight, Martian, Steve Jobs, Room, Anomalisa, Macbeth...). Sve u svemu dobra je godina bila.
    jel bio Mississippi Grind u Cineplexx? nema ga na torrente.

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

The Walk od Zemeckisa solidan, jeste da je odradjen tipicno ko i svi ti biografski filmovi, unapred znas kako ce sve ici ali jako zanimljiva istinita prica a ne moze da se ne oseti napetost kada prelazi po zici iako znas da se nece prosuti i da je sve to CGI. Levitt odlican iako fizicki nije ni nalik tom Petitu, jos sa onom frizurom. Mada su po tom liku vec radili filmove ali koliko god da su ih snimili zasluzio ih je, ako ne jos i vise. Neverovatna mi je tolika ljudska posvecenost nekom cilju i svesno upustanje u toliki rizik, presao je cak 8 puta po zici za 45 minuta. Posto se radi o WTC kulama drago mi je i da su izbegli patetiku oko 9/11. Tako da, moze se odgledati, ocenio bi ga sedmicom.
    Jedini film koji me je oduševio u 3D tehnologiji. Savršeno.

Thanks Thanks Given 
    2,931
    Thanks Thanks Received 
    3,562
    Thanked in
    1,601 Posts

American history x
    American beauty
    The wave

Sve gledajte, prva dva azbuka isto.
    Tu es mon héro!

Thanks Thanks Given 
    139
    Thanks Thanks Received 
    472
    Thanked in
    244 Posts

Quote Originally Posted by clapton View Post
    Nije cini mi se, a imas ga na pirate bay valjda, mada snimak nije nesto.

Thanks Thanks Given 
    135
    Thanks Thanks Received 
    721
    Thanked in
    334 Posts

Quote Originally Posted by NexusVI View Post
    Sicario, eh, kakva grehota.
    Okvir i dato, jako dobro, sjajno uhvacena i prenijeta atmosfera. Sav uzas i strahota zivljenja u predjelima gdje zivot vrijedi manje od kutije cigareta, a okrutnost je izvan zamislivog. Mjesto na zemlji, zvjerinjak, gdje izbor ne postoji i ljudskost je najbolji vic ikad. Gledajuci to predvorje pakla, chovjek se neminovno sjeti rijechi Roy Batty-ija, -"Quite an experience to live in fear, isn't it? -That's what it is to be a slave!"
    Nevjerovatna ideja, detalj, pored svih ostalih, koji chini da Runner bude to sto jeste.

Ovdje, na ogromnu zalost takvih ideja/izleta/detalja nema, vec se radije ide sa stereotipima "dobrog naivnog "policajca/ke", koja vjeruje u sistem, u zakon i djetinjasto ne prihvata neminovnost". Kazem grehota, jer imalo je i gdje i na chemu i sa chim. Razumijem da se mozda nije zeljelo biti pretenciozno i slazem se da je jako malo stvari gore od, biti pretenciozan. Ali ipak, ako se "ne rizikuje", ako se ne "reach-ne put zvijezda", what's the point?!
    Ovako ostaje gorak ukus, da osim sjajno uhvacenog screenshota pakla na zemlji, nemate nista ili sramno malo, samo banalan odraz. Bas steta.
    Potpuno isti dozivljaj sam imao. Film je po meni precjenjen.
    \\
    OFL•GIC

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by clapton View Post
    Naravno da ima

Imaš ga na YIFY sajtu, i u 720 i 1080p

Odličan film, već sam predlagao

Rajan još jednom pokazao da je više od glumca za zajebancije
    Last edited by Rakun; 22-12-15 at 23:49.
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    109
    Thanked in
    50 Posts

Kako se isplakah od smijeha na ovaj nesretni SW (koji, btw, nije za uzrast preko 10-12 godina), sprdnja , sve ochekivah ali uber ruznu verziju sina Gene Simmonsa kao novog Lorda Vejdera..ne! pa ha, roofl. Koji, btw, kao zadnja malodusna pizda lomi oko sebe kad ne ide kako treba, aoo rofl, pi. Mada ako bi losa ideja bila da se Gene pojavi kao imperator, ubio me Bog .

Nego, Eddie Izzard, british varijanta:

“Hello. Look, I'm Lord Vader and just pay a-bloody-ttention, all right? Luke, Luke, the Force is strong with you."
    "Is it?"
    "Yeah."
    "Well, who told you that?"
    "Some bloke! Yeah, he said the Force was really rather strong with you."
    "Well, how strong?"
    "Uh, as strong as a small pony."
    "Oooh, that's quite strong, that is.

hahha
    ><

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

The Walk od Zemeckisa solidan, jeste da je odradjen tipicno ko i svi ti biografski filmovi, unapred znas kako ce sve ici ali jako zanimljiva istinita prica a ne moze da se ne oseti napetost kada prelazi po zici iako znas da se nece prosuti i da je sve to CGI. Levitt odlican iako fizicki nije ni nalik tom Petitu, jos sa onom frizurom. Mada su po tom liku vec radili filmove ali koliko god da su ih snimili zasluzio ih je, ako ne jos i vise. Neverovatna mi je tolika ljudska posvecenost nekom cilju i svesno upustanje u toliki rizik, presao je cak 8 puta po zici za 45 minuta. Posto se radi o WTC kulama drago mi je i da su izbegli patetiku oko 9/11. Tako da, moze se odgledati, ocenio bi ga sedmicom.
    Film o liku koji hoda po žici. Baš zvuči interesantno.
    Čuo sam da bi trebalo da snime film o liku koji drži rekord u najdužem vremenu bez treptanja, njegov zamršeni put, odricanja koja je morao istrpjeti zbog toga, svađe sa ženom zbog enormnih troškova na kapi za oči itd... Kakva će tek to da bude poslastica za gledaoce
    Last edited by Rakun; 23-12-15 at 03:03.
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

Odgledah The Martian

I moj je predlog da se odgleda samo ako nema sta drugo u datom trenutku.
    Imao je potencijala ali su ga razvukli namrtvo.
    Najcudnije sto cijeli film imam osjecaj da radnja nije na Marsu, uopste mi uvjerljivo nije izgledalo.Da ne pričam o povrsnoj ulozi Meta koji je dodatno doprinio da film izgubi napetost koju je morao da ima.
    Ad astra.

Thanks Thanks Given 
    41
    Thanks Thanks Received 
    179
    Thanked in
    68 Posts

Quote Originally Posted by mok4 View Post
    Odgledah The Martian

I moj je predlog da se odgleda samo ako nema sta drugo u datom trenutku.
    Imao je potencijala ali su ga razvukli namrtvo.
    Najcudnije sto cijeli film imam osjecaj da radnja nije na Marsu, uopste mi uvjerljivo nije izgledalo.Da ne pričam o povrsnoj ulozi Meta koji je dodatno doprinio da film izgubi napetost koju je morao da ima.
    Osim gravitacije i vjetrova koji onako ne mogu da duvaju na MarsU sve ostalo je, sto se prirode tice, krajnje ispostovano.
    "Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".

Thanks Thanks Given 
    12
    Thanks Thanks Received 
    114
    Thanked in
    43 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    Čuo sam da bi trebalo da snime film o liku koji drži rekord u najdužem vremenu bez treptanja, njegov zamršeni put, odricanja koja je morao istrpjeti zbog toga, svađe sa ženom zbog enormnih troškova na kapi za oči itd... Kakva će tek to da bude poslastica za gledaoce
    Tebi koji od tipkanja po tastaturi verovatno nisi ucinio veci fizicki napor normalno da se cini glupavim. Hodanje na 400 metara visine bez ikakve zastite, 45 minuta po zici i to ceo poduhvat je bio ilegalan i uz pomoc stapa i kanapa. I nije poenta u tome koliko je to smisleno delo vec u necijoj posvecenosti i istrajnosti i spremnosti da se rizikuje i zivot da bi ostvario svoj cilj. On je u tome uspeo, za sva vremena se upisao u istoriju a ti ga kritikuj kada nesto slicno ucinis pa da o tebi snimaju filmove.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Rakune, daj tvoj top 5 filmova...da vidim nesto.
    http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
    Les chiens aboient, la caravane passe.

Thanks Thanks Given 
    1,211
    Thanks Thanks Received 
    730
    Thanked in
    530 Posts

Ja zadnji put kad sam bio na Mars bas je dobro duvalo, to je cupalo drvece, morala se shubara nosit.
    Yes, I'm in need of something
    But it's something you ain't got​

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    298 Posts

Tebi koji od tipkanja po tastaturi verovatno nisi ucinio veci fizicki napor normalno da se cini glupavim. Hodanje na 400 metara visine bez ikakve zastite, 45 minuta po zici i to ceo poduhvat je bio ilegalan i uz pomoc stapa i kanapa. I nije poenta u tome koliko je to smisleno delo vec u necijoj posvecenosti i istrajnosti i spremnosti da se rizikuje i zivot da bi ostvario svoj cilj. On je u tome uspeo, za sva vremena se upisao u istoriju a ti ga kritikuj kada nesto slicno ucinis pa da o tebi snimaju filmove.

Upravo ovo. Ako tako povrsno gledate filmove onda batalite to. Ima filmova koji se tako gledaju..

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Quote Originally Posted by Phénix View Post
    Rakune, daj tvoj top 5 filmova...da vidim nesto.
    E sad mu j*ba oca.
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    Praviću se da nijesam pročitala da si izvalio ovakvu glupost.

Thanks Thanks Given 
    135
    Thanks Thanks Received 
    721
    Thanked in
    334 Posts

Rakun je to.

SL potvrdi
    \\
    OFL•GIC

Thanks Thanks Given 
    139
    Thanks Thanks Received 
    472
    Thanked in
    244 Posts

Attack the Block - jako simpatican film, bas se prijatno iznenadih.
    http://www.imdb.com/title/tt1478964/?ref_=nv_sr_2

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    298 Posts

Procurio je i Bridge of Spies. Ja ga odgledah. Bio sam skeptican, mislio sam da je klasicno Americko smece i cista propaganda. Ali film je odlican. Pa topla preporuka od mene.

Revenent jos nema dobar prevod? Ovo sto je izaslo je lose. Ima li kakav Engleski dobar titl?

Page 637 of 857 FirstFirst ... 137537587627633634635636637638639640641647687737 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)