Swindon's Magic Roundabout
http://www.dangerousroads.org/europe...oundabout.html
Swindon's Magic Roundabout
http://www.dangerousroads.org/europe...oundabout.html
To i ja kazem
Nas zakon ne tretira kruzni dovoljno... a svaka televizija koja dovede "strucnjaka" saobracajne struke ima novu verziju price
Sustina je - englezi su ga ismislili, samim tim njihova su pravila relevantna...
A oni kazu - spoljnom trakom SAMO ako izlazis na prvi izlaz ili u prvoj cetvrtini kruznog...
medjutim, kod nas stoji znak spoljna traka moze i za pravo, jedni misle da mozes njome da vatas krugove... drugi misle da mzes na pola kruznog da se prestrojis pa nastavis da kruzis tamo dje ti manja guzva itd...
Relevantno je kako sud kazhe, a sud kazhe da mozhesh da kruzhish spoljnom jer prilikom udesa ne mogu dokazati dje si ushao u kruzhni... Tako ce biti dok god ne ograniche da je spoljna samo za prvi izlaz...
Sent from tapatalk
#fakenews
to je to... kroz mene je zamalo prosao jedan prije nek idan na kruzni kod televizije jer je kruzio spoljnom... nego srecom on ukoci, jer ja njega nisam vidio u retrovizor... naravno, ja sam isao unutrasnjom... a on pametno kruzio spoljnom... da me udario aj bih kriv bio i to je to... ja prolazio kruzni pravilno, ali bih i kriv bio... tj u ovom slucaju bih mogao da dokazem da covjek kruzi spoljnom...ali pitanje bi bilo da li bi to sto moglo da pomogne...
Svim degenericima sto parkiraju auta ispred T coma i Premijera "i iskoce na sekund" bih detaljno jebao majku.
TAKUMI
Nek pauk prodje 2/3 put dnevno garantujem da bi se narod dozvao pameti.
Nase kretene dok ne rebnu po dzepu nece se opametit.
Jok, ja se parkiram ispred Carina, FOR FREE.
TAKUMI
Ako smijem dodati spisku i vozace na dijelu ul Kralja Nikole od Nikica do Sat kule - evo 15 godina i jos ne pamtim da sam prosao desnom trakom tih 100m u bilo kom pravcu
vozace u Stanka Dragojevica od Buda bara do NLB
Vozace pored Amfore sto neko rece
One ispred cepuraka jer je pored parking
one u Oktobarske revolucije preko puta zgrada KATa
obavezno i one u Bratstva i Jedinstva od EI Nisa pa naprijed ka ULUCG
u sustini sve koji 'samo na sekund' stanu i zaglave saobracaj...
jer ako ja mogu da se parkiram 500m dalje da bih usao u Gemelli da uzmem kopiju knjige i izasao za 48 seknundi, mogu i ostali... za sve potrebe na svijet...
pravdam samo one pred hitnu, ako im je hitno bilo![]()
pa evo u centar su napravili trecu traku od kalimera do semafora ( bivsi cosak) i opet je i ova druga zauzeta u sred spica popodne parkira se neko u traku cetri zmigavca i udje da uplati tiket ili da sjedne u dank.
sve to moze, ali kad vidim investiciju kod delte posle kruznog, treca traka koju su radili u sred ljeta i ulozili ne znam koliko i cemu sluzi? da se pecki gazda parkira ispred svog lokala i to je to. i za to opstina da tipa milion.
f6
Nije mi jasno da se taj višegodišnji problem ne riješi nekako. Znači ne zna se ko je veći degenerik, oni koji ladno ostave tu auto na inače odvratnoj raskrsnici ili odsustvo policije u svoj toj priči. Jedna od najiritantnijih stvari u saobraćaju PG je upravo zauzimanje cijele trake od strane raznih goveda.
Znači ista je stvar i kod tehno maxa na stari aerodrom i na drugim mjestima đe ladno ostave auto i sjednu u neki od kafića na stari aerodrom a pauka i policije niđe.
Za takve slucajeve kada neko ostavi auto "samo na minut" treba uvesti placanje parkinga na ulici (kao sto postoji po nekim evropskim metropolama). I da se tarifira parkiranje takodje na minut. Recimo 10 € neka bude minut. Pa ti batice plati pa klati.
hahahahah al nas narod bi to regulisao tako sto bi rekao , a nece doc niko za te 2minpa nebi ni placao
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Nema šanse da to može postojati iđe u svijetu da se može parkirati ispred semafora i naplaćivati parking. To treba poperiti nekog od saobraćajaca(inače je MUP baš siromašan sa kadrom imamo više policajaca no Slovenija) i fino ko parkira, dođi ticeba kaznu da platiš 50 eura.
Pazi ti sto radi jedna koza, 2 km je vozila 45 na sat, lijevom trakom, sviranje, blicanje...nista:
Pizdim zbog ovoga.
TAKUMI
Edited.
TAKUMI
ahahahaha, top!!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks