Screener sezona u jeku, The Hateful Eight izašao.
I Hateful Eight i Revenant su filmovi koji se gledaju u bioskopu.
Da, da, screener je za one posebno nestrpljive. Izašao i Creed.
Takodje ne bi scr odlgedao sanse nema.U sustini scr je kvalitet dvdrip to su cdovi za ljude iz akademije.I svaki put oko nove se leakuju.
Podgorica Podgoricanima!
Creed odgledah i mnogo mi se svidio. Valjda sto nisam puno ocekivao. Mozda se mogla malo prica otegnuti, ali nije lose..nije lose.
Sledeca godina "razvaljuje":
Inferno
Deadpool
Batman v Superman: Dawn of Justice
Captain America: Civil War
X-Men: Apocalypse
Assassin's Creed
Independence Day: Resurgence
Ghostbusters
Warcraft
The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist
Rogue One: A Star Wars Story
The Jungle Book
The Magnificent Seven
Gambit
The Legend of Tarzan
Bad Santa 2
Pola od ovoga da bude dobro - ja prezadovoljan.
vr'unski film, odavno nesto ovakvo nijesam gledao, genijalna komedija:
the ladykillers
http://www.imdb.com/title/tt0335245/?ref_=nv_sr_1
1993-2020
odlican, gledala ga davno, valja ovo ponoviti![]()
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
Ovaj Scouts guide to the zombie apocalypse izašao brrip. Vrijedi li gledanja?
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Dje ti je Suicide Squad?Ja toliko ocekujem od njega a bgm se po malo i bojim da cu se razocarat i da nece ispunit ocekivanja...
Odlican Sicario, samo ne ocekujte previse akcije. Blade Runner je u dobrim rukama.
http://www.imdb.com/title/tt3397884/?ref_=nv_sr_1
The revenant je li izlazio prevod. Bacite link kad se nadje to na netu..
^ 8 pjeske.
The Walk od Zemeckisa solidan, jeste da je odradjen tipicno ko i svi ti biografski filmovi, unapred znas kako ce sve ici ali jako zanimljiva istinita prica a ne moze da se ne oseti napetost kada prelazi po zici iako znas da se nece prosuti i da je sve to CGI. Levitt odlican iako fizicki nije ni nalik tom Petitu, jos sa onom frizurom. Mada su po tom liku vec radili filmove ali koliko god da su ih snimili zasluzio ih je, ako ne jos i vise. Neverovatna mi je tolika ljudska posvecenost nekom cilju i svesno upustanje u toliki rizik, presao je cak 8 puta po zici za 45 minuta. Posto se radi o WTC kulama drago mi je i da su izbegli patetiku oko 9/11. Tako da, moze se odgledati, ocenio bi ga sedmicom.
Odavno nisam gledao Stars Wars, i sad gledam Stars W 1, i boze moj kakav pad u kvalitetu. Jedino sto je valjao je onaj mali ,eto, sve drugo bzvz. Ostala mi je jos dvojka i trojka, pa vidjecemo kakvi su ovi. So far 4,5,6 najbolji, a mozda ima i veze sa time sto je H. Ford tu sa njegovim humorom poboljsao malo filmove.
The Visit . Baš davno nisam gledao tako dobar horror
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Dobar je sicario,samo odgledajte prvo narcos
Podgorica Podgoricanima!
da ne bi ko sastavio listu najboljih filmova u 2015 ? i eventualnih kandidata za nagradu akademije.
Creed me je prijatno iznenadio možda i najbolji film iz Rocky franšize posle prva dva dijela.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Koja je alternativa Popcorn-u sad?
Podgorica Podgoricanima!
Radi Popcorn, izašla je nova verzija.
Trazi Popcorn Time Community Edition. Identicno izgleda ka orginalni Popcorn a radi bez greske.
Sent from my iPhone 6S using Tapatalk
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks