Ja sam prije mjesec dana zavrsio malom iz komsiluka operisanje krajnika.Ima lijep glas i talentovan je mislim da sam ga spasio.Objavite ovo.
Pristojan tekst, ali je pogrešno Vučinića nazvati "jugoslovenskim" špicem iz jednog prostog razloga - u sezoni u kojoj je jedan od najboljih napadača Serie A, koja je tad bila jača liga nego danas, igrajući pritom za jedan od najslabijih klubova - Leće, on nije igrao uopšte za A reprezentaciju. Prednost su imali splačinar Savo Milošević i kojekakvi drugi mafijaški igrači. Odigrao je kasnije prijateljsku utakmicu - dvije, na onoj turneji u USA. Sve i da je išao na SP ne bi ga veliki mag Ilija Petković stavljao u igru, kao što nije stavljao ni Žigića sve dok nije teorijske šanse izgubio za plasman dalje.
Tako da je uvreda za Vučinića taj epitet "jugoslovenski". To realno zaslužuje neko ko je igrao u onim kvalifikacijama za euro 92, a poslednji SRJ napadač je gorepomenuti velikan srpskog fudbala Savo Milošević - poznat po svom čuvenom trku sa glavom zabodenom duboko u zemlju kako hita ka otpacima tuđih šuteva.
Ostavite Mirka đe pripada. Reprezentaciji CG za koju je dao mnogo i gdje je nebrojeno puta pokazao klasu. I nadajmo se da će se vratiti, i da će se doći do spleta okolnosti da ova balega od Brnovića ode a da dođe neko ko bi velikom igraču omogućio ostvarenje poslednjeg sna - jedno veliko takmičenje.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Vesovic danas odigrao dobro...
Ko kaze da nemamo veznjake.. Evo Nikolic u Bate igra solidno centralnog veznog, Jos desetku nosi. Vukcevic - Nikolic i guraj
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Raicevic opet dao gol za Vićencu.
Mada ima još da se igra, i možda da još koji.
Djidjo protiv Elsada....
http://www.vijesti.me/sport/namjesta...iminala-865562
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
Evo gledam pregled kola srpske lige. Marko vukčević izborio penal za vojvodinu, koji ipak nije iskorišten. Kasnije je učestvovao u akciji za go, asistent asistentu
Послато са Lenovo K50-t5 уз помоћ Тапатока
Pročitajte kakav je gnjilo Savićević.
Ide Evropsko prvenstvo, a tamo neće biti ni Srbije ni Crne Gore?
"Nigde nije zapisano da smo tamo morali biti. U Francuskoj će izostati i mnogo jači, poput Holandije. I drugi igraju, ulažu u fudbal. Svi pričaju sa čuđenjem da su se Mađarska i Island plasirali na Euro, ali niko da provjeri koliko su te države investirale u fudbalsku infrastrukturu. Srbija bi tako nešto možda i mogla da priušti, ali Crna Gora je mnogo više hendikepirana i ne može".
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
oce li se micat ovaj sjutra?
Ajde neka nam je srećom više, i zvanično je otišao.
Ode Brna napokon
http://www.vijesti.me/sport/
![]()
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Super nebitna vijest Dejo je tu.
nista ovo necu slaviti dok dejo ne ode
Podgorica Podgoricanima!
Ovo vam je kao Beogradski sporazum tek kad Dejo ode bice kao referendum.
Ridin' on the black train
Obeca sam jos davno da cu se opjanit onoga dana kad ovaj ode...Tako da zenoooo donesi lozu i casiceeee
Sent from my iPhone 6S using Tapatalk
Mozhda je Sveto drzhao Brnovica svo ovo vrijeme a ne Savicevic...
Ridin' on the black train
:lolblue:
Sent from my iPhone 6S using Tapatalk
da je srece pa da Bozovic dodje.
moze ovima iz Zvijezde da kaze:"sad titulu moze da vam osvoji i Brnovic da ga dovedete za trenera!"
svakako ne moze ispunit cilj koji je tamo sebi dao (ulazak u grupnu fazu CL-a). veliko je pitanje oce li dobiti licencu uopste a drugo koliko ce moci da sacuvaju ovaj tim (Grujic valjda vec kaparisan od Liverpula), a i ostalo sto valja ce vjerovatno na ljeto put pod noge.
ne primaju plate mjesecima i ovo je cudo da i do sad drze ovakvu atmosferu tamo i da onako dobro guraju.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks