Ne mogu da vjerujem da su "Wild Tales" preveli sa "Divlje Stvari"
PS.
Šta bi sa Meet Me in Montenegro ? Nema šansi da mogu da ga nađem
Ne mogu da vjerujem da su "Wild Tales" preveli sa "Divlje Stvari"
PS.
Šta bi sa Meet Me in Montenegro ? Nema šansi da mogu da ga nađem
Last edited by Rakun; 16-12-15 at 03:02.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Just Jim - prvi film Craig-a Roberts-a (iz Submarine-a), klasicna prica o srednjoskolskom "misfitu" upakovana u neku nadrealnu(Lyncovsku) atmosferu.
http://www.imdb.com/title/tt3291148/?ref_=nv_sr_1
Last edited by PavleCL; 16-12-15 at 08:54.
Vrijedi li, je li gledao ko?
Creed
http://www.imdb.com/title/tt3076658/?ref_=fn_al_tt_1
Odlicna varijacija na onaj prethodni soundtrack.
Star wars odlican slobodno... Koliko su ga hajpovali mislio sa
Smece ce da bude, ali su napravili strasnu pricu - vizuelni - muzika - sve
One Ring to Rule them all...
The man who saved the world (2014)
(Ovo je vjerovatno jedan od najboljih filmova koje sam ikad vidio, iz dosta razloga)
Dokumentarni uz igrane djelove, pricha o chovjeku kome treba da zahvalimo sto ljudski rod nije nestao septembra 1983. Sjajna prica sama po sebi, ali tesko se moze dovoljno nahvaliti i reziser i svi koji su (kreativno) uchestvovali, koliko dobro su obradili i obogatili ionako sjajnu osnovu. Neka sto se film bavi najstrasnijom idejom ikada i prikazuje kako je za dlaku izbjegnuto samounistenje, sto je naravno dovoljno samo po sebi da se chovjeku oduzme dah, nego postoji jos jedan nevjerovatan aspekt, potpuno nevezan za glavni tok i zbog kog ovaj film neizmjerno odusevljava.
Stanislav Petrov, chovjek koji je svojom mudroscu, hladnom i razboritom glavom spasio svijet 1983-ce godine, zivot je pretvorio u ozlojedjenog, usamljenog, oronulog chovjeka/starca koji pije i nijemo cheka kraj. Njegova emocija, takva kakva je, toliko je chista i autentichna/neglumljena, da najbolji glumachki performansi djeluju smijesno spram ovog.
Chovjek je u toj mjeri "nesvjestan kamere", toliko ga ne zanima, ne postoji za njega, da se praktichno ima reziserska utopija, -ljudi su najbolji glumci kad ne znaju da ih snimaju. Stanislav "zna" da ga snimaju, ali je toliko van tog svijeta i u nekom svom, da je apsolutno nevjerovatno gledati "neukaljanu i istinsku" ljudsku emociju. I kao da to nije dosta, njegova zivotna pricha je toliko porazavajuca i stravichna, da chovjek ostane bez rijeci, shvatajuci, -kako i koliko samo uzimamo zivot zdravo za gotovo, chak i ako zanemarimo Fallout kao mogucu buducnost.
No njegovo uvjerenje je da chak iako se nuklearne sile uzdrze od puta bez povratka, samo je pitanje vremena kad ce se kakav retard domoc bojeve glave i napravit uzas nad uzasima. Ma koliko bila zastrasujuca i sama pomisao, bojat se da je u pravu.
><
Star wars nije cudo nego mudo od filma!
Vristanje na pocetku tri puta suza u toku filma i kidanje u pojedini momentima.
Necu dalje da pisem da ne spojlujem ali odavno ovako srecan nijesam bio.Nastavice se ovo!
bAN ZA OBOJICU POD HITNO !!!!!!!! I IZ ŽIVOTA AKO JE MOGUĆE
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
A dje, cudomudoviste od filma.Neka se zabiljezi da bih veceras Abramsu muda poljubio za ovo sto je priredio.
Eo mene u ponedjeljak opet.Ovo se mora sto vise puta ispratit dok je u bioskop.Prejeben osjecaj ali ne za crnjake ka sto je Rakun.Nije ni cudo sto nema ribu![]()
Ocekuje se 2 milijarde
Podgorica Podgoricanima!
Nije najbolji Star Wars film, ali svakako spada u ove "bolje''.
Sad mi krivo što nisam bio na premijeru samo da dobacam "prijeki vepru" lololo
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Hahaha a bilo je forumasah.
Inace meni je episode V apsolutno vrhunac.Ali od ovog filma sam dobio apsolutno sve sto sam ocekivao.Cak sam se malo frcio radi prevelikog hajpa ali to je to.
Znam pola sale što je bilo sinoć, ali nisam mogao da stignem, jutros u 6 na noge bem ti..
E odlično, moram to ispoštovat u ovo par dana.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Aj nocas samnom
No ce doc Rakun da nas gadje jajima.
Mislim u 21 brat je rezervisao kartu pa nijesam sig![]()
U 9 i 15 lololo. A jel bila sinoć puna sala?
Dvije sale, ova dje sam bio ja puna a mislim I ova sto je naknadno dodata.
Potpis na sve što je rekao Prijeki... Aj da skontam ljude koji nisu ispratili trilogiju (ne racunam ona tri dijela "nova") pa da im je film DOBAR ali za nas" ostale "je remek djelo. Kako lijep osjećaj vidjeti onoliko ljudi sa SW majicama, duksevima, kostimima itd.. I aplauzi, uzdasi, suze. Prije nove ga moram pogledat još tri puta makar![]()
Meni su i 1,2 i 3 dio dobri...😀
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks