koliko kosta sa ugradnjom parking senzor sa kamerom?
smile if you fucked today
Uzmi najobicnije one senzore jer su svi skoro isti da ti ne prodaju pricu ovi su kineski a ovi original i te gintaske price,a kameru uzmi onu sto ide u svjetlo za tablicu da ne busis bezveze,to narucis sa interneta i jedan dan dovedi druga nekoga sto zna sa kolima i nadjete na yt tutorijal za tvoja kola i lagano,da ne dajes pare jednako 'strucnim' elektricarima,da ti skacu posle plastike da od jada tacno znas dje ti je koji kabal provucen
Na audi A6 2.5 dizel '95, to je ona redna mašina sa 5 cilindara imam problem. Kad ga ujutro prvi put palim odma kresne i ugasi se poslije sekunde rada i poslije toga verglam minimum pola minuta ili minut a kad upali izdači bijelu dimnu zavjesu, nakon toga cio dan pali kao mina bez ikakvih problema, sjutra sve iz početka. Zna li ko dje bi moga da ga povedem da to pogleda? Vodih ga juče kod Šahovića a on (kralj) zamijenio (veli) dva grijača, danas ista stvar.
Neka ga ne mari...
Neka ga ne mari....
taj motor redni petak ima da pali bez grijaca......tebi je problem gorivo koje se tokom stajanja preko noci vrati nazad,ono malo goriva sto imas u pumpi on upali zatim se ugasi jer je stvrio vazduh u sistem....tokom verglanja pumpa se izbori i sama navuce gorivo ali ces unistit alanser i akumulator....
ides redom ako imalo na pumpi ima masnoce od nafte ili pusta na gumicama tu je caka,zatim isto i sa filterom nafte vidi jeli na njemu gumica ili bakarna podloska...
predpostavka jel ti ima mjehurice kroz crijevo od filtera do bosh pumpe....
Ista situacija sa a3 2.0, kako ma njega to provjerit?
f6
Ja bih mu metnuo nepovratni.
TAKUMI
Fabia Passat 2007 2.0tdi 125kw valja li cemu motor i koliko trosi to cudo? Znam da si govorio da je 2.0 103kw los...?
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Samo lexus valja sve ostalo je loše.
Nisam siguran, ali mislim da nije... Cuje se ispod haube bas dobro CAK kad prestane da vrti...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Hellblazer...
Pazi, potpuno je normalno da se cuje CAK, to je compressor clutch ili kvacilo kompresora.
To sto prestane da se vrti...imas 2 razloga za to: signal da treba gasit kompresor (sto je normalno) i signal kada nema dovoljno freona unutra (prenizak pritisak).
Ajde da eliminisemo pritisak - da li radi kompresor (stalno) ako se stisne AC dugme?
TAKUMI
Da slučajno nemaš broj da ga nazovem...? Tenkju!
Neka ga ne mari...
Neka ga ne mari....
Poslao
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks