"Hajde da razbijemo ove shonje" haha, maestralna sinhronizacija
![]()
(Ali, ako vidjeh dobro, evo mozes nekog sa maskom za varenje da zaslijepis jakim farovima.. no dobro, gdje ima mutanata ima i stvarno jakih farova, sto jes jes)
><
eh da im je to jedini problem
nego kao stari TMNT fan sam cak i uspio da predjem preko prvog dijela, koji je objektivno bio los
vidim da u ovom zele ocajnicki da privuku sto vise starih fanova pa su uveli Baxtera, Rocksteady-a, Bebop-a a i prica se o Dimenziji X i Krangu...pored toga, Nindza stopala su u ovom dijelu stvarno nindze a ne neki pecki vojnici/placenici kao u proslom dijelu
Jedan Tarzan je pravi Tarzan
Greystoke: The Legend of Tarzan, Lord of the Apes
Ne izgleda kao da ima teretanu u džungli već izgladnjelo i jadno kao što bi i bilo normalno da bude poslije ishrane bubama i zrnevlja tokom čitavog života
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
realno bi trebao da je zesce napucan jer se nije lako pentrat po drvecu i skakat sa jednog na drugo. a i gorile jedu zrnevlje i bube, voce i sl. pa su onoliki da mogu ljudsku lobanju da smrskaju jednom rukom.
Gorile i majmuni su suvi misic, ako cemo pravo. Ne izgleda ovo lose, ni malo...
Nego, poznavaoci Marvel stripova, da li će u ovom Civil War-u poginuti Stiv Rođers?
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Ne gine on ni u stripu tad, preda se ,uhapse ga i to je kraj Civil War-a.
Ovo je jedini pravi Tarzan, ostalo su kopije
![]()
Last edited by Rakun; 11-12-15 at 01:31.
A znam, nešto sam čitao, mada znam da će Baki (winter soldier) da ga naslijedi kao Cap. Amerika, pa reko da neće to biti u ovom filmu.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Posle Civil War-a ga nasleđuje Baki, a tek od skoro, kada mu iz organizma izvuču serum super vojnika i izgubi moć, nasleđuje ga Falkon.
Da čujem, jel CGI na zadovoljavajućem nivou?
Ne sudim o CGI pošto imam niži prag tolerancije prema tome (odmah zamislim koliko malo truda glumci ulože u film) ali Apocalypse je oduran
ne mogu da kupim ovog Apocalypsa nikako...nije toliko los, ali trebalo je to mnogo bolje
Brat Rajan se vratio
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Vrh.![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks